Halutaan myydä
Verho- ja kangaskauppa

Kohdenumero FK61405
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 46 000
Taseen loppusumma 88 000
Toimiala Vaatteiden, tekstiilien myynti
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Henkilöluku 1
Yrittäjä/ompelija!

Onko sinulla silmää väreille ja kauneudelle ja haluat auttaa ihmisiä. Jos olet myös ompelutaitoinen eli lanka ja neula tottelevat sinua, niin olet etsimämme henkilö. Toimialamme on verho-, vaate- ja sisustuskankaiden sekä ompelutarvikkeiden vähittäismyynti. Lisäksi pukine- ja korjausompelupalvelut. Työtä on runsaasti. Erityisesti korjaustöitä. Edellä mainittujen lisäksi yritys tekee myös pesulavälitystä.

Kurikan keskustassa sijaitseva liikkeemme palvelee asiakkaita lähes 60 km säteellä. Liikkeestämme asiakkaat löytävät runsaan valikoiman verhokankaita, nauhoja, vetoketjuja ja sisustustuotteita. Myyntiä voidaan kehittää ja lisätä hyödyntämällä somekanavia, joita yrityksellä ei vielä ole käytössä.

Eläkkeelle siirtymisen vuoksi haemme nyt jatkajaa yli 30 vuotta jatkuneelle toiminnalle. Liike on alallaan ainoita maakunnassa ja sen toiminta kannattavaa. Yrityksen liikevaihto on lähes 50 000 €. Varastossa olevan vaihto-omaisuuden arvo on yli 60 000 €. Yrityksen käytössä on noin 60 k-m2 suuruinen liiketila. Tilan vuokra on 475 €/kk, alv 0 %, sis. lämmityksen, mutta ei sähköä. Liiketilan on siisti ja toimiva. Merkittävä asiakas on viereisessä liiketilassa. Lisäksi työtä antavat myös muut alueen erikoisliikkeet.

Yrityksen toiminta myydään liiketoimintakauppana. Ostat siis vain vaihtovaraston, kalusteet, ompelukoneet (3 kpl) ja brändin. Nykyinen yrittäjä auttaa alkuun ja opettaa ammatin niksit tarvittavan ajan. Voit tutustua yritykseen ja sen asiakkaisiin halutessasi myös työharjoittelun kautta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Ravintola- ja huviloiden vuokrauspalvelun liiketoiminta kansallispuiston kupeessa

Liiketoiminnat muodostuvat ravintolan toiminnasta sekä huviloiden vuokraustoiminnasta. Tärkeä osa liiketoimintaa on majoitusmyynti, vuokraus ja hoito. Alueella on kahdeksan lomahuvilaa, joissa noin 50 vuodepaikkaa. Huvilat ovat ympärivuotisessa käytössä. Varaukset onnistuvat helposti verkkokaupan kautta.Ravintola valmistaa tilauksen mukaisia herkkuja juhliin, kokouksiin ja muihin ruokailuretkiin. Ravintolapalveluun kuuluu mm. sauna- ja mökkiruokailu, maastoruokailu ja catering-pitopalvelu.Ravintolaliiketoim...

Katso lisätiedot

Ravintola- ja hotelliliiketoiminta Keski-Suomessa

Omassa hyvin remontoidussa järvenrantakiinteistössä ravintola-, pubi- sekä majoitustilat. Hotellihuoneita on neljä ja yksi sviitti. Liiketoiminta ollut vajaakäytössä omistajan henkilökohtaisen valinnan johdosta. Kaikki valmiina toiminnan aktivointiin. ...

Katso lisätiedot

Asfaltti- ja kiinteistöalan erikoisosaaja, jolla on ainutlaatuinen palvelukokonaisuus

Nuorekas kasvuyritys, jolla on ainutlaatuinen palvelukokonaisuus. Yhtiö tarjoaa samanaikaisesti useampaa eri palvelua samoille asiakkaille, joka lisää sen kilpailuetua ja luo konkreettista lisäarvoa asiakkaille. Palveluihin kuuluvat mm. kiinteistöjen asfaltin ja kattojen korjaus- sekä huoltotyöt ja erilaiset vesieristystyöt.Yhtiö on innovatiivinen uudistaja ja alan edelläkävijä, jonka tavoitteena on tuottaa asiakkaille merkittäviä kustannushyötyjä sekä mutkaton palvelukokonaisuus. Yhtiössä ollaan aina valmi...

Katso lisätiedot

Yksilöllisiä apuvälineitä valmistava yritys

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja luotettavuudesta....

Katso lisätiedot