Halutaan myydä
Menestyvä ravintola myynnissä Turun talousalueella

Tämä kohde on myyty tai poistettu myynnistä. Katso vastaavat kohteet myytävät yritykset sivulta.
Kohdenumero FK60844
Hintapyyntö 115 000
Liikevaihto 550 000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Varsinais-Suomi
Henkilöluku 5
Myytävänä Turun talousalueella laadukas moderni ravintolakokonaisuus erinomaisella sijainnilla. Yritys toimii uudehkoissa vuokratiloissa.

Nykyinen monipuolinen ja laadukas ravintolakonsepti antaa uudelle omistajalleen täydellisen valinnan mahdollisuuden aina pelkän lounas- ja ruokaravintolan pyörittämisestä viihtyisään illanviettopaikkaan mutta myös laaja-alaisempi ravintolatoiminta lähes ympäri vuorokauden on mahdollista näissä hyvin toimivissa tiloissa. Hyvälaatuinen ja moderni sisustus sekä laadukas valmistuskeittiö koneineen ja laitteineen mahdollistavat toiminnan pitkäikäisen pyörittämisen ilman tulevia ylimääräisiä investointeja.

Toiminnan ydin on monipuolinen ja laadukas arkilounas -menu, joka tuo arkisin päivittäin noin 200 lounastajaa paikalle, kesäaikaan enemmänkin. Normaalisti tarjoillaan illalla vielä erikseen grilli ruokailua. Useat alueen yritykset käyttävät ravintolan lounaspalveluita. Yritys toimiikin hyvässä yhteistyössä lähialueen yritysten kanssa. Täten asiakaskunta on laaja ja monipuolinen, joka osaltaan mahdollistaa yrityksen jatkokehittämisen.

Tästä siis valmis kattaus uuteen yritystoimintaan.

Ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta osaltaan madaltaa uuden yrittäjän aloittamisen kynnystä. Omistaja on myös valmis auttamaan osaltaan sisäänajovaiheessa vaikkakaan hän ei ole ollut mukana päivittäisessä operatiivisessa toiminnassa.
Yritys myydään sairauden vuoksi.


Viesti lähetetty

Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Voittoa tavoitteleva hammaslääketieteen yritys

Yhtiö on perustettu vuonna 2006 ja sen päätoimiala on hammaslääketieteen kokonaispalvelujen tuottaminen. Kokeneiden hammaslääkäreiden, potilasystävällisten hintojen ja keskeisen sijainnin ansiosta noussut yhdeksi suosituimmista hammasklinikoista, josta saa apua kaikkiin hammasongelmiin. Kaikki tilat, kalusteet ja koneet ovat tällä hetkellä moitteettomassa kunnossa ja niitä huolletaan jatkuvasti. Työntekijöiden keskuudessa vallitsee myönteinen asenne viime vuosien kehitykseen nähden (työolojen parantaminen s...

Katso lisätiedot

Yksilöllisiä apuvälineitä valmistava yritys

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja luotettavuudesta....

Katso lisätiedot

Kasvava ja kannattava, lähinnä korjausrakentamiseen liittyvien tuoteiden maahantuoja ja myyjä

Kehittyneellä liiketoimintamallilla toimiva yhtiö tarjoaa korkelaatuista palvelua ja tuotteita. Liiketoiminta on kasvanut tasaisesti ja kasvun odotetaan jatkuvan omistusjärjestelyn myötä....

Katso lisätiedot

Monien mahdollisuuksien liikenneasema vilkkaan 4-tien varrella Hartolassa

Kodikas hirsirunkoinen kahvila-ravintola, jossa on hyvä ruoka ja tuoreet leivonnaiset. Helppo poiketa 4-tieltä....

Katso lisätiedot