Halutaan myydä
Kannattava talotekniikka-alan yritys Savonlinnassa

Tämä kohde on myyty tai poistettu myynnistä. Katso vastaavat kohteet myytävät yritykset sivulta.
Kohdenumero FK63969
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala LVI- asennus, huolto, suunnittelu
Sijainti Etelä-Savo
Yritys toimii Savonlinnan alueella, ja on erikoistunut ilmalämpöpumppujen huoltoon, asennukseen ja myyntiin.

Yritys on perustettu vuonna 2020, ja tällä hetkellä yrittäjä työskentelee yksin yrityksessä. Hänellä on vankka kokemus ja ammattitaito talotekniikka-alalta, erityisesti ilmalämpöpumppuihin liittyvissä palveluissa. Yrittäjä on omistautunut tarjoamaan asiakkaille laadukkaita ja luotettavia palveluita. Palvelut sisältävät kattavan ilmalämpöpumppujen huoltopalvelun, jonka avulla varmistetaan laitteiden optimaalinen toiminta ja pitkäikäisyys.

Liikevaihto on kasvanut jatkuvasti, erityisesti ilmalämpöpumppujen vaihdon ja huoltojen osalta. Asiakaskuntaan kuuluu sekä yksityisiä kotitalouksia että yrityksiä Savonlinnan alueella.

Ilmalämpöpumppujen huolto ja vaihto ovat kiinnostusta edelleen nostattava palvelu, sillä asiakkaat ymmärtävät energiatehokkuuden ja viihtyisyyden merkityksen. Kasvava tietoisuus ympäristöystävällisistä ratkaisuista on lisännyt kysyntää ilmalämpöpumpuille, ja yrittäjä uskoo, että tämä trendi jatkuu tulevaisuudessakin.

Yritys tarjoaa hyvät jälleenmyyntisopimukset, kasvavan asiakaskunnan, vakaan liikevaihdon ja vankan maineen alueella. Lisäksi toimintaa on mahdollisuus laajentaa ja hyödyntää potentiaalisia kasvumahdollisuuksia.

Toiminta sopii hyvin luvat omaavalle ja esim. tällä hetkellä työntekijä roolissa työskentelevällä henkilölle.

Mikäli talotekniikka-alan yritys kiinnostaa, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, niin voimme keskustella tarkemmin!

Yritysvalmentaja Pekka Turunen, [email protected] / puh. +358 41 311 7309


Viesti lähetetty

Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

CNC-koneistukseen erikoistunut menestynyt konepaja Etelä-Suomesta

Myydään vakavaraisen vuosikymmeniä toimineen hyvin menestyvän CNC-koneistukseen erikoistuneen konepajan osakekannan määräenemmistö pääomistajan eläköitymisen vuoksi.Yrityksessä osaavat työntekijät sekä nykyaikainen konekanta. Nämä yhdessä pitkäikäisten asiakassuhteiden kanssa mahdollistavat liiketoiminnan kyvykkyyden. Tarvittaessa kasvua voi hakea uusasiakashankinnasta tai kasvattamalla olemassa olevien asiakkuuksien myyntimääriä. ...

Katso lisätiedot

Arvostettu sähköasennusliike Kainuussa

Yritys on asiakkaidensa pitkäaikainen sähköasennusten hovitoimittaja.Asiakkaita ovat ulkovalaistusasennusten osalta monet Pohjois-Suomen kunnat ja rinnekeskukset, yritykset sekä yksityisasiakkaat.Yrityksen työntekijät ovat ammattitaitoisia, luotettavia ja työhönsä sitoutuneita.Yrityksen liiketoiminta kasvaa tasaisesti ja tarjoaa lähtökohtaisesti erinomaiset kasvun mahdollisuudet innovatiiviselle toiminnan jatkajalle....

Katso lisätiedot

Myynnissä yritys joka tarjoaa laaja-alaisia lastensuojelun palveluita

Oletko intohimoinen yrittäjä tai sijoittajaa, joka haluaa jatkaa arvokasta lastensuojelun liiketoimintaa. Yritys tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa huostaanotetuille, kiireellisesti tai avohuollon sijoitetuille peruskouluikäisille lapsille.Yritys tarjoaa laaja-alaisia lastensuojelun palveluita, jotka jakautuvat sijaishuollon ja avohuollon palveluihin. Palveluihin kuuluvat perhetyö, tukihenkilötyö, valvotut tapaamiset ja ympärivuorokautinen hoito. Asiakaspalvelu on yrityksen toiminnan sydämessä, ja kaikki yr...

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla Sports Bar -ravintolan koko osakekanta. Ravintola sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla Mall of Triplassa.

Ravintola on osa isompaa ravintolaryhmää ja haluaa ensinnäkin löytää sopivan franchising yrittäjän. Ravintolalla on tunnettu Sports Bar nimi, joka on toiminut Triplassa jo neljä vuotta. Ravintolalla on a-oikeudet. Kauppaan kuuluu sekä irtaimisto että neljä vuotta vanha keittiö kalusteineen. Asiakastiloissa on ilmastointi, valvontakamerat ja kuva- sekä äänentoistolaitteet. Ravintolassa on 209 asiakaspaikkaa sekä kesällä 60 paikkainen terassi. Asiakastila on noin 400 neliötä, keittiö- ja varastotila on noin 2...

Katso lisätiedot