Halutaan myydä
Naisten vaate verkkokauppa

Kohdenumero FK59285
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 200000-300000
Taseen loppusumma 50000-100000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myydään tunnettu naisten vaatteiden verkkokauppa omalla maahantuonnilla. Mahdollisuus ostaa koko verkkokauppa ilman varastoa.

Myyntiä on koko Suomen alueelle sekä mahdollisuus myydä Suomen ulkopuolelle.

Liiketoimintaa pyöritetään tällä hetkellä sivutoimisesti.
Varastotilaa tarvitaan noin 100-150m2. Varasto ja logistiikka on myös mahdollista ulkoistaa.

Tällä hetkellä verkkokaupassa on noin 1000 eri tuotetta mutta voit aloittaa puhtaalta pöydältä uudella mallistolla tai ostaa valmis varaston meiltä (n. 40,000€ sis.osto arvo).

Yrityksellä on oma maahantuonti ja sopimukset. Liikevaihto (ALV0% Myynti) ollut 200 000 - 300 000€/vuosi. Tuotteiden katemarginaali on hyvä.

Kauppaan kuuluu luonnollisesti domaini, koko verkkokauppa, brändi, Facebook, Instagram sekä Mailchimp-tilit, haluttaessa varasto, tuotedokumentit ja asiakasrekisterit sekä kaikkien tuotteiden toimittajatiedot. Opastetaan jatkajalle verkkokaupan pyörittämistä, tuoteasiat, koko maahantuontijärjestelyn opastus sekä toimitaan jatkajan taustatukena. Käydään myös läpi miten liiketoiminta on hoidettu tähän asti sekä vuosien aikana opittuja hyvät myynnin edistämistavat. Kaikki tämä kuuluu kauppahintaan.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Todellinen tilaisuus! Live Club Loimaa etsii uutta yrittäjää. Valmis paketti alan osaajalle.

Yrityksellä on käytössään toimitila (vuokrattu), jossa sillä on ravintolatilat yli 500 asiakkaalle. Toimitiloissa kaksi baaria, biljardisali, ravintolasali sekä tarvittavat sosiaali- ja wc-tilat sekä varastotilat.Tilat vuokrataan nykyisellään ja niissä oleva käyttöomaisuus sekä vaihto-omaisuus myydään erillisellä kaupalla....

Katso lisätiedot

Hieno pito- ja ruokapalveluyritys, jolla kahviloita/ravintola Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja luotettavuudesta. ...

Katso lisätiedot

Tasokas yökerho Helsingin keskustassa

Tunnettu tasokas yökerho Helsingin keskustassa etsii uutta omistajaa liiketoiminnalle.Uusi yrittäjä pääsee sellaisenaan jatkamaan liiketoimintaa ilman investointitarvetta. Olemassa olevat ammattitaitoiset työntekijät siirtyvät kaupan mukana uuden omistajan palvelukseen ja täten helpottavat liiketoiminnan tehokasta haltuunottoa. Paikka sopii hyvin jo yritystoimintaa harjoittavalle alan toimijalle mutta myös uudelle yrittäjälle. Liiketoiminta myydään tarjousten perusteella! ...

Katso lisätiedot

Sähköpotkulautat 105 kpl

Myynnissä on yhteensä 105 käytettyä sähköspotkulautaa, jotka ovat olleet vuokra-alalla käytössä noin 15 kuukautta. Lisäksi latureita ja varaosia. 90 pyörää hyvässä kunnossa. ...

Katso lisätiedot