Halutaan myydä
Verho- ja kangaskauppa

Kohdenumero FK61405
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 46 000
Taseen loppusumma 88 000
Toimiala Vaatteiden, tekstiilien myynti
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Henkilöluku 1
Yrittäjä/ompelija!

Onko sinulla silmää väreille ja kauneudelle ja haluat auttaa ihmisiä. Jos olet myös ompelutaitoinen eli lanka ja neula tottelevat sinua, niin olet etsimämme henkilö. Toimialamme on verho-, vaate- ja sisustuskankaiden sekä ompelutarvikkeiden vähittäismyynti. Lisäksi pukine- ja korjausompelupalvelut. Työtä on runsaasti. Erityisesti korjaustöitä. Edellä mainittujen lisäksi yritys tekee myös pesulavälitystä.

Kurikan keskustassa sijaitseva liikkeemme palvelee asiakkaita lähes 60 km säteellä. Liikkeestämme asiakkaat löytävät runsaan valikoiman verhokankaita, nauhoja, vetoketjuja ja sisustustuotteita. Myyntiä voidaan kehittää ja lisätä hyödyntämällä somekanavia, joita yrityksellä ei vielä ole käytössä.

Eläkkeelle siirtymisen vuoksi haemme nyt jatkajaa yli 30 vuotta jatkuneelle toiminnalle. Liike on alallaan ainoita maakunnassa ja sen toiminta kannattavaa. Yrityksen liikevaihto on lähes 50 000 €. Varastossa olevan vaihto-omaisuuden arvo on yli 60 000 €. Yrityksen käytössä on noin 60 k-m2 suuruinen liiketila. Tilan vuokra on 475 €/kk, alv 0 %, sis. lämmityksen, mutta ei sähköä. Liiketilan on siisti ja toimiva. Merkittävä asiakas on viereisessä liiketilassa. Lisäksi työtä antavat myös muut alueen erikoisliikkeet. Liikevaihto on tasaista. Tänä vuonna kasvua edelliseen vuoteen.

Yrityksen toiminta myydään liiketoimintakauppana. Ostat siis vain vaihtovaraston, kalusteet, ompelukoneet (3 kpl) ja brändin. Nykyinen yrittäjä auttaa alkuun ja opettaa ammatin niksit tarvittavan ajan. Voit tutustua yritykseen ja sen asiakkaisiin halutessasi myös työharjoittelun kautta.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Yritys, joka tarjoaa palkanlaskutuspalveluita freelancerien ja yritysten välillä

Yhtiön toimialana on palkanlaskentapalveluiden tarjoaminen yrityksille ja yksityishenkilöille.Tärkeimmät palvelut ovat urakoitsijana toimivien yksityishenkilöiden palkkalaskujen jättäminen yrityksille tai valtion laitoksille, työvoimaverojen maksaminen saaduista laskuista sekä palkkion maksaminen työn tekijälle.Palvelu tarjotaan erityisesti kehitetyssä online-ympäristössä. Toiminta perustuu Viron lainsäädäntöön.Yrityksellä on 5 työntekijää, jotka hoitavat perustehtäviä. Joku omistajista hoitaa päivittäisen ...

Katso lisätiedot

Myynnissä viihtyisä kehittyvä seurusteluravintola Turun keskustassa

Turun keskustassa erittäin hyvällä sijainnilla olevan viihtyisän seurusteluravintolan liiketoiminta etsii uutta aktiivista omistajaa liiketoiminnalleen.Uusi yrittäjä pääsee sellaisenaan jatkamaan liiketoimintaa ilman investointitarpeita. Olemassa olevat ammattitaitoiset työntekijät siirtyvät kaupan mukana uuden omistajan palvelukseen ja täten helpottavat liiketoiminnan tehokasta haltuunottoa. Paikasta voi helposti kehittää omaan liiketoimintakonseptiin soveltuvan version pienillä kustannuksilla tai jatkaa ...

Katso lisätiedot

Kasvava ja perinteikäs ICT-alan yritys Pohjanmaalla

Internet-, tuki- ylläpitopalveluita tarjoava yritys, jolla on myös laite- ja ohjelmistomyyntiä....

Katso lisätiedot

Saneerausprojektien ikkunoiden, ikkunakehysten ja ovien tuotantoon erikoistunut tehdas

Yhtiö harjoittaa puisten ikkunoiden ja ovien valmistusta ja myyntiä. Noin 70 % tuotannosta on remontoitavien kohteiden tuotteita ja erikoisratkaisuja, jotka eivät sovellu massatuotantoon. Yrityksen tuotteilla on CE-merkki. Tuotannosta 95 % menee vientiin Suomeen. Pääasiakkaita ovat rakennustarvikeliikkeet, lasitusyritykset, rakennusliikkeet, yksityiset rakentajat. Tuotantoa vielä lisäämällä sekä tehostamalla on tilojen puolesta mahdollisuus kasvattaa huomattavasti tuotantoa. Yhtiö omistaa tontin kooltaan 9,...

Katso lisätiedot