Halutaan myydä
Myydään velaton osakeyhtiö/ verkkokauppa

Kohdenumero FK62487
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Varsinais-Suomi
Työllistä itsesi kukkien verkkokaupalla. Mahdollista itsellesi etätyö, yrittäjyys ja voit myös yhdistää yrityksen kivijalkakauppaan. Meiltä saat ostettua valmiin velattoman osakeyhtiön, valmiin toimivan verkkokaupan sekä valmiit yhteistyökumppanit (verkkokaupan tuki ja hallinnointi/ päivitykset verkkokaupan rakentajalta, kuljetusyhtiön toimiva palvelu).
Kaikki on valmiiksi rakennettuna. Lisäksi voit ottaa yrityksemme nimen ja domainin käyttöösi halutessasi. Voit siis ostaa koko paketin kerralla ja säästyt useilta yrityksen aloitukseen liittyvältä alkujärjestelyltä.
Verkkokauppamme on rakennettu palvelemaan niin kertatilauksia kuin myös jatkuvia tilauksia. Verkkokauppa mahdollistaa siis sinun toimittaa asiakkaillesi kertatilausten lisäksi säännöllisesti toimitettavat kimput/ tuotteet. Tätä mahdollisuutta eivät valmiit verkkokauppa-alustat sinulle tarjoa! Lisäksi verkkokaupassamme on valmiiksi luotu toimitusalueet (esimerkiksi toimitus eri kaupunginosiin/ kaupunkeihin jne.). Näin sinä määrität toimitusmaksut alueellisesti. Alennuskoodit ja kampanjat luot helposti itse ja lisäät ne verkkokauppaasi kädenkäänteessä.
Sinun on mahdollista muokata muokkaustilassa verkkokaupan tekstejä/ kuvia/ lisätä, muokata ja poistaa tuotteita. Verkkokaupan ulkoasu on tyylikkäästi toteutettu, mutta on mahdollisuus myös tehdä muutoksia omaan tyyliin sopivammaksi.
Tämä verkkokauppa on rakennettu ensisijaisesti kukkien verkkokaupaksi, mutta soveltuu minkä tahansa tuotteen tai palvelun myyntiin!
Saat toimivan verkkokaupan avaimet käteen toimitettuna. Autamme sinut alkuun ja opastamme käytössä. Jos olet halukas koko yrityspakettiin (Oy, verkkokauppa, nimi ja domain, saat meidän luoman konseptin kokonaisuudessaan omaksesi, tai osta pelkästään velaton osakeyhtiö tai verkkokauppa).
Yritys / verkkokauppa myydään eniten tarjoavalle. Ota siis yhteyttä ja kysy lisää.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Hotelli-ravintola Kauhavan keskustassa

Myydään toiminnan vaatima kalusto sekä vuokrataan liiketila keskeiseltä paikalta Kauhavan keskustasta juna-aseman läheisyydestä ja 20 minuutin ajomatkan päästä Powerparkista (Kauppatie 71, Kauhava). Liiketila ollut ravintola-, yökerho- ja majoituskäytössä. Vuokrattavaa tilaa yhteensä lähes 1700 m²: katutasossa yhteensä 417,0 m², toisessa kerroksessa 769,5 m² sekä alakerrassa/ kellarissa 501m².Kiinteistössä kolme valmiiksi kalustettua ravintola-osastoa 600 hengelle, kaksi terassia, iso keittiö (valmis keitti...

Katso lisätiedot

Perinteikäs kello- ja kultasepänliike kaupungin keskustassa Pirkanmaalla

Erinomainen kannattavuus perustuu pitkäkestoisiin asiakassuhteisiin ja hyvään asiakaspalveluun.Liikevaihto muodostuu pääosin valmiiden tuotteiden myynnistä, sekä alan tuotteiden korjauksesta.Päämiehinä alan tukkuliikkeet Suomessa.Yrityksen asiakkaita ovat pääasiassa pirkanmaalaiset yksityiset, yritykset ja yhteisöt....

Katso lisätiedot

Kannattava kattorakentamisen liiketoiminta myynnissä!

Toistakymmentä vuotta Pirkanmaalla toiminut vakavarainen, arvostettu ja luotettava vesikattorakentamiseen erikoistunut yritys myytävänä.Omat tuotantotilat ja sopiva asennuskalusto sekä osaavat työntekijät takaavat laadukkaat kattototeutukset kaikkiin vaativimpiinkin korjaus-, huolto- ja uudiskohteisiin niin kotitalouksille, asunto-osakeyhtiöille kuin rakennusliikkeille.Yritys on omalla alallaan ja maantieteellisellä alueellaan niin tunnettu, että tarjouspyyntöjä tulee automaattisesti riittävästi nykytoimint...

Katso lisätiedot

Upean merinäköalan ja upeita auringonlaskuja tarjoava ravintola yksityissatamassa lähellä Tallinnaa

Pieneltä näyttävä talo kätkee ravintolan lisäksi yksityistilaisuuksiin tarkoitetun salin jopa 40 hengelle, saunaosaston, 4 hotellihuonetta enintään 8 hengelle ja sikarihuone herroille.Vuokrasopimus on voimassa tammikuuhun 2024 asti.Vuokra on 30 000 euroa vuodessa. Hoitokulut yhteensä 30 000 euroa vuodessa....

Katso lisätiedot