Halutaan myydä
Osakas kiinteistönvälitystoimistoon pk-seudulle tai Etelä-Karjalaan

Kohdenumero FK53510
Hintapyyntö 10 000
Liikevaihto 200 000
Toimiala Kiinteistövälitys ja -vuokraus
Sijainti Etelä-Suomi
Etsitään osakasta dynaamiseen, trendikkääseen ja kasvavaan kiinteistönvälitysyritykseen.

Työympäristö on mielenkiintoinen ja erittäin kansainvälinen, sillä palvelemme niin paikallisia kuin ulkomaalaisiakin asiakkaitamme kiinteistönvälitykseen ja kiinteistösijoittamiseen liittyvissä toimeksiannoissa. Kielitaito on iso plussa (varsinkin englanti ja/tai venäjä).

Maantieteellisesti voit toimia joko pääkaupunkiseudulta tai Etelä-Karjalasta käsin. Valmiit asiakkaat, kohteet, brändi ja konsepti!

Loistava mahdollisuus jo alalla toimivalle tekijälle (LKV) tai alasta kiinnostuneelle nälkäiselle myyntitykille, yhdessä kanssamme valmiin brändimme sekä konseptimme jakamiseen ja edelleen kehittämiseen.

Rajattomat ansio- ja kehitysmahdollisuudet sekä mahdollisuus vaikuttaa yrityksen tulevaisuuden suuntauksiin.

Osakkuusmaksulla saat sinulle sopivan osuuden yrityksen omistuksesta (10%/10.000 eur, 25%/25.000 eur, jne) tai mahdollisuus neuvotella pelkästään provisioon perustuva sopimus.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kotimaassa ja vientimarkkinoilla toimiva optisten tuotteiden valmistaja

Yrityksellä on oman tuotekehittelyn kautta muodostunut tuoteryhmä, jota se valmistaa omassa ajanmukaisessa tuotannossaan osaavan henkilöstön tukemana.Toimintaa on harjoitettu jo pitkään ja yrityksellä on sen kautta muotoutunut merkittävä vakiintunut kanta-asiakaskenttä niin kotimaassa kuin vientimarkkinoillakin.Yrityksellä ei ole merkittäviä ydinkilpailijoita lainkaan Suomessa vaan sen merkittävimmän kilpailijat ovat ulkolaisia toimijoita....

Katso lisätiedot

Hieno pito- ja ruokapalveluyritys, jolla kahviloita/ravintola Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja luotettavuudesta. ...

Katso lisätiedot

Vuosikymmeniä menestyksekkäästi toiminut työkaluvalmistaja

Yrityksellä on oman tuotekehityksen kautta rakennettu tuoteperhe erilaisista työkaluista, joiden suunnittelu ja valmistus on kokonaan sen omissa käsissä. Merkittävä osa tuotteista kohdistuu kiinteistöhoidon sekä puutarhan tarpeisiin. Yrityksellä on tarvittavat toimitilat, koneet ja laitteet sekä ammattitaitoinen henkilöstö, jonka varassa toimintaa on voitu pitkäjännitteisesti kehittää. Yritys onkin saavuttanut vakaan markkina-aseman laajan sitoutuneen kanta-asiakaskannan piirissä....

Katso lisätiedot

Liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvien tuotteiden myynti ja maahantuonti

Kasvava ja kannattava, omassa markkinasegmentissään merkittävä yritys, jolla myymälä ja kehittynyt nettikauppa. Yhtiöllä on myös jälleenmyyjiä....

Katso lisätiedot