Halutaan myydä
Kannattava talotekniikka-alan yritys Savonlinnassa

Kohdenumero FK63969
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala LVI- asennus, huolto, suunnittelu
Sijainti Etelä-Savo
Yritys toimii Savonlinnan alueella, ja on erikoistunut ilmalämpöpumppujen huoltoon, asennukseen ja myyntiin.

Yritys on perustettu vuonna 2020, ja tällä hetkellä yrittäjä työskentelee yksin yrityksessä. Hänellä on vankka kokemus ja ammattitaito talotekniikka-alalta, erityisesti ilmalämpöpumppuihin liittyvissä palveluissa. Yrittäjä on omistautunut tarjoamaan asiakkaille laadukkaita ja luotettavia palveluita. Palvelut sisältävät kattavan ilmalämpöpumppujen huoltopalvelun, jonka avulla varmistetaan laitteiden optimaalinen toiminta ja pitkäikäisyys.

Liikevaihto on kasvanut jatkuvasti, erityisesti ilmalämpöpumppujen vaihdon ja huoltojen osalta. Asiakaskuntaan kuuluu sekä yksityisiä kotitalouksia että yrityksiä Savonlinnan alueella.

Ilmalämpöpumppujen huolto ja vaihto ovat kiinnostusta edelleen nostattava palvelu, sillä asiakkaat ymmärtävät energiatehokkuuden ja viihtyisyyden merkityksen. Kasvava tietoisuus ympäristöystävällisistä ratkaisuista on lisännyt kysyntää ilmalämpöpumpuille, ja yrittäjä uskoo, että tämä trendi jatkuu tulevaisuudessakin.

Yritys tarjoaa hyvät jälleenmyyntisopimukset, kasvavan asiakaskunnan, vakaan liikevaihdon ja vankan maineen alueella. Lisäksi toimintaa on mahdollisuus laajentaa ja hyödyntää potentiaalisia kasvumahdollisuuksia.

Toiminta sopii hyvin luvat omaavalle ja esim. tällä hetkellä työntekijä roolissa työskentelevällä henkilölle.

Mikäli talotekniikka-alan yritys kiinnostaa, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, niin voimme keskustella tarkemmin!

Yritysvalmentaja Pekka Turunen, [email protected] / puh. +358 41 311 7309


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Viroon rekisteröity ilmailuyritys, joka tarjoaa erilaisia ​​lentotöitä helikoptereilla

Yhtiö omistaa Robinson 44 Raven I -helikopterin.Viron liikennelautakunta on myöntänyt yhtiölle EASA AOC -lentoluvat (matkustajakuljetukset) ja erityistyöluvat SPO (korkean riskin lennot). Yhtiön AOC-, SPO-luvat ovat myös Suomen, Latvian ja Liettuan ilmailuviranomaisten hyväksymiä.SPO:n suunnassa päätehtävät ovat voimalinjojen tarkastukset, puiden oksien sahauslennot voimalinjojen läheltä, erilaiset ripustusmuovin nostotoimenpiteet, hätälennot, valokuva- ja kuvauslennot. AOC:n suunnan päätyöt ovat taksi- ja ...

Katso lisätiedot

Korkealaatuisten naistenvaatteiden suunnittelu ja valmistus

Korkealaatuisia naistenvaatteita suunnitteleva ja valmistava yritys. Yhtiöllä on kaksi tunnettua EU-rekisteröityä tuotemerkkiä. Kaksi kertaa vuodessa uudistuvat mallistot koostuvat tyylikkäistä ja laadukkaista käyttövaatteista arkeen ja juhlaan. Vaatteita myydään pääasiassa Suomessa, Virossa ja Ruotsissa.Massatuotanto valmistetaan vaatetusteollisuudessa alihankinnan muodossa. Lisäksi yrityksellä on myös muuta vaatealan maahantuontia.Yrityksen perusideana on valmistaa vaatteita, jotka istuvat hyvin, ovat yks...

Katso lisätiedot

Vahvasti kasvu-uralla oleva kannattavasti toimiva maanrakennus/paalutus alan yritys

Yrityksellä on vuosien mittainen kokemus omalta erikoisalaltaan ja yhtiö on panostanut voimakkaasti niin henkilöstönsä osaamiseen kuin tekniseen resurssiinsa. Näin yritys on saavuttanut todella vahvan markkina-aseman ja omalla segmentillään sen voidaan todeta olevan merkittävä toimija Suomen markkinoilla.Markkina-alueena voidaan pitää koko Suomea.Yrityksen liikevaihto on kasvanut jatkuvasti ja kasvulle odotetaan myös jatkoa. Kuluva tilikausi on lähtenyt liikkeelle mukavasti ja toteutuma osoittaa kasvutavoit...

Katso lisätiedot

Kylmäjärjestelmiin ja jäähdytykseen erikoistunut konepaja, jolla globaalit markkinat.

Yritys on kylmäkonepaja, joka on erikoistunut erityisesti laivojen kylmäjärjestelmiin, varastokylmään ja prosessijäähdytykseen.  Se suunnittelee ja valmistaa uusia kylmäkoneita sekä vastaa niiden asennuksista, ylläpidosta ja huolloista. Yritys tarjoaa toimivia ratkaisuja niin osa- kuin kokonaistoimituksina avaimet käteen -periaatteella. Tavoitteena on suunnitella järjestelmiä, joita on helppo ylläpitää ja päivittää. Yrityksellä on vuosikymmenten mittainen historia sen erikoisosaamisalueeseen suunnittelusta...

Katso lisätiedot