Halutaan myydä
Villeriiina, valmis, toiminnassa oleva multivendor marketplace -tyyppinen verkkokauppa

Kohdenumero FK62577
Hintapyyntö 5 000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
MONIMYYJÄ-VERKKOKAUPPA VILLERIINA.NET

Myydään valmis, toiminnassa oleva verkkokauppasivusto Villeriina.net, jolla on myyjinä kymmeniä kotimaisia käsityöalan pienyrittäjiä. Myös ylläpitäjän on mahdollista pitää yhtä tai useampaa omaa kauppasivua sivuston sisällä. Sivusto on ollut toiminnassa 2 vuotta ja se myydään elämäntilanteen muuttumisen johdosta (toinen yritys hoidettavana).

Verkkosivusto sopii sinulle/yrityksellesi, jos olet kiinnostunut some-markkinoinnista, SEOsta ja omaat teknisiä taitoja Woocommerce-sivuston ylläpitoon. Myynnin jälkeen tuen teknisissä kysymyksissä.

Sivusto pyörii omalla palvelimella, koska suuri määrä tuotteita, kauppoja ja tuotekuvia tarvitsee enemmän tehoja kuin tavallinen verkkokauppa.

Monimyyjä-verkkokauppa on myyntialusta, kuten Amazon, Etsy tai Ebay, johon myyjät rekisteröityvät ja luovat omat tuotteensa.

Tekninen toteutus sisältää paljon herkkuja, esim:
- Pohjana Woocommerce ja Dokan Pro-lisäosa, joka tekee verkkokaupasta monikauppiasjärjestelmän, jossa myyjäyritykset hallinnoivat tuotteita ja kauppasivujaan hallintapaneelin avulla.
- Monikielinen (englanti + suomi, sisältää tuhansia käännöksiä suomeksi, joita ei ole saatavana muualla. Voit lisätä kieliä halutessasi)
- Myyjät voivat kääntää tuotteet toisille kielille tai ylläpitäjä voi tehdä sen
- Tuotevariaatiot. Yksi tuotesivu voi sisältää kymmeniä erilaisia variaatioita samasta tuotteesta (esim. värejä, kokoja). Myyjä voi myös luoda omia variaatioita, kuten vaikkapa kuvioita.
- Tuotekuvakaruselliin myyjä voi lisätä Youtube-videon
- WhatsApp-linkki: Myyjä voi lisätä WhatsApp-numeronsa ja asiakas voi ottaa suoraan tuotesivulta yhteyttä myyjään sen avulla
- Automaattinen tuotesyöte Googlen Merchant Centeriin (tuotteet näkyvät Tuote-välilehdellä Google-hauissa) ja Facebookiin (mahdollista myös konfiguroida myyjille omat Facebook-kaupat, jossa on vain ko. myyjän tuotteita, 2 toteutusta tehty)
- Paytrail -maksutavat, ja maksut siirtyvät automaattisesti myyjille ja asetettu %-osuus ylläpitäjälle. Uuden ylläpitäjän tulee tehdä uusi monikauppiassopimus maksunvälitykseen. Alisopimukset uusille myyjille hoituvat kätevästi netissä.
- Rekisteröityminen sähköpostilla, Google-tunnuksilla tai Facebook-tunnuksilla
- Ajastetut tuotealennukset ja alennuskoodit, myyjät voivat asettaa erilaisia alennuskoodeja omille tuotteilleen
- Suosikkilistat, asiakkaat voivat tehdä toivelistoja tuotteista ja jakaa niitä
- Rekisteröityneet asiakkaat voivat seurata haluamiaan myyjiä ja saavat silloin sähköpostiinsa tietoa kun myyjä julkaisee uusia tuotteita
- Tukee erilaisia ALV-prosentteja sekä 0% alv-tuotteita.
- SEO-lisäosa RankMath auttaa myyjiä tekemään Google-hakuihin paremmin tarttuvia tuotekuvauksia ja ylläpitäjää tekemään sivuja ja blogipostauksia
- Avainsanahaut - myyjät voivat lisätä sivuston omia avainsanoja (esim. valmistujaislahja) tuotteille, jolloin asiakas löytää tuotteet helposti myös niiden avulla, jos ei halua selata tuotekategorioita
- Myyjien erilaisia käyttäjäryhmiä on mahdollista muokata ja luoda uusia
- Kansainväliset toimitukset, myyjät voivat lisätä itse haluamansa toimituskulut niihin maihin kuin haluavat toimittaa
- Toimituskuluissa on käytettävissä myös 2 muuta ratkaisua (Shipit-liittymä ja Table rate), jotka ovat ylläpitäjän konfiguroitavissa. Shipitin avulla myyjät voivat käyttää Shipit-tilejään ja luoda paketit ja lähetysasiakirjat suoraan tilausta käsitellessä ja asiakas voi valita haluamansa noutopisteen paketille. Jos haluat käyttää Shipitiä, ylläpitäjän tulee rekisteröityä Shipitiin käyttäjäksi.
- Tuotearvostelut ja myyjien arvostelut
- Sivustoon on integroitu sähköpostinvälitysjärjestelmä Sendinblue (Mailchimpin isoin kilpailija Euroopasta)

Sisältyy lisäksi:
Facebook-sivu https://www.facebook.com/villeriina yli 1220 seuraajaa
Facebook-ryhmä Ihanaa Suomesta, 700 jäsentä. Ryhmässä on järjestetty virtuaalisia messutapahtumia
Instagram-tili https://www.instagram.com/villeriina_suomi/ 661 seuraajaa


Sivustoa ei ole markkinoitu systemaattisesti maksullisella mainonnalla, joten sillä saralla on paljon mahdollisuuksia kotimaisten, laadukkaiden tuotteiden parissa, esim. ulkomaille.

Monet nyt sivustolla toimivat käsityöalan pienyritykset ovat halukkaita jatkamaan uuden ylläpidon kanssa, sillä vastaavaa ratkaisua ei ole Suomen markkinassa/suomeksi.

Ratkaisussa on mahdollista lisätä toiminnallisuuksia, esim.
- Tuotteiden huutokauppa
- Tuotteiden geolokaatio (eli hae lähimmät tuotteet)
- Lisää maksutapoja / maksunvälittäjiä, esim. Stripe, Mangopay, PayPal

Sivuston voi helposti brändätä uudelleen teemaa vaihtamalla tai vaihtaa toimialaa ja asiakasyrityksiä. Jos haluaa päästä nopeasti mukaan multivendor-liiketoimintaan ja haluaa toimivan ratkaisun, se on tässä!

Lisätietoja sähköpostilla.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Pitkän historian omaava toimistotarvikeliike Turun naapurikunnassa

Yrityksellä on pitkäaikaiset, vuosikymmenten mittaiset, kontaktit merkittäviin tavarantoimittajiin ja sitä kautta sen tarjonta on monipuolista ja laadukasta (tunnetut tuotemerkit ja yli 3000 tuotenimikettä).Liiketila sijaitsee aivan kaupungin kaupallisessa keskustassa katutasolla, jossa sen tavoitettavuus on hyvä.Myymälän lisäksi yrityksellä on toimiva verkkokauppa, joka mahdollistaa markkina-alueen paikallisuutta isomman koon.Toimintaa on pyörittänyt yksi palkattu henkilö, joskin nykyisin yrityksen omistaj...

Katso lisätiedot

Omilla tuotemerkeillä toimiva vitamiinien ja lisäravintoaineiden liiketoiminta

Yritys sopimusvalmistuttaa vitamiineja ja lisäravintoaineita omilla tuotemerkeillään. Toimintaa laajennettavissa uusiin tuotteisiin sekä kansainvälisesti....

Katso lisätiedot

Liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvien tuotteiden myynti ja maahantuonti

Kasvava ja kannattava, omassa markkinasegmentissään merkittävä yritys, jolla myymälä ja kehittynyt nettikauppa. Yhtiöllä on myös jälleenmyyjiä....

Katso lisätiedot

Yksilöllisiä apuvälineitä valmistava yritys

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja luotettavuudesta....

Katso lisätiedot