Halutaan myydä
Myydään velaton osakeyhtiö/ verkkokauppa

Kohdenumero FK62487
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Varsinais-Suomi
Työllistä itsesi kukkien verkkokaupalla. Mahdollista itsellesi etätyö, yrittäjyys ja voit myös yhdistää yrityksen kivijalkakauppaan. Meiltä saat ostettua valmiin velattoman osakeyhtiön, valmiin toimivan verkkokaupan sekä valmiit yhteistyökumppanit (verkkokaupan tuki ja hallinnointi/ päivitykset verkkokaupan rakentajalta, kuljetusyhtiön toimiva palvelu).
Kaikki on valmiiksi rakennettuna. Lisäksi voit ottaa yrityksemme nimen ja domainin käyttöösi halutessasi. Voit siis ostaa koko paketin kerralla ja säästyt useilta yrityksen aloitukseen liittyvältä alkujärjestelyltä.
Verkkokauppamme on rakennettu palvelemaan niin kertatilauksia kuin myös jatkuvia tilauksia. Verkkokauppa mahdollistaa siis sinun toimittaa asiakkaillesi kertatilausten lisäksi säännöllisesti toimitettavat kimput/ tuotteet. Tätä mahdollisuutta eivät valmiit verkkokauppa-alustat sinulle tarjoa! Lisäksi verkkokaupassamme on valmiiksi luotu toimitusalueet (esimerkiksi toimitus eri kaupunginosiin/ kaupunkeihin jne.). Näin sinä määrität toimitusmaksut alueellisesti. Alennuskoodit ja kampanjat luot helposti itse ja lisäät ne verkkokauppaasi kädenkäänteessä.
Sinun on mahdollista muokata muokkaustilassa verkkokaupan tekstejä/ kuvia/ lisätä, muokata ja poistaa tuotteita. Verkkokaupan ulkoasu on tyylikkäästi toteutettu, mutta on mahdollisuus myös tehdä muutoksia omaan tyyliin sopivammaksi.
Tämä verkkokauppa on rakennettu ensisijaisesti kukkien verkkokaupaksi, mutta soveltuu minkä tahansa tuotteen tai palvelun myyntiin!
Saat toimivan verkkokaupan avaimet käteen toimitettuna. Autamme sinut alkuun ja opastamme käytössä. Jos olet halukas koko yrityspakettiin (Oy, verkkokauppa, nimi ja domain, saat meidän luoman konseptin kokonaisuudessaan omaksesi, tai osta pelkästään velaton osakeyhtiö tai verkkokauppa).
Yritys / verkkokauppa myydään eniten tarjoavalle. Ota siis yhteyttä ja kysy lisää.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään kannattava metalliteollisuusyritys Koillismaalla. Liikevaihto noin miljoona euroa.

Yhtiön toimiala on konepaja, koneistus, hitsaus, raskaskonealan tarvikemyynti, hydrauliikka-alan asennus ja huolto, teräsmyynti, hydrauliikkatarvikemyynti.  Yrityksellä on oma tuote....

Katso lisätiedot

Menestyvä, kunnossapitoon ja huoltoon erikoistunut konepaja

Merkittävien teollisuusasiakkaiden huoltoon ja mekaaniseen kunnosapitoon erikoistunut tilauskonepaja, joka valmistaa ja asentaa asiakkaiden tarvitsemia teräsrakenteita. Yhtiöllä on omia tuotteita. Toiminta on keskittynyt suuriin ja asiakkaisiin, joiden kanssa on pääosin kirjalliset sopimukset....

Katso lisätiedot

Ravintola- ja huviloiden vuokrauspalvelun liiketoiminta kansallispuiston kupeessa

Liiketoiminnat muodostuvat ravintolan toiminnasta sekä huviloiden vuokraustoiminnasta. Tärkeä osa liiketoimintaa on majoitusmyynti, vuokraus ja hoito. Alueella on kahdeksan lomahuvilaa, joissa noin 50 vuodepaikkaa. Huvilat ovat ympärivuotisessa käytössä. Varaukset onnistuvat helposti verkkokaupan kautta.Ravintola valmistaa tilauksen mukaisia herkkuja juhliin, kokouksiin ja muihin ruokailuretkiin. Ravintolapalveluun kuuluu mm. sauna- ja mökkiruokailu, maastoruokailu ja catering-pitopalvelu.Ravintolaliiketoim...

Katso lisätiedot

Kylmäjärjestelmiin ja jäähdytykseen erikoistunut konepaja, jolla globaalit markkinat.

Yritys on kylmäkonepaja, joka on erikoistunut erityisesti laivojen kylmäjärjestelmiin, varastokylmään ja prosessijäähdytykseen.  Se suunnittelee ja valmistaa uusia kylmäkoneita sekä vastaa niiden asennuksista, ylläpidosta ja huolloista. Yritys tarjoaa toimivia ratkaisuja niin osa- kuin kokonaistoimituksina avaimet käteen -periaatteella. Tavoitteena on suunnitella järjestelmiä, joita on helppo ylläpitää ja päivittää. Yrityksellä on vuosikymmenten mittainen historia sen erikoisosaamisalueeseen suunnittelusta...

Katso lisätiedot