Halutaan myydä
Myydään toiminnassa pidempään ollut kotipalvelualan yritys

Kohdenumero FK59607
Hintapyyntö 41 000
Liikevaihto 91377
Taseen loppusumma -4100
Toimiala Muu palvelualan yritys
Sijainti Keski-Suomi
Henkilöluku 2-3
Myydään pitkään alueella toiminut, vakaan asiakaskunnan omaava kotipalvelualan yritys. Tällä hetkellä yritys tuottaa kotipalveluiden tukipalveluita ( mm. siivoukset, monipuolinen henkilökohtainen avustaminen).

11/2019 nykyinen omistaja osti alueella n.10v toimineen yrityksen. Tavoitteena oli lähteä nopeasti kehittämään toimintaa. Korona-vuodet hidastivat kehittämistyötä ja nyt nopeasti muuttuneet elämäntilanteet nykyisten omistajien kohdalla ovat syynä yrityksen myymiseen. Liiketoiminnalla on alueella, sekä laajemmin Pohjoisen Keski-Suomen alueella mahdollisuuksia. Yrityksen profiilin nosto (mm brändääminen) ammatillisemmaksi on aloitettu. Seuraava liiketoiminnan kehittämisen kannalta tärkeä teko on laajempien toimintalupien (esim. sairaanhoito) hakeminen. Tällä tavoin saadaan mukaan laajemmat palvelut, uusia asiakkaita sekä liiketoimintamahdollisuuksia. Tällä hetkellä nykyiset omistajat eivät pysty toteuttamaan näitä tarvittavia toimenpiteitä.

Tarkempia tietoja (yrityksen nimi, asiakkuudet yms) annamme mielellämme! Varataan aikaa keskusteluille.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Taimitarha, joka harjoittaa pääasiassa havupuiden viljelyä ja myyntiä

Taimitarha sijaitsee 25 km päässä Tallinnasta. Käytössä on noin 12 hehtaaria viljelymaata, missä kasvaa yhteensä noin 45 000 kasvia. Yhtiö työllistää kesällä enimmillään 10 henkeä ja ympärivuotisesti 6 henkeä. Yhtiöllä on sopimuksia noin 100 asiakkaan kanssa. Yritys tunnetaan laadukkaiden tuotteiden myyjänä ja hyvänä palveluntarjoajana. Oman tuotannon osuus myydyistä taimista on noin 50 %. Vuosittain tuotantomäärät ovat kasvaneet ja kaikki mahdollisuudet sen jatkamiseen on luotu. Peltoa on tarpeeksi lisäkas...

Katso lisätiedot

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta.

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta....

Katso lisätiedot

Menestyvä ja kasvava padel-liiketoiminta, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Uudenmaan alueella

Yhtiö tarjoaa Uudenmaan alueella puitteet padelin pelaamiseen sekä mahdollisuuden lajin valmennukseen.Hallin sijainti keskusta-alueella mahdollistaa helpon saapumisen niin omilla, kuin julkisilla kulkuvälineilläkin.Toimintaa harjoitetaan vuokratiloissa, joihin on investoitu merkittävästi luotaessa toiminnan harjoittamiseen soveltuvat tasokkaat puitteet.Palveluihin kuuluvat myös golf-simulaattorit, A-oikeudellinen kahvio sekä välinemyynti.Yhtiön liiketoiminnalle asetetut tavoitteet käyttökatteen, liikevaihdo...

Katso lisätiedot

Tunnettu ja luotettava elektroniikan laitevalmistaja

Testausjärjestelmien valmistaja sähkölaite- ja elektroniikkateollisuudelle...

Katso lisätiedot