Halutaan myydä
Verkkokauppa luonnonkosmetiikka

Kohdenumero FK60171
Hintapyyntö 12 000
Liikevaihto 10 000/vuosi
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Pirkanmaa
Henkilöluku 1
Myyntiin liiketoimintakauppana verkkokauppa, jossa myydään luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia kodin tuotteita.

Liiketoiminta vaatii pyöriäkseen panostamista mainostukseen ja someen, mutta se onnistuu hyvillä pohjatiedoilla sivutoimisestikin esimerkiksi osa-aikaisen palkkatyön tai muun alaan liittyvän yrittämisen ohessa.

Yritykselle on tehty hyvät pohjatyöt Googlen markkinoinnissa, esimerkiksi hakusana-analyysi ja kattavasti informaatiota tarjoava blogi yrityksen verkkosivuilla ja moitteettomasti toimiva maksupalveluntarjoaja.
Yrityksen Google-tili on linkitetty Google Adsiin, Search consoleen, Merchant centeriin, Insightsiin sekä Analyticsiin. Lisäksi yrityksellä on asiakasrekisteri Active Campaignissa ja Facebook sekä Instagram.

Alustana Wordpress ja Woocommerce, domainit .fi sekä .com Hostinpalvelulta, Shipit-postitusohjelma sekä tunnukset vähintään 10 luonnonkosmetiikkaa myyvään tukkuun tai yritykseen.
Itselläni elämäntilanne muuttunut sen verran, ettei aikaa panostaa yritykseen enää löydy.

Hinta sisältää siis kaiken ylläolevan ja yrityksen voimassa olevan sopimukset esimerkiksi Wordpress-teeman lisenssiin ja verkkokurssialustan, joka on asennettu valmiiksi. Ostaja saa kattavan perehdytyksen ja opastuksen verkkokaupan toimintaan.

Varaston arvo ei sisälly hintaan, mutta sen arvo myyntihetkellä on n.2800e ja sen voi ostaa liiketoiminnan mukana. Voit myös tarjota.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tori ja grillikioski keskellä Kuusamoa

Kuusamon Tori Oy on kuusamolainen yritys, jonka Auno Törmänen perusti vuonna 2010. Perustamisestaan alkaen Kuusamon torista grillipalveluineen tehtiin toimiva kaupungin sydän, jolla sijaitsee toripalveluiden lisäksi perinteinen grillikioski. Tori onkin kehittyvän Kuusamon keskipiste, jonka toritoiminta ja grilli ovat osa kuusamolaisuutta, jota kuusamolaiset ja turistit arvostavat.Kuusamon Tori Oy grilleineen tarjoaa asiakkaille kirjon toritoimintaa ja konstailemattomalla tavalla valmistettuja, perinteisiä g...

Katso lisätiedot

Nopeasti kasvava remonttiliike Helsingissä, joka palvelee monipuolisesti pääkaupunkiseudun alueella

Yhtiö in monipuolisten ja laadukkaiden palvelujen remonttiliike pääkaupunkiseudulla. Hyvät verkostot, ystävällinen palvelu ja vankka kokemus ovat yrityksen valttikortteja. 90 % yritysasiakkaita. Yhtiö urakoi monille toimijoille rakennusliikkeistä yksityisiin kotitalouksiin. Henkilökunnalta löytyy erilaisissa töissä tarvittavat koulutukset ja pätevyydet. Suomalaiset työntekijät, 15 kpl. Ei kiireellisiä investointitarpeita....

Katso lisätiedot

Kannattava ja kasvava autokorjaamo Jyväskylässä

Hyvin kannattava ja kasvava autokorjaamo, jolla tunnettu liikepaikka. Lisätietoja salassapitosopimusta vastaan....

Katso lisätiedot

Omia tuotteita valmistava vientipainotteinen konepaja

Yritys on omien tuotteittensa suunnitteluun, valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut suomalainen yritys, jonka laadukkaat tuotteet valmistetaan sen omassa tuotantolaitoksessa. Tuoteperhe muodostuu lähes 2 000 vaihtoehdosta joita voidaan hyödyntää monissa eri käyttökohteissa. Yrityksellä on vahva tuotekehitysosaaminen sekä oma myynti- ja markkinointiorganisaatio, joka hyödyntää myös yhteistyötä alan maahantuojien ja jälleenmyyjien kanssa....

Katso lisätiedot