Halutaan myydä
Savonlinnassa sijaitseva naistenvaatteiden erikoisliike

Kohdenumero FK60463
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Vaatteiden, tekstiilien myynti
Sijainti Etelä-Savo
Erinomaisella liikepaikalla, aivan Savonlinnan pääkadun varrella katutasossa sijaitseva naistenvaatteiden erikoisliike.

Yritys toimii vuokratiloissa ja yrityksessä työskentelee tällä hetkellä yksi kokoaikainen ja yksi osa-aikainen työntekijä.

Laadukkaat tuotteet, henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu ovat olleet avainasemassa yritystoiminnan kannalta, sillä tämä on mahdollistanut vakiintuneen ja laajan asiakaskunnan niin paikallisesta väestöstä kuin ulkopaikkakuntalaisistakin. Lähellä sijaitsevat asiakaspysäköintipaikat myös takaavat vaivattoman asioinnin liikkeessä.

Yritys myydään liiketoimintakauppana, johon kuuluu varasto, kalusteet, kassajärjestelmä sekä liikkeen puhelinnumero. Toiminnalla on hyvät mahdollisuudet myös laajenemiseen esimerkiksi toiseen kivijalkaliikkeeseen sekä kehittymiseen, sillä yrityksen liikevaihto on ollut tasaisessa nousussa.

Asusteliikkeelle haetaan yrittäjähenkistä, asiakaspalvelusta nauttivaa sekä yksilölliseen palveluun pyrkivää, iloista jatkajaa. Yritysosto auttaa yrittäjää pääsemään alkuun helposti valmiin kassavirran sekä konseptin avulla.

Lisätiedot:

Yritysvalmentaja Katja Remes, puh. 044 417 4960 / [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Loistavalla paikalla Akaan Viialan keskustaliiketila 508,5 m2, toiminut ravintolana.

Kiinteistö Oy Viialan Torikulma Oy, osakkeet 9-4298, oikeuttavat 508,5 m2 toimitilan hallintaan....

Katso lisätiedot

Maahantuontiyrityksen liiketoiminta, jolla on omia tuotemerkkejä sekä muita globaaleja tuotemerkkiedustuksia

Maahantuontiyritys, jolla on omia tuotemerkkejä sekä muita globaaleja tuotemerkkiedustuksia.Liiketoimintaa on harjoitettu jo useiden kymmenien vuosien ajan ja yhtiöllä sekä tuotemerkeillä on pitkän ajan kuluessa rakennettu vahva markkina-asema Suomessa.Asiakaskunta koostuu yritysasiakkaista ympäri Suomen ja oma organisaatio vastaa tuotemyynnistä maan laajuisesti. Kokonaisuuteen kuuluu myös verkkokauppa ja myyntiä on jonkin verran ulkomaillekin.Liiketoiminnan kilpailuetuja ovat:- omat tuotemerkit - laaja ja ...

Katso lisätiedot

Vesikattojen kunnon arviointiin, raportointiin ja korjauksiin erikoistunut palveluyritys

Kattojen korjaukset, huollot, kuntotarkistukset ja raportoinnit.Huollot, lumienpudotukset, jäidenpoistot ja puhdistukset.Lisäksi pienehköt peltityöt, kulkusillat, tikkaat, lumiesteet, vesikourut, rännit jne.....

Katso lisätiedot

Kiinteistöhuolto yritys

Hyvällä asiakaskunnalla ja maineella varustettu kiinteistöhuoltoalan yritys varsinais-suomen alueella. Yritys työllistää noin kymmenen henkilöä ja on varmistanut vankan aseman alueella. Liikevaihto noin 650 000 euroa, toiminta kannattavaa ja kasvavaa.  Asiakaspalvelulla isorooli toiminnassa ja se on samalla yrityksen vahvuus. Hyvä ja laaja kone/laite kanta jolla hommat saadaan hoidettua nopeasti ja tehokkaasti tukevat toimintaa.  Tässä hyvä paketti alalla jo toimivalle joka hakee laajentumista tai alalle ry...

Katso lisätiedot