Halutaan myydä
Huoltoasema hyvällä liikepaikalla

Hintapyyntö 135 000
Toimiala Huoltoasema, polttoaineiden myynti
Sijainti Etelä-Savo
Myytävänä vuodesta 1962 samalla paikalla huoltoasematoimintaa harjoittanut Pappilanjoen Unska, joka on tänä päivänä Juvan keskustan ainoa huoltoasema. Tilat ja sijainti mahdollistavat nykyisen toiminnan lisäksi lounastarjonnan, pizza- tai hampulaisravintolan, korjaamon, autopesun, elintarvikemyynnin ja Veikkauspisteen toiminnan - vain nykyisen yrittäjän ikä on vastassa suunnitelmien toteuttamiselle. Sijainti aivan Savonlinnaan vievän tien varrella pysäyttää paikallisten lisäksi myös paljon vapaa-ajanasukkaita.

Yritys toimii omassa n. 380 m2 kiinteistössä omalla tontilla. Yrittäjä omistaa myös vieressä olevan rakentamattoman teollisuustontin, joten rakennusoikeutta on käytettävissä mukavasti. V. 1962 rakennettu klinteistö on remontoitu v. 2009-2010 ja mittarikentän saneeraus on tehty v. 1998 eikä mikään siten kaipaa välittömiä korjauksia samankaltaisen toiminnan jatkuessa. Myydään kokonaisuutena kiinteistöineen.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.