Halutaan myydä
Menestyvä lounasravintola myynnissä Turun talousalueella hyvään hintaan

Kohdenumero FK60844
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 560 000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Varsinais-Suomi
Henkilöluku 3
Turun talousalueella myytävänä toimiva laadukas moderni lounasravintola erinomaisella sijainnilla. Yritys toimii uudehkoissa vuokratiloissa.

Yritys on keskittynyt lähinnä lounas- ja ruokaravintolaliiketoimintaan mutta tekee jonkin verran myös catering -palveluja yritysasiakkaille. Myös aamulla ja aamupäivällä palveluvalikoimissa on aamupalaa sekä kahvilapalvelut.
Nykyinen toiminta mahdollistaa yrittäjälle kevyen työkuorman ja hyvän tulostason. Mikäli kuitenkin kiinnostusta on liiketoiminannan ja tuloksen kasvattamiseen voi ravintolatoimintaa laajentaa kasvattamalla aukioloaikoja ja palveluja.
Hyvälaatuinen ja moderni sisustus sekä laadukas valmistuskeittiö koneineen ja laitteineen mahdollistavat toiminnan pitkäikäisen pyörittämisen ilman tulevia ylimääräisiä investointeja.

Arkipäivisin palvellaan noin 200 lounastajaa. Yritys toimii hyvässä yhteistyössä lähialueen yritysten kanssa (useita yrityssopimuksia henkilökunnan ruokailuista). Asiakaskunta onkin laaja ja monipuolinen, joka osaltaan mahdollistaa yrityksen jatkokehittämisen.

Tästä siis valmis kattaus uuteen yritystoimintaan. Valmis tuottava paketti, joka pyörii jopa ilman yrittää (nykytilanteessa yrittäjä on osallistunut hallintöihin tarpeen mukaan).

Ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta osaltaan madaltaa uuden yrittäjän aloittamisen kynnystä. Omistaja on myös valmis auttamaan osaltaan sisäänajovaiheessa vaikkakaan hän ei ole ollut mukana päivittäisessä operatiivisessa toiminnassa.

Yritys myydään sairauden vuoksi todella kilpailukykyiseen hintaan eli noin 2 vuoden takaisinmaksuajalla.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myynnissä viihtyisä seurusteluravintola Jyväskylän keskustassa

Jyväskylän keskustassa hyvällä sijainnilla olevan viihtyisän seurusteluravintolan liiketoiminta etsii uutta aktiivista omistajaa liiketoiminnalleen.Uusi yrittäjä pääsee sellaisenaan jatkamaan liiketoimintaa ilman investointitarvetta. Paikasta voi helposti myös kehittää omaan liiketoimintakonseptiin soveltuvan version pienillä kustannuksilla. Paikka sopii hyvin niin uudelle yrittäjälle kuin yritystoimintaa jo harjoittavalle kokeneemmalle alan toimijalle. Liiketoiminta myydään tarjousten perusteella! ...

Katso lisätiedot

Tyylikäs ravintolaliiketoiminta trendikkäällä, suositulla sekä kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla Högforsin ruukkialueella Karkkilassa

Tarjolla on tyylikäs, täydessä toimintavalmiudessa oleva, vahvan paikallisen brändin omistava ja suositulla Högforsin ruukin alueella sijaitseva ravintolaliiketoiminta.Ravintola on koko perheelle suunnattu ja se on tarjonnut käsityönä sekä rakkaudella tehtyä bistroruokaa ja street foodia. Teemana on ollut luoda oman kylän olohuone kauniissa tiloissa Högforsin ruukkialueella ja koskireittien ympäröimänä.Liiketoiminta on valmis paketti sisältäen:- vahvan ja edelleen kehityskelpoisen brändin- vetovoimaisen rav...

Katso lisätiedot

Myydään huippuluokan liimapuutehdas. Erikoispilarit, -aihiot ja -hirret. Yritys on merkittävästi vientipainotteinen.

Myydään huippuluokan liimapuutehdas. Vahvasti vientipainotteinen yritys.Tarjolla perheyrityksen pyörittämä tehdas, joka on erikoistunut kotimaisen männyn ja kuusen jalostukseen. Laatu, joustavuus ja perinne yhdistyvät tässä ainutlaatuisessa liimapuutehtaassa. Olipa kyse erikoispilareista, -aihioista tai mastoista purjelaivoille, tämä tehdas vastaa monenlaisiin tarpeisiin, taaten samalla korkean laadun ja kestävät tuotantoperiaatteet....

Katso lisätiedot

Luonnonkaunis ravintola- ja lerintäaluekokonaisuus omalla rantatontilla (2,5 ha)

Suosittu kesäravintola palvelee asiakkaitaan tiistaisin - sunnuntaisin sesonkiaikana. Talvisin se toimii lähinnä tilausravintolana mutta esimerkiksi sen joulupöytä on erittäin suosittu ja tällöin illalista tarjotaan viikonloppuiltaisin (pe - la) kolmen viikon ajan. Samalla tontilla on myös kolme täysin varustettua ja ylellistä vuokramökkiä (neljäs on valmistumassa). Nämä ovat sesonkiaikana olleet loppuunmyytyjä....

Katso lisätiedot