Halutaan myydä
Naisten vaate verkkokauppa

Kohdenumero FK59285
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 200000-300000
Taseen loppusumma 50000-100000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myydään tunnettu naisten vaatteiden verkkokauppa omalla maahantuonnilla. Mahdollisuus ostaa koko verkkokauppa ilman varastoa.

Myyntiä on koko Suomen alueelle sekä mahdollisuus myydä Suomen ulkopuolelle.

Liiketoimintaa pyöritetään tällä hetkellä sivutoimisesti.
Varastotilaa tarvitaan noin 100-150m2. Varasto ja logistiikka on myös mahdollista ulkoistaa.

Tällä hetkellä verkkokaupassa on noin 1000 eri tuotetta mutta voit aloittaa puhtaalta pöydältä uudella mallistolla tai ostaa valmis varaston meiltä (n. 40,000€ sis.osto arvo).

Yrityksellä on oma maahantuonti ja sopimukset. Liikevaihto (ALV0% Myynti) ollut 200 000 - 300 000€/vuosi. Tuotteiden katemarginaali on hyvä.

Kauppaan kuuluu luonnollisesti domaini, koko verkkokauppa, brändi, Facebook, Instagram sekä Mailchimp-tilit, haluttaessa varasto, tuotedokumentit ja asiakasrekisterit sekä kaikkien tuotteiden toimittajatiedot. Opastetaan jatkajalle verkkokaupan pyörittämistä, tuoteasiat, koko maahantuontijärjestelyn opastus sekä toimitaan jatkajan taustatukena. Käydään myös läpi miten liiketoiminta on hoidettu tähän asti sekä vuosien aikana opittuja hyvät myynnin edistämistavat. Kaikki tämä kuuluu kauppahintaan.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Juhla- ja Pitopalvelu Vikström Salossa

Juhla- ja pitopalvelu Vikströmin pitopalvelu sekä oma myymälä, lisäksi omat juhlatilat joissa mahdollisuus järjestää juhlat ja tilaisuudet. Hyvä verkosto mm. hautaustoimistojen ja kukkakauppojen kanssa. Omat tilat mahdollistavat tilaisuuksien järjestämisen tehokkaasti ja laadukkaasti.Valttina on perinteikäs ruuanvalmistus aitona kotiruokana omalla reseptiikalla. Juhla- ja Pitopalvelu Vikströmin tarina alkaa vuodesta 1949, jolloin Irja Vikström perusti yrityksen. Yritys tarjoaa edeltäjiensä tavoin laadukka...

Katso lisätiedot

Perhehotelli suositussa matkailukaupungissa

Yrityksellä on aivan kaupungin sydämessä perhehotelli, jossa se palvelee asiakkaitaan kaikissa majoituspalveluihin liittyvissä kysymyksissä. Yritys on auki kautta vuoden vaikka erityisesti kesäaika on paikkakunnalla matkailun huippusesonkia. Hotellissa on 14 kpl 2-4 hengen huoneita, jotka ovat yksilöllisesti sisustettuja. Osaan huoneista mahtuu lisävuoteita. Huoneissa on oma wc, suihku ja tv. Lisäksi hotellissa on maksuton Wi-Fi. Yrittäjän lisäksi apuna on yksi vakituinen työntekijä sekä huippusesongin aika...

Katso lisätiedot

Vesikattojen kunnon arviointiin, raportointiin ja korjauksiin erikoistunut palveluyritys

Kattojen korjaukset, huollot, kuntotarkistukset ja raportoinnit.Huollot, lumienpudotukset, jäidenpoistot ja puhdistukset.Lisäksi pienehköt peltityöt, kulkusillat, tikkaat, lumiesteet, vesikourut, rännit jne.....

Katso lisätiedot

Kaksi kannattavaa päiväkotia Etelä-Suomen kaupungissa, myydään yhdessä tai erikseen

Toimintansa vakiinnuttaneet päiväkodit sijaitsevat hyvillä alueilla, jonne tulossa uusia asuntoja ja asukkaita....

Katso lisätiedot