Halutaan myydä
Hävikkiruoka -mobiilisovellus

Hintapyyntö 60 000
Liikevaihto 12000
Taseen loppusumma 27000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Varsinais-Suomi
Henkilökunnan lukumäärä -
Myydään muista liiketoimista johtuvan ajanpuutteen vuoksi toimiva mobiilisovellus ja yritys hävikkiruoan myymiseen kaupoissa sekä ammattikeittiöissä esimerkiksi julkisella sektorilla. Yrityksellä hyviä asiakkuuksia, joita kehittämällä ja vastaavia uusia hankkimalla, liiketoiminnan saa nopeasti kasvamaan. Yrityksellä on ohjelmistotalo kumppanina, joka vastaa sovelluksen kehittämisestä ja on sitoutunut siihen. Tavaramerkki on rekisteröity EU-alueella ja sovelluksessa on kilpailijoista erottuva innovaatio ammattikeittiöiden hävikkiruoan myymiseen.

Kaikki hävikin ja kasvihuonepäästöjen vähentämiseen sekä hiilineutraaliuuteen liittyvä keskustelu on jatkuvasti esillä. Tulevaisuuden lainsäädäntö tulee myös pakottamaan toimijoita hiilineutraaliin toimintaan ja se on jo nyt näkynyt yhteydenottoina ja kiinnostuksena sovellusta kohtaan mm. pyyntöinä mukaan erilaisiin julkisen sektorin hankkeisiin.

Edellämainituista syistä, esimerkiksi julkisen rahoituksen hakeminen yritykselle on mahdollista.

Itse sovellus on toteutettu nykyaikaisin teknologioin, joka mahdollistaa ketterän kehittämisen. Sovellus on ladattavissa iOS- ja Android-puhelimiin sovelluskaupoista. Sovellukseen on sisäänrakennettuna maksutoiminnallisuudet.

Tästä nopeasti starttiin toimivalla sovelluksella ja liiketoimintamallilla tulevaisuuden alalle!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.