Halutaan myydä
Fysikaalinen hoitolaitos etsii liiketoiminnalle jatkajaa

Kohdenumero FK59152
Hintapyyntö 55 000
Liikevaihto 150000
Toimiala Terveydenhoito, sosiaaliala
Sijainti Varsinais-Suomi
Henkilöluku 5
Pienellä paikkakunnalla Varsinais-Suomessa toimiva asemansa vakiinnuttanut fysikaalinen hoitolaitos etsii liiketoiminnalleen jatkajaa. Yritys toimii hyvällä paikalla omissa noin 130 neliön tiloissa, jotka soveltuvat hyvin liiketoiminnan käyttötarpeeseen sellaisenaan. Tilat myydään erikseen 120.000 euron hintaan.

Lähes 40 vuotta toiminut yritys on alueellaan tunnettu hyvämaineinen palveluntarjoaja, jonka asiakkaista noin puolet ovat yksityishenkilöitä ja loput yrityksiä sekä organisaatioita (ml. myös KELA ja sairaalat sekä vanhusten hoitolaitokset).

Palveluvalikoima on kattava käsittäen mm. hieronnat, fysioterapian sekä erilaiset fysikaaliset hoidot. Lisäksi tarjotaan liikunnallista kuntoutusta ja kuntotestausta sekä vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta KELA:n asiakkaille (sopimus vuoteen 2022 mutta jatkunut jo vuosikymmeniä).

Vuosittaiset asiakaskäyntien määrät ovat viime vuosina vaihdelleet 2500 – 4000 asiakaskäynnin välillä.

Liiketoiminta soveltuu hyvin alan osaavalle kokeneelle tai kokemattomammallekin henkilölle mutta myös toiminnan laajentamista suunnittelevalle yritykselle. Nykyiset omistajat ja ammattitaitoinen henkilökunta auttavat uutta omistajaa alkuvaiheessa tarpeen mukaan. Tarvittaessa vanhat omistajat voivat olla osa-aikaisesti mukana toiminnassa jopa pari vuotta, vaikkakin eläkeikä jo painaakin päälle.

Kysy siis rohkeasti tästä mahdollisuudesta lisää!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään Varsinais-Suomessa perinteikäs pitopalveluyritys jolla oma myymälä ja juhlatila.

Pitopalvelukonsepti, jossa oma myymälä joka auki arkisin klo 9-14.Lisäksi omat juhlatilat joissa mahdollisuus järjestää juhlat ja tilaisuudet. Hyvä verkosto mm. hautaustoimistojen ja kukkakauppojen kanssa. Omat tilat mahdollistavat tilaisuuksien järjestämisen tehokkaasti ja laadukkaasti.Valttina on perinteikäs ruuanvalmistus aitona kotiruokana. ...

Katso lisätiedot

Hieno pito- ja ruokapalveluyritys, jolla kahviloita/ravintola Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja luotettavuudesta. ...

Katso lisätiedot

Kylmäjärjestelmiin ja jäähdytykseen erikoistunut konepaja, jolla globaalit markkinat.

Yritys on kylmäkonepaja, joka on erikoistunut erityisesti laivojen kylmäjärjestelmiin, varastokylmään ja prosessijäähdytykseen.  Se suunnittelee ja valmistaa uusia kylmäkoneita sekä vastaa niiden asennuksista, ylläpidosta ja huolloista. Yritys tarjoaa toimivia ratkaisuja niin osa- kuin kokonaistoimituksina avaimet käteen -periaatteella. Tavoitteena on suunnitella järjestelmiä, joita on helppo ylläpitää ja päivittää. Yrityksellä on vuosikymmenten mittainen historia sen erikoisosaamisalueeseen suunnittelusta...

Katso lisätiedot

Ikiruusujen tuonti- ja jakeluyhtiö

Brändin ovat luoneet kaksi yrityksen päivittäistä työtä tekevää sisarusta. Kaikki ruusulaatikot ja koostumukset ovat ainutlaatuisia ja käsintehtyjä. Tuotteiden pääraaka-aineena olevat ruusut tulevat Ecuadorista ja ne on jo käsitelty niin, että ne säilyvät olosuhteista riippuen 1-3 vuotta. Asiakkaita on kaiken ikäisiä, pääkohderyhmänä ovat 20-60-vuotiaat, sekä miehet että naiset, jotka haluavat lahjoittaa kauniita kukkia itselleen tai läheisilleen. Tuotteita myyvät myös Prisma-ketjun myymälät, ja tämän ketj...

Katso lisätiedot