Halutaan myydä
Myydään lounasravintola hyvällä sijainilla

Kohdenumero FK64666
Hintapyyntö 150 000
Liikevaihto 300000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Uusimaa
Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus hankkia itsellesi menestyvän ja hyvämaineisen lounasravintolan liiketoiminta.

Ravintolalla on erinomainen sijainti vilkkaassa paikassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella, varmistaen runsaan asiakasvirran. Ravintola tarjoaa monipuolisen ja houkuttelevan ruokalistan, joka kattaa niin perinteiset- kuin eksottisemmatkin vaihtoehdot. Ravintolalla on uskollinen ja vakiintunut asiakaskunta, joka koostuu pääosin alueen työssäkävijöistä. Lähistölle rakennetaan parhaillaan lisää asuin- ja liikerakennuksia, eli potentiaalinen asiakaskunta tulee kasvamaan reilusti.

Liiketoiminta on vakiintunutta ja kasvumahdollisuudet ovat erittäin hyvät. Uudella yrittäjällä on mahdollisuus laajentaa aukioloaikoja ja palvelutarjontaa, esim. aamupala, á la carte jne.

Ravintola on tunnettu laadukkaasta ruoasta, erinomaisesta palvelusta ja viihtyisistä tiloistaan. Ravintola toimii n. 150m2 vuokratiloissa, joissa sisätiloissa 50 asiakaspaikkaa ja terassilla lisäksi 16 asiakaspaikkaa. Tilat sijaitsevat uudehkossa, vain muutaman vuoden ikäisessä kiinteistössä, joka on viihtyisä ja sopii ravintolakäyttöön erittäin hyvin.

Yrityskauppa tehdään liiketoimintakauppana, nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän toimintaan. Liiketoiminta myydään, koska nykyinen yrittäjä haluaa keskittyä pääliiketoimintaansa, eikä pysty panostamaan lounasravintolaan täysillä.

Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä, keskustellaan asiasta lisää!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kiinteistöalan palvelut

Yritys aloitti liiketoimintansa siivouspalvelujen tarjoajana. Myöhemmin, liiketoiminnan kehittyessä, yritys alkoi laajentaa palveluvalikoimaansa ja tarjoaa nyt laajan valikoiman toimintoja kiinteistönhallinnasta lumenpoistopalveluihin sekä viheralueiden suunnitteluun ja ylläpitoon. Yhtiö toimii kansallisella tasolla ja asiakasportfolioon kuuluu yrityksiä kaikista suurimmista alueellisista keskuksista. Tavalliset asiakkaat ovat suuryrityksiä....

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla Sports Bar -ravintolan koko osakekanta. Ravintola sijaitsee erittäin keskeisellä paikalla Mall of Triplassa.

Ravintola on osa isompaa ravintolaryhmää ja haluaa ensinnäkin löytää sopivan franchising yrittäjän. Ravintolalla on tunnettu Sports Bar nimi, joka on toiminut Triplassa jo neljä vuotta. Ravintolalla on a-oikeudet. Kauppaan kuuluu sekä irtaimisto että neljä vuotta vanha keittiö kalusteineen. Asiakastiloissa on ilmastointi, valvontakamerat ja kuva- sekä äänentoistolaitteet. Ravintolassa on 209 asiakaspaikkaa sekä kesällä 60 paikkainen terassi. Asiakastila on noin 400 neliötä, keittiö- ja varastotila on noin 2...

Katso lisätiedot

Pääkaupunkiseudulla ja Itä-Uudellamaalla pitkään toimineen ja menestyksekkään rakennuskonevuokraamon koko osakekanta. Ostajan niin halutessa, pääomistajat ovat valmiita jatkamaan omistajina pienellä osuudella.

Yhtiöllä on yli 20 vuoden kokemus rakennuskoneitten vuokraamisesta. Yhtiöllä on kattava määrä rakennuskoneita, joita tarvitaan rakennusprojekteissa. Yhtiö on paikallisesti erittäin tunnettu ja luotettava toimija. Yhtiö uudistaa jatkuvasti omaa kalustoaan. Oman kattavan valikoiman lisäksi yhtiö vuokraa useiden yhteistyökumppaneiden tuotteita ja palveluita Keski- ja Itä-Uudellamaalla sekä Pääkaupunkiseudulla. Yhtiöllä on toimintaansa varten vuokrattuna riittävät toimitilat pääkaupunkiseudun läheisyydessä. Hen...

Katso lisätiedot

Pitkän historian omaava työvaatteiden ja erikoistuotteiden verkkokauppa- ja maahantuontiyritys myytävänä!

Myydään Varsinais-Suomessa toimiva pitkän historian omaava työvaatteiden ja erikoistuotteiden verkkokauppa- ja maahantuontiyritys. Yritys on toiminut viimeiset vuodet yhden ulkopuolisen työntekijän ja sivutoimisen yrittäjän toimesta verkkokauppana, sekä pienimuotoisesti myös kivijalkakauppana.Verkkokauppa-alusta ja koko tiedonhallintajärjestelmä on tehty kokonaan uusiksi keväällä 2020. Valikoimissa on lähinnä keittiö- ja hoitoalan varusteita, jalkineita sekä logomerkkauksiin tarkoitettuja vapaa-ajan vaattei...

Katso lisätiedot