Halutaan myydä
Myydään Baari/Ravintola

Kohdenumero FK66182
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 832000
Taseen loppusumma 486000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 4
Myydään baari/klubi/kompakti yökerho Helsingin ydinkestustassa.
Legendaarinen Mann's Street Gay Karaokebar muuttaa Makkarataloon yhteisiin tiloihin Herculeksen kanssa. Olemme toimineet nykyisissä tiloissa vuodesta 1998 ja rakentaneet sen toimivaksi kokonaisuudeksi, mutta päätimme muuttaa yhteen Herculeksen kanssa muodostaen Suomen suurimman sateenkaariväelle suunnatun kompleksin.

Myymme baarin liiketoiminnan eniten tarjoavalle. Emme siis koko yhtiötä.
Viimeisimmän tilikauden liikevaihto oli 832 000 € ja tulos 246 000 €. Anniskelulupa on 130 asiakaspaikalle. Myynnin ehtona toki on, että paikan liikeidea vaihtuu, eikä siihen tule sateenkaariväelle suunnattua baaria/karaokepaikkaa.
Vuokra 7117,30 € (alv 0) + varasto 283,06 (+alv 24%). Vanhoja työntekijöitä ei siirry, joten voit aloittaa ihan puhtaalta pöydältä. Vuokranantaja on valmis tekemään uuden sopimuksen uudelle yrittäjälle, eikä kiinteistössä ole tiedossa isoja remontteja.

Sijainti on aivan loistava - Mannerheimintie 12, Stockmannia vastapäätä, joten menestyminen ei ole ainakaan siitä kiinni. Ravintolassa on myös keittiö, missä on rasvanerotuskaivo ja oma huuva. Toimisi myös ruokaravintolana! Ravintolassa on myös tupakointihuone, joten ei tarvitse kadulle lähteä tupakoimaan.

Tee tähän oman liikeideasi mukainen tuottava baari, kompakti yökerho, ruokaravintola tms.
Myydään tajousten perusteella.
Yhteydenotto: [email protected]


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kahden ajoneuvon menestyvä taksiyritys kehittyvässä kaupunkikeskuksessa

Yrityksellä on kaksi taksiajoneuvoa, joilla se palvelee asiakaskuntaansa sen toiminta-alueella. Asiakkuudet perustuvat perinteiseen tilausjärjestelmään, mutta myös sopimusasiakkuuksiin. Yrityksen omistaja, yrittäjä, ei enää osallistu ajotehtäviin kokoaikaisesti vaan kuljettajaresurssi muodostuu kolmesta työntekijästä, joiden kunkin osalta on sovittu yksilöllinen työskentelymäärä. Yritys on alueellisesti hyvin tunnettu ja sille on vuosien mittaan kertynyt hyvänkokoinen joukko "kanta-asiakkaita", joista joide...

Katso lisätiedot

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta sekä luonnonkaunis leirintäalue. Paljon rakennusoikeutta jäljellä!

6,84 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta jossa on luonnonkaunis leirintäalue....

Katso lisätiedot

Kotimaassa ja vientimarkkinoilla toimiva optisten tuotteiden valmistaja

Yrityksellä on oman tuotekehittelyn kautta muodostunut tuoteryhmä, jota se valmistaa omassa ajanmukaisessa tuotannossaan osaavan henkilöstön tukemana.Toimintaa on harjoitettu jo pitkään ja yrityksellä on sen kautta muotoutunut merkittävä vakiintunut kanta-asiakaskenttä niin kotimaassa kuin vientimarkkinoillakin.Yrityksellä ei ole merkittäviä ydinkilpailijoita lainkaan Suomessa vaan sen merkittävimmän kilpailijat ovat ulkolaisia toimijoita....

Katso lisätiedot

Yritys, jonka päätoimiala on lasisten rakenteiden tuottaminen ja myynti

Yhtiöllä on kokemusta tällä alalla vuodesta 2008 ja tuotanto on yksilöllistä ja ottaa huomioon asiakkaan toiveet. Yhtiön asiakkaita ovat kaikki suuret ja keskisuuret rakennusurakoitsijat Virossa. Yhtiön liikevaihto on 0,5 miljoonaa euroa vuodessa. Tällä hetkellä kaikki tarvittavat laitteet ovat käytettävissä eikä investointeja tarvita. Yrityksellä on etu kilpailijoihin nähden matriisiensa ja profiiliensa suhteen, sillä useimmat käyttävät jälleenmyyjäprofiileja ja riippuvaisia niiden toimitusajoista. Yrityks...

Katso lisätiedot