Halutaan myydä
Tuloksellinen korujen verkkokauppa ja brändi

Kohdenumero FK64536
Hintapyyntö 30 000
Liikevaihto 2022: 59 000 €
Toimiala Muu toimiala
Sijainti Koko Suomi
Etsitään jatkajaa kierrätysmateriaaleista valmistettujen korujen verkkokaupalle. Myynnissä oleva brändi on nimeltään Naku ja verkkokauppa löytyy osoitteesta www.nakujewellery.com. Liiketoiminta on myynnissä, sillä nykyisillä omistajilla ei päivätöiden ohella ole enää aikaa panostaa liiketoimintaan ja kasvuun. Kaikki korut valmistetaan tällä hetkellä käsin Suomessa, mutta ostaja toki päättää valmistaako ne itse, ulkoistaako valmistuksen vai alkaako mahdollisesti myymään brändin alla jotakin täysin muuta.

Nakun liiketoiminta alkoi kesällä 2020, mistä asti tulos on ollut positiivinen. Vuonna 2022 liikevaihto oli 59 000 € ja tilikauden tulos 20 000 €. Tilikauden tulokseen toki vaikuttaa se, että palkkoja ei ole juurikaan nostettu. Lisää taloustietoja löytyy esim. Finderista.

Aktiivisen digimarkkinoinnin ja vaikuttajayhteistöiden ansiosta Naku on vakiinnuttanut asemansa suomalaisilla korumarkkinoilla. Erityisen paljon asiakaskunta on arvostanut brändin ja tuotteiden estetiikkaa sekä toiminnan vastuullisuutta. Oman verkkokauppan lisäksi brändin koruja myyvät muutamat jälleenmyyjät sekä yksi designtuotteiden markkinapaikka verkossa. Jälleenmyyjäpotentiaalia olisi vielä valtavasti, sillä yritys itse ei ole ajanpuutteen vuoksi kontaktoinut jälleenmyyjiä lainkaan.

Kauppaan sisältyvät mm. valmis verkkokauppa, brändi, korumateriaalit ja -tarvikkeet, sosiaalisen median kanavat seuraajineen, kuvat ym. markkinointimateriaali, valmiit varastossa olevat tuotteet sekä asiakaslistat. Osakeyhtiö ei kuulu kauppaan.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Pohjoismaiden suurin sisäminigolfkeskus

Myynnissä on vierailukeskus, jossa voit pelata minigolfia sisätiloissa. 24-kaistainen keskus (16 Green Parkissa ja 8 Wild Wild West Salonissa) on Pohjoismaiden suurin sisäminigolfkeskus. Lisäksi keskuksessa on erillinen huone syntymäpäiville ja muille tapahtumille. Yritys sijaitsee uudessa ostoskeskuksessa Tallinnan keskustassa sataman välittömässä läheisyydessä. Tilojen kokonaispinta-ala on 542 m2, jonne mahtuu samanaikaisesti jopa 180 asiakasta....

Katso lisätiedot

Autokorjaamo ja rengasliike Keski-Suomessa

Erittäin kannattava ja hyvän markkina-aseman omaava autokorjaamo ja rengasliike....

Katso lisätiedot

Salaoja- ja sadevesijärjestelmiä sekä muita pienempiä maaurakointitöitä toteuttavan yhtiön osakekanta

Yhtiö toteuttaa salaoja- ja sadevesijärjestelmiä sekä pienempiä maaurakointitöitä. Tuotteita ja palveluita ovat salaojat ja sadevesijärjestelmät sekä niiden kaivuu ja asennus.Palveluihin kuuluvat urakoiden yhteydessä myös pihatyöt, laatoitukset, tarvittavat sähkötyöt, asfalttien poistot ja uusimiset sekä kaivuun esteinä olevien aitojen, terassien ja aitojen purkamiset ja asennukset takaisin. Yhtiö tarjoaa näin ollen asiakkailleen avaimet käteen -periaatteella salaoja- ja sadevesijärjestelmiä yhteistyössä al...

Katso lisätiedot

Aktiivisten ja passiivisten RFID järjestelmien valmistus

....

Katso lisätiedot