Halutaan myydä
Verho- ja kangaskauppa

Kohdenumero FK61405
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 46 000
Taseen loppusumma 88 000
Toimiala Vaatteiden, tekstiilien myynti
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Henkilöluku 1
Yrittäjä/ompelija!

Onko sinulla silmää väreille ja kauneudelle ja haluat auttaa ihmisiä. Jos olet myös ompelutaitoinen eli lanka ja neula tottelevat sinua, niin olet etsimämme henkilö. Toimialamme on verho-, vaate- ja sisustuskankaiden sekä ompelutarvikkeiden vähittäismyynti. Lisäksi pukine- ja korjausompelupalvelut. Työtä on runsaasti. Erityisesti korjaustöitä. Edellä mainittujen lisäksi yritys tekee myös pesulavälitystä.

Kurikan keskustassa sijaitseva liikkeemme palvelee asiakkaita lähes 60 km säteellä. Liikkeestämme asiakkaat löytävät runsaan valikoiman verhokankaita, nauhoja, vetoketjuja ja sisustustuotteita. Myyntiä voidaan kehittää ja lisätä hyödyntämällä somekanavia, joita yrityksellä ei vielä ole käytössä.

Eläkkeelle siirtymisen vuoksi haemme nyt jatkajaa yli 30 vuotta jatkuneelle toiminnalle. Liike on alallaan ainoita maakunnassa ja sen toiminta kannattavaa. Yrityksen liikevaihto on lähes 50 000 €. Varastossa olevan vaihto-omaisuuden arvo on yli 60 000 €. Yrityksen käytössä on noin 60 k-m2 suuruinen liiketila. Tilan vuokra on 475 €/kk, alv 0 %, sis. lämmityksen, mutta ei sähköä. Liiketilan on siisti ja toimiva. Merkittävä asiakas on viereisessä liiketilassa. Lisäksi työtä antavat myös muut alueen erikoisliikkeet. Liikevaihto on tasaista. Tänä vuonna kasvua edelliseen vuoteen.

Yrityksen toiminta myydään liiketoimintakauppana. Ostat siis vain vaihtovaraston, kalusteet, ompelukoneet (3 kpl) ja brändin. Nykyinen yrittäjä auttaa alkuun ja opettaa ammatin niksit tarvittavan ajan. Voit tutustua yritykseen ja sen asiakkaisiin halutessasi myös työharjoittelun kautta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

ICT-palveluiden integrointi

IT-palvelujen tarjoaja. Pääasiassa ICT-ratkaisujen integrointiin ja liiketoiminnan muutokseen liittyvien palvelujen alalla...

Katso lisätiedot

Hieno pito- ja ruokapalveluyritys, jolla kahviloita/ravintola Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja luotettavuudesta. ...

Katso lisätiedot

Myytävänä pitkän historian omaava menestynyt koneiden ja työlaitteiden myyntiin erikoistunut tukkukauppa

Myytävänä pitkän historian omaava menestynyt maanrakennuskoneiden ja työlaitteiden myyntiin erikoistunut vakavarainen koneliike Etelä-Suomesta. Menestyksekkäiden vuosiemme ansiosta meillä on todella laaja asiakaspohja, joka kattaa koko Suomen.Yrityksen toiminta pohjautuu osaavaan ja motivoituneeseen henkilökuntaan sekä hyvään erikoisalan osaamiseen. Yritys pystyy auttamaan asiakkaitaan teknisesti sekä toimittamaan parhaimmat työkoneet ja laitteet asiakkailleen nopeasti ja luotettavasti. Myynnin lisäksi pal...

Katso lisätiedot

Varsinais-Suomessa todella pitkään toimineen tunnetun rengasliikkeen liiketoiminta myynnissä

Vuosikymmenten saatossa asiakkaiden luottamuksen saanut rengasliike hyvällä sijainnilla etsii liiketoiminnalle uutta jatkajaa. Yritys myy, huoltaa ja korjaa renkaita sekä lisäksi yrityksellä on useita satoja vakituisia rengashotelliasiakkaita. Asiakkaina on sekä yksityishenkilöitä että yritysasiakkaita.Yritys sopii hyvin uudelle yrittäjälle tai laajentamista tavoittelevalle yritykselle. Liiketoiminta myydään eläköitymisen ja sairauden vuoksi....

Katso lisätiedot