Halutaan myydä
Siirrettävissä oleva rakennusmateriaalien valmistusliiketoiminta

Kohdenumero FK57302
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto alle 500 000 euroa
Toimiala Teollisuusyritykset, tuotteiden valmistus
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1-10
Yritys on kehittänyt omat tuotteet markkinoille ja liiketoiminta pohjautuu voimakkaasti oman tuotekehityksen tuloksena syntyneisiin uudenlaisiin rakennustuotteisiin, jonka suunnittelu, markkinointi ja myynti ovat yrityksen omassa hallussa. Yrityksellä on hyvät patenttisuojaukset tuotteille.
Liiketoiminnan voi siirtää toiselle paikkakunnalle tai yhdistää olemassa olevaan yhtiöön.
Liiketoiminta ei vaadi omiaa tuotantoa, eikä kone/laiteinvestointitarpeita ole.
Tuotteille on kasvava kysyntä kotimaassa sekä kansainvälisesti. Tuotteiden jakeluketju on mahdollista laajentaa ja markkinat ovat selvästi kasvavat mahdollistaen liiketoiminnan merkittävän kasvun nopeasti ja pienin panostuksin.

Liiketoiminta on vielä nuorta (yritys toiminut alle 10 vuotta), mutta se on joka vuosi kasvattanut markkinoita ja asiakasmääriään. Liiketoiminnalle kasvunäkymät ovat erinomaiset.

Tämä yhtiö sopii liitettäväksi toimivaan yritykseen, sekä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden yrittäjyydestä kiinnostuneelle.

Kysy rohkeasti lisätietoa!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Pellettien polttokattiloiden suunnittelu ja valmistus

Yritys suunnittelee, valmistaa ja myy 5KW-30KW pellettiuuneja. Yrityksen tuotanto tapahtuu Bulgariassa....

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla Sports Bar -ravintolan koko osakekanta. Ravintola sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla Mall of Triplassa.

Ravintola on osa isompaa ravintolaryhmää ja haluaa ensinnäkin löytää sopivan franchising yrittäjän. Ravintolalla on tunnettu Sports Bar nimi, joka on toiminut Triplassa jo neljä vuotta. Ravintolalla on a-oikeudet. Kauppaan kuuluu sekä irtaimisto että neljä vuotta vanha keittiö kalusteineen. Asiakastiloissa on ilmastointi, valvontakamerat ja kuva- sekä äänentoistolaitteet. Ravintolassa on 209 asiakaspaikkaa sekä kesällä 60 paikkainen terassi. Asiakastila on noin 400 neliötä, keittiö- ja varastotila on noin 2...

Katso lisätiedot

CNC-koneistukseen erikoistunut menestynyt konepaja Etelä-Suomesta

Myydään vakavaraisen vuosikymmeniä toimineen hyvin menestyvän CNC-koneistukseen erikoistuneen konepajan osakekannan määräenemmistö pääomistajan eläköitymisen vuoksi.Yrityksessä osaavat työntekijät sekä nykyaikainen konekanta. Nämä yhdessä pitkäikäisten asiakassuhteiden kanssa mahdollistavat liiketoiminnan kyvykkyyden. Tarvittaessa kasvua voi hakea uusasiakashankinnasta tai kasvattamalla olemassa olevien asiakkuuksien myyntimääriä. ...

Katso lisätiedot

Arvometallien ja arvotuotteiden kaupankäynnin verkkopohjainen palveluntarjoaja

Yhtiö myy, ostaa ja jalostaa erilaisia arvometallituotteita. Tarjonta kattaa jalometallialan laajan palvelukokonaisuuden.Liiketoimintaa harjoitetaan erilaisia palvelukonsepteja sekä digitaalisia ratkaisuja laaja-alaisesti hyödyntäen. Liiketoimintamalli on kustannustehokas, digitaaliseen konseptiin perustuva ja pitkälle automatisoitu.Asiakkaita ovat pääosin kuluttajat, mutta myös kuolinpesät sekä yritykset.Yhtiö markkinoi päämäärätietoisesti sekä juuri oikeissa markkinakanavissa ja sovelletut markkinointikäy...

Katso lisätiedot