Halutaan myydä
Vaatetusliike- /ompelimoyrittäjä

Kohdenumero FK66861
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Vaatteiden, tekstiilien myynti
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Henkilöluku 1
Oletko vaatemyynnin ammattilainen, tekstiilialan artesaani tai muuten kiinnostunut vaatteiden myynnistä, suunnittelusta ja tuotannosta?
Farkkutuote Ky:n liiketoiminta omaa yli 50 vuotta pitkät perinteet. Se, että yritys toimii edelleen, kertoo siitä, että yritys on onnistunut uusiutumaan ajan vaatimusten mukaan.
Yrityksen keskiössä on pitkään olleet itse suunnitellut ja omalla brändillä valmistetut farkkutuotteet. Parhaimmillaan ompelimo on työllistänyt viisi ompelijaa. Tuotteiden jakelu ja myynti on kattanut koko maan. Kaluston puolesta valmistustoiminta voidaan uudelleen herättää milloin vain.
Tällä hetkellä yrittäjän jäätyä eläkkeelle valmistustoimintaa ei ole. Yritys jatkaa kuitenkin koko perheen vaatetusliikkeenä, josta saa helposti perusvaatteet kaikkiin tarpeisiin. Toiminta sijaitsee Seinäjoen kaupungin aluetaajamassa.
Yrityksen käytössä on noin 250 m2 suuruiset tilat, jotka voidaan vuokrata edullisesti toiminnan jatkajalle. Toimintaa voidaan jatkaa sellaisenaan tai kehittää eri tavoin. Verkkokaupan avaamisella voidaan keskittyä tiettyihin tuoteryhmiin. Parhaiten tilat sopisivat luovalle nuorelle yrittäjälle, joka kehittelisi ja valmistaisi omaa mallistoaan ja sitten myisi sitä verkkokaupan kautta. Nykyisen yrittäjän vahvalla kokemuksella ja hiljaisen tiedon avulla jatkaja saisi hyvä alun valmistustoiminnan aloittamiseen.
Kauppa voidaan tehdä liiketoimintakauppana, joka on ostajalle kaikkein helpoin tapa aloittaa ja tarjoaa isot poistomahdollisuudet verotuksessa. Kauppaan sisältyy teolliseen valmistukseen sopivat ompelukoneet, jotka ovat siis täysin käyttökunnossa, myynnissä olevat tuotteet, kangasvarasto, hyllyt ym. liikekalusto ja erilaisten farkkutuotteiden piirustukset ja kaavat valmistusta varten. Edellä mainitut asiat arvostetaan varsin maltillisesti ja jatkajaystävällisesti.
Mukana ei siis tule velkoja ja vastuita. Yritystoiminnan aloittamisessa jatkajaa avustavat myös Uusyrityskeskus Neuvoa-antava, IntoSeinäjoen yrityspalvelut ja Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien omistajanvaihdospalvelut.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.




Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Alueellaan hyvin tunnettu pitkään toiminut puusepänliike etsii uutta omistajaa

Pitkään toiminut kasvava ja menestynyt puusepänliike Etelä-Suomessa etsii uutta omistajaa viemään liiketoimintaa seuraavalle tasolle. Yrityksellä on useita hyviä B2B-asiakkuuksia sekä lisäksi yritys palvelee tapauskohtaisesti myös yksityisiä kuluttajia. Yrityksen liiketoiminta kasvoi ja tuloskunto parani vuonna 2023 ja alkanut vuosi 2024 on myös lähtenyt nousujohteisesti käyntiin. Tuote- ja palveluvalikoima on kattava. Nopea palvelu, laadukkaat tuotteet ja palvelut sekä korkea osaaminen lisättynä korkeaan t...

Katso lisätiedot

Kiinteistöosakeyhtiön enemmistö osakkeet Etelä-Pohjanmaan maakunnassa

Kiinteistöyhtiöllä on takanaan 20 vuoden historia. Yhtiön toimenkuvaan kuuluu asuntojen vuokraustoiminta sekä kahdeksan rivitalon yht. 48 asuinhuoneiston ammattimaisen tehokas hallinnointi. Vuokrausaste on ollut jatkuvasti yli 90 %.Yhtiö tunnetaan yhtenä suurimmista yksityisistä vuokranantajista paikkakunnalla. Yhtiöllä on vakiintuneet toimintatavat ja yhteistyökumppanit. Paikkakunnan vuokrahinnat ovat lähes Etelä-Pohjanmaan maakuntakeskuksen tasolla. Yhtiötä on kehitetty vuosittain toimintaympäristön mu...

Katso lisätiedot

Johtava siivousliike Virossa

Vuonna 1993 perustettu kiinteistönhoidon täyden palvelun ammattiosaaja, johtava siivousliike Virossa....

Katso lisätiedot

Myydään pitkään toimineen ja kannattavan laitevalmistajan (kuljettimet) liiketoiminta ja liikeomaisuus

Yrityksellä on pitkän toimintahistoriansa kautta merkittävä asiakaskanta, jonka yksilöllisiä tarpeita yritys tyydyttää toteuttamalla monipuolisia kuljetinjärjestelmiä sekä ylläpitämällä, päivittämällä ja huoltamalla niitä.Yrityksellä on omassa käsissä niin tuotanto kuin huoltotoimintakin.Kaikki tarvittavat kehitystoimet ja investoinnit on toteutettu ja yrityksellä on kilpailuetuja, joita hyödyntämällä se kykenee ylläpitämään asemansa markkinoilla ja jatkamaan kannattavan toiminnan harjoittamista myös tuleva...

Katso lisätiedot