Halutaan myydä
Autojen viritysosien verkkokauppa

Hintapyyntö 40 000
Liikevaihto 450000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Pirkanmaa
Myynnissä autojen viritysosiin erikoistunut verkkokauppa. Valikoimassa paljon yleisosaa, sekä merkkikohtaista osaa. Lähinnä Eurooppalaisiin ja Japanilaisiin autoihin. Moottorinosat, alustat,putkistot jne. Ei asennuspalvelua,mutta se vois olla seuraava steppi?

Myydään liiketoimintakauppana.
Liiketoimintakauppaan kuuluu yrityksen verkkosivu, sosiaalisen median kanavat (facebook noin 2500 seuraajaa),kaikki ostokontaktit, puhelinnumero,sähköposti jne.Kaikki mikä liittyy liiketoimintaan.
Saat täysin valmiin liiketoiminnan joka on ollut toiminnassa noin 5 vuotta josta viimeiset kolme vakavemmin.Liikevaihto on kasvanut todella reippaasti tänä aikana.
Edulliset vuokratilat,mutta yritys on helppo siirtää minne vaan, koska ei ole mitään varsinaista myymälää. Jonkinverran noudetaan tavaraa varastolta,mutta 95% on verkkomyyntiä.

Hinta ei sisällä varastoa.Sen voi lunastaa kokonaan tai osittain tai jättää lunastamatta.Varaston veroton myyntihinta tällä hetkellä noin 50K€. Varaston mukana saa metallihyllyt.Tästä voidaan sopia tapauskohtaisesti.

Verollinen liikevaihto tälle vuodelle tule olemaan noin 475K€. Viime vuoden liikevaihto oli 440K€.
Ota yhteyttä puljukaupan@gmail.com


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.