Halutaan myydä
MyDyslexia.fi -verkkokauppa

Kohdenumero FK63671
Hintapyyntö 10 000
Liikevaihto 12000
Taseen loppusumma 7000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Uusimaa
Henkilöluku 1
Päätyöni vie nyt kaiken aikani, ja tämän takia haluaisin nopealla aikataululla myydä MyDyslexia.fi -yrityksen. Jo nyt on hyviä keskusteluita eri tahojen kanssa, mutta nopeat kaupat ovat etusijalla ja tietenkin ostaja, joka uskoo bisnekseen ja haluaa tätä kasvattaa.

Jos olet kiinnostunut, tai tiedät jonkun joka voisi olla kiinnostunut jatkamaan yritystäni niin soita tai laita viestiä!

Verkkokaupassa on käytössä edistykselliset teknologiat, ja on moderni verkkokauppa! Asiakaskunta on valmiina ja ostavia asiakkaita n. 3000. Yhteisö myös vahva somessa, ja ostaminen on tarve lähtöistä.

Myydään siis yritys ja koko liiketoiminta, joka kattaa asiakkaat, some -kanavat, verkkokaupan, domain, logistiikkaratkaisut, ja maksutapa ratkaisut ja kaikki lisäsovellukset (mm. markkinoinnin automaatio, product reviews), jotka ovat kauppaan integroitu. Verkkokauppa on toteutettu kahdella kielellä, Suomi ja Englanti.

Kohderyhmä ja markkinointi:
Suurin osa asiakkaista ovat lasten vanhempia, jotka haluavat auttaa ja tukea lastaan parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakkaita on myös muista maista, kansainvälisen verkkokaupan ansiosta. Lisäksi yrityksellä on yritysasiakkaita, kuten kouluja, kuntia, kaupunkeja ja yksityisiä puheterapia -yritykset.

Ota yhteyttä tai vinkkaa eteenpäin!

Terveisin, Sirkku/ MyDyslexia.fi
[email protected], 050 5710 439


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Pitkään toimineen tunnetun sähkötarvikeliikkeen liiketoiminta myynnissä alle substanssihinnan!

Tässä nopealle loistava mahdollisuus!Myynnissä Turun talousalueella erittäin pitkään toimineen ja tunnetun sähkötarvikkeiden myyntiin erikoistuneen yrityksen liiketoiminta ja siihen liittyvä liikeomaisuus. Myymälä palvelee yksityis- sekä yritysasiakkaita kaikissa sähkö- ja valaistusasioissa. Valikoimissa on useita tuhansia tuotenimikkeitä erityyppisistä valaisimista asennuskaapeleihin. Pääpainopiste on kuitenkin kodin sisustusvalaisimet sekä näihin liittyvät sähkötarvikkeet ja -ratkaisut.Myymäläliiketoimint...

Katso lisätiedot

Autokorjaamo ja rengasliike Keski-Suomessa

Erittäin kannattava ja hyvän markkina-aseman omaava autokorjaamo ja rengasliike....

Katso lisätiedot

Myydään pääkaupunkiseudulla toimiva veneenmoottoreiden huoltoliiketoiminta

Yhtiön päätoimialana on vene, venemoottorit ja perämoottorit. Yhtiön palveluun kuuluvat talvi- sekä määräaikaishuolto, veneiden ja venemoottoreiden korjaus, huoltotoiminta, vauriokorjaukset ja varaosat. Yrityksellä on useita toimialaan liittyvien tuotemerkkien edustuksia. Yrityksellä on käytössään oma laituri, jonka pituus on 24 m....

Katso lisätiedot

Pitkään toiminut autopurkamo hyvällä sijainnilla myynnissä!

Myydään Turun talousalueella pitkään toiminut autopurkamo ja varaosamyyntiin keskittynyt yhtiö.Asiakaskunta koostuu sekä yksityisasiakkaista että yrityksistä (B2B myynnin osuus noin 90 %). Toiminta työllistää tällä hetkellä yrittäjän ja 2 muuta ammattitaitoista työntekijää. Yrityksen työntekijät jatkavat työtä mielellään myös uuden omistajan kanssa.Kauppahinta koostuu lähinnä kiinteistöstä sekä isosta vaihto-omaisuudesta. Lisäksi trukki, vaihtolavat, pumppukärryt, pyöräkuormaaja, työkalut ja muu irtaimisto ...

Katso lisätiedot