Halutaan myydä
Myytävänä iloinen ja palveleva Asusteliike Meno Päällä

Kohdenumero FK60304
Hintapyyntö 200 000
Liikevaihto 118 000
Taseen loppusumma 101 000
Toimiala Vaatteiden, tekstiilien myynti
Sijainti Keski-Pohjanmaa
Henkilöluku 1
Kaustisella, seutukunnan päivittäis- ja erikoistavarakaupan keskuksessa, erinomaisella liikepaikalla sijaitseva Asusteliike Meno Päällä Ay etsii uutta yrittäjää. Yritys on paikkakunnan ainoa kivijalka-vaateliike, joka myy laadukkaita miesten, naisten ja nuorten vaatteita. Yrityksellä on laaja ja uskollinen asiakaskunta. Asiakkaita tulee paikkakuntalaisten lisäksi naapurikunnista, muualta Keski-Pohjanmaan maakunnasta, jopa lähimaakunnista. Kesällä yrityksessä asioivat myös kansanmusiikkijuhlistaan tunnetulla matkailupaikkakunnalla vierailevat matkailijat.

Yritys toimii Kaustisen keskustassa noin 130 m2:n vuokratilassa. Yrityksen myymälätila on liikerakennuksessa vilkkaasti liikennöidyn Kauhava-Ylivieskatien varressa. Samassa liikerakennuksessa sijaitsevat myös mm. kirja-, taide-, askartelu- ja sisustustavarakauppa Sininen Sivellin, R-Kioski, Ravintola Pelimanni sekä kodinkoneliike Euronics. Kaustinen on sekä alueen päivittäis- että erikoistavarakaupan keskus kunnan erikoiskaupan ostovoiman nettosiirtymän ollessa selvästi positiivinen. Kunnassa sijaitsevat myös vetovoimaiset päivittäistavaramarketit. Lähialueen ihmiset asioivat Kaustisella!

Myynnissä on yrityksen liiketoiminta. Yrityksellä on laajasti niin alueella kuin kanta-asiakkaiden keskuudessa tunnettu nimi, halutut ja kiinnostavat vaatemerkit sekä pieni mutta ajantasaisista tuotteista koostuva varasto. Yrityksen vahvuutena on hyvä, jokaisen asiakkaan huomioonottava yksilöllinen palvelu, sisältäen myös vaatteiden korjaus- ja lyhennyspalvelut.

Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä yrittäjä yksin. Aiemmin yrityksessä on ollut myös työntekijä.

Asusteliike Meno Päällä myydään eläkkeelle jäännin vuoksi. Asusteliikkeelle haetaan yrittäjähenkistä, asiakaspalvelusta pitävää sekä jokaisen asiakkaan yksilölliseen palveluun ja huomioimiseen uskovaa, iloista jatkajaa. Eläkkeelle siirtyvä yrittäjä on jatkajan niin halutessa valmis perehdyttämään jatkajan sekä auttamaan alkuvaiheessa myös tuurauksissa.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Alueen johtava veneilyn ja erikoiskulkuneuvojen erikoisliike

YRITYSKUVAUSMonipuolinen ja tunnettu veneilyn erikoisliike, jolla on myyntivalikoimissa myös mönkijät ja moottorikelkat. Toiminta on ympärivuotista eri tuoteryhmien sesonkien vuorotellessa. Myös veneliiketoiminta on ympärivuotista talvisäilytysten ja talvihuoltojen johdosta. Veneilyä ajatellen erinomainen sijainti. Hyvät myymälä- ja varastotilat sekä paljon piha-aluetta. Vuokrattuja säilytystiloja on liikkeen välittömässä läheisyydessä. NÄKYMÄT JA MAHDOLLISUUDETYritys on vakaalla pohjalla, ja toiminta pysty...

Katso lisätiedot

Erittäin kannattava siivouspalveluyritys pk-seudulla, liikevaihto 1.1 M€

Yrityksellä on useita merkittäviä sopimuskohteita pääkaupunkiseudulla. Näiden kohteiden siivoustyöt teetetään luotettavaksi todetuilla pitkäaikaisilla sopimusalihankkijoilla. Yrityksellä itsellään on vain pari omaa työntekijää. Kohteista on tehty kokonaissopimukset alihankkijoiden kanssa, jotka hoitavat kohteiden siivoukset itsenäisesti sovittujen ehtojen mukaisesti. Yrityksellä on asiakaskentässä vakiintunut maine luotettavana toimijana....

Katso lisätiedot

Kannattava vierasvenesatama palveluineen myytävänä idyllisessä Turun saaristossa!

Vuosikymmeniä veneilijöitä ja matkailijoita Turun Saaristossa Kustavissa palvellut Vuosnaisten Meriaseman liiketoiminta myynnissä (www.vuosnaistenmeriasema.com). Liiketoiminta on ollut hyvässä kasvussa viimeiset vuodet ja Vuosnaisten Meriasema ja sen toimintaa onkin palkittu viime vuosina eri organisaatioiden tahoilta. Mainetta ovat niittäneet erityisesti laadukas, kaloistaan tunnettu saaristolaispöytä sekä runsaat ja maukkaat burgeriannokset. Vierasvenesataman palveluvalikoimaan kuuluvat mm. saaristolaish...

Katso lisätiedot

Tunnettu ja luotettava elektroniikan laitevalmistaja

Testausjärjestelmien valmistaja sähkölaite- ja elektroniikkateollisuudelle...

Katso lisätiedot