Halutaan myydä
Kannattava talotekniikka-alan yritys Savonlinnassa

Kohdenumero FK63969
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala LVI- asennus, huolto, suunnittelu
Sijainti Etelä-Savo
Yritys toimii Savonlinnan alueella, ja on erikoistunut ilmalämpöpumppujen huoltoon, asennukseen ja myyntiin.

Yritys on perustettu vuonna 2020, ja tällä hetkellä yrittäjä työskentelee yksin yrityksessä. Hänellä on vankka kokemus ja ammattitaito talotekniikka-alalta, erityisesti ilmalämpöpumppuihin liittyvissä palveluissa. Yrittäjä on omistautunut tarjoamaan asiakkaille laadukkaita ja luotettavia palveluita. Palvelut sisältävät kattavan ilmalämpöpumppujen huoltopalvelun, jonka avulla varmistetaan laitteiden optimaalinen toiminta ja pitkäikäisyys.

Liikevaihto on kasvanut jatkuvasti, erityisesti ilmalämpöpumppujen vaihdon ja huoltojen osalta. Asiakaskuntaan kuuluu sekä yksityisiä kotitalouksia että yrityksiä Savonlinnan alueella.

Ilmalämpöpumppujen huolto ja vaihto ovat kiinnostusta edelleen nostattava palvelu, sillä asiakkaat ymmärtävät energiatehokkuuden ja viihtyisyyden merkityksen. Kasvava tietoisuus ympäristöystävällisistä ratkaisuista on lisännyt kysyntää ilmalämpöpumpuille, ja yrittäjä uskoo, että tämä trendi jatkuu tulevaisuudessakin.

Yritys tarjoaa hyvät jälleenmyyntisopimukset, kasvavan asiakaskunnan, vakaan liikevaihdon ja vankan maineen alueella. Lisäksi toimintaa on mahdollisuus laajentaa ja hyödyntää potentiaalisia kasvumahdollisuuksia.

Toiminta sopii hyvin luvat omaavalle ja esim. tällä hetkellä työntekijä roolissa työskentelevällä henkilölle.

Mikäli talotekniikka-alan yritys kiinnostaa, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, niin voimme keskustella tarkemmin!

Yritysvalmentaja Pekka Turunen, [email protected] / puh. +358 41 311 7309


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Käytettyjen konttien, konttitoimistojen ja väliaikaisrakennusten välitys

Yritys ostaa kuljetusliikkeiltä merikontteja, erilaisilta työmailta purettavia työmaaparakkeja sekä väliaikaisrakennusten osia ja myy niitä edelleen niitä tarvitseville asiakkaille. Kaupat sovitaan pääosin puhelimessa tai sähköpostilla. Tavarat liikkuvat ja niitä säilytetään pääosin ulkopuolisten toimijoiden toimesta. Useimmiten kaupat toteutuvat niin, että yritys ei fyysisesti edes näe toimitettavia tuotteita....

Katso lisätiedot

Viroon rekisteröity ilmailuyritys, joka tarjoaa erilaisia ​​lentotöitä helikoptereilla

Yhtiö omistaa Robinson 44 Raven I -helikopterin.Viron liikennelautakunta on myöntänyt yhtiölle EASA AOC -lentoluvat (matkustajakuljetukset) ja erityistyöluvat SPO (korkean riskin lennot). Yhtiön AOC-, SPO-luvat ovat myös Suomen, Latvian ja Liettuan ilmailuviranomaisten hyväksymiä.SPO:n suunnassa päätehtävät ovat voimalinjojen tarkastukset, puiden oksien sahauslennot voimalinjojen läheltä, erilaiset ripustusmuovin nostotoimenpiteet, hätälennot, valokuva- ja kuvauslennot. AOC:n suunnan päätyöt ovat taksi- ja ...

Katso lisätiedot

Kiinteistökehitys Tallinnan lähellä

Hyviä tontteja liike- ja tuotantorakentamiseen Tallinnan keskustan läheltä. Vapaita tontteja 7000 neliötä Tallinnan kehätien ja Tabasalun teknologiakylän vieressä. Erinomainen mahdollisuus kiinteistökehittämiseen. ...

Katso lisätiedot

Kiinteistöosakeyhtiön enemmistö osakkeet Etelä-Pohjanmaan maakunnassa

Kiinteistöyhtiöllä on takanaan 20 vuoden historia. Yhtiön toimenkuvaan kuuluu asuntojen vuokraustoiminta sekä kahdeksan rivitalon yht. 48 asuinhuoneiston ammattimaisen tehokas hallinnointi. Vuokrausaste on ollut jatkuvasti yli 90 %.Yhtiö tunnetaan yhtenä suurimmista yksityisistä vuokranantajista paikkakunnalla. Yhtiöllä on vakiintuneet toimintatavat ja yhteistyökumppanit. Paikkakunnan vuokrahinnat ovat lähes Etelä-Pohjanmaan maakuntakeskuksen tasolla. Yhtiötä on kehitetty vuosittain toimintaympäristön mu...

Katso lisätiedot