Halutaan myydä
Rematch Oy

Hintapyyntö 10 000
Liikevaihto 25000
Taseen loppusumma 4768
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Pirkanmaa
Kasvuyritys myynnissä!

Rematch Oy kaipaa uusia ja innokkaita osakkaita. Rematch.fi ostaa ja myy käytettyjä pelaamisen laitteita ja tarvikkeita verkossa. Tarjoamme kuluttajille helpon kanavan hankkiutua eroon isoistakin määristä vanhoja tavaroita ja myymme nämä tarkistettuina ja puhdistettuina ja toimintatakuulla eteenpin verkkokaupassamme.

2020 ensimmäisen, vajaan toimintavuoden liikevaihto oli 25t€. 2021 tähän mennessä muun muassa: konversioprosentti 2,55%, tilauksia 488kpl, tilauksen keskiarvo 56,69€, palaavia asiakkaita 6,67%. Yhtiön toiminta pyörii normaalisti tällä hetkellä ja muun muassa toimitilat ovat erittäin edulliset ja muutkin sopimukset ovat järkeviä.

Tähän mennessä liikevaihto on noussut hyvin käsi kädessä yritykseen käytetyn ajan kanssa. Olemme myös löytäneet erittäin toimivia markkinointikanavia, joista tulee hyvin konversioita järkevällä työmäärällä.
Allekirjoittaneen sekä yrittäjäkumppanini elämäntilanne on vienyt nyt siihen, että aika tai energia ei enää riitä liiketoiminnan kehittämiseen. Äärimmäisen pienellä markkinointipanostuksella toiminta kuitenkin pyörii nousujohtoisesti koko ajan. Näemme, että Rematchilla olisi huikeasti potentiaalia ja kiertotalouden sekä pelaamisen megatrendit myös tukevat tätä näkemystä. Toivommekin, että löytäisimme innokkaan digimarkkinoinnin- ja myynnin ammattilaisen osakkaaksi tai ostajaksi, joka veisi kasvuprosentit aivan uusille sataluvuille.

Soita vaikka heti ja jutellaan lisää.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.