Halutaan myydä
Myydään osakkuus yrityksestä, jonka tuotteena mobiilisovellus ja tavoitteena Suomen ja myöskin kansainväliset markkinat

Kohdenumero FK56346
Hintapyyntö 4 000
Toimiala ATK-ohjelmointi, ATK-ylläpito (ITC)
Sijainti Koko Suomi
Myydään osakkuus yrityksestä, jonka tuotteena mobiilisovellus. Mobiilisovellus on jo käytössä ja testattu. Mahdollisuudet kansainväliseen toimintaan. Sovellusta on helppo jatkokehittää.
Minimisijoitus 4000€

Ainutlaatuinen mobiilisovellus, joka yhdistää kuluttajat ja yritykset. Palvelu on rakennettu vastaamaan nykyajan haasteisiin kuluttajien ja yritysten välillä. Se mahdollistaa yrityksen löytämistä kuluttajille ja kuluttajien löytämistä yrityksille ilman suurta markkinointia. Palvelun avulla mahdollistetaan yritysten liikevaihdon kasvu ja saatavuus. Samalla minimoidaan harmaata taloutta. Palvelu on ainutlaatuinen, helppo ja nopea käyttää.

Markkinat Suomessa:
120000 yritystä (tilanne 2020)

Markkinat ulkomailla:
rajaton mahdollisuus

Palvelun laajentumismahdollisuus:
skaalautuu muille toimialoille

Ostajalla mahdollisuus hallituspaikkaan. Ammattitaito ohjelmoinnista, myynnistä, markkinoinnista ja verkostot katsotaan hyödyksi.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kotimaassa ja vientimarkkinoilla toimiva optisten tuotteiden valmistaja

Yrityksellä on oman tuotekehittelyn kautta muodostunut tuoteryhmä, jota se valmistaa omassa ajanmukaisessa tuotannossaan osaavan henkilöstön tukemana.Toimintaa on harjoitettu jo pitkään ja yrityksellä on sen kautta muotoutunut merkittävä vakiintunut kanta-asiakaskenttä niin kotimaassa kuin vientimarkkinoillakin.Yrityksellä ei ole merkittäviä ydinkilpailijoita lainkaan Suomessa vaan sen merkittävimmän kilpailijat ovat ulkolaisia toimijoita....

Katso lisätiedot

Luonnonkaunis ravintola- ja lerintäaluekokonaisuus omalla rantatontilla (2,5 ha)

Suosittu kesäravintola palvelee asiakkaitaan tiistaisin - sunnuntaisin sesonkiaikana. Talvisin se toimii lähinnä tilausravintolana mutta esimerkiksi sen joulupöytä on erittäin suosittu ja tällöin illalista tarjotaan viikonloppuiltaisin (pe - la) kolmen viikon ajan. Samalla tontilla on myös kolme täysin varustettua ja ylellistä vuokramökkiä (neljäs on valmistumassa). Nämä ovat sesonkiaikana olleet loppuunmyytyjä....

Katso lisätiedot

7,14 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta sekä luonnonkaunis leirintäalue. Paljon rakennusoikeutta jäljellä!

7,14 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta jossa on luonnonkaunis leirintäalue....

Katso lisätiedot

Huipputuottoisen lounasravintolan osakekanta myynnissä!

Myytävänä todella hyvätuottoinen menestyvä iso lounasravintola Eteläisestä Suomesta loistavalla sijainnilla. Sisustus ja ravintolan koneet sekä kalusto ovat modernit ja hyvässä kunnossa. Päivittäin tarjottavien lounasannosten määrä on noin 700 kpl.Nykymuodossaan erinomaisessa kunnossa oleva lounasravintola tarjoaa uudelle omistajalle sellaisenaan toimivan ja tuottoisan liiketoiminnan mutta halutessaan toimintaa voi myös laajentaa esim. aukioloaikoja pidentämällä tai catering ja noutoruoka-palveluiden avulla...

Katso lisätiedot