Halutaan myydä
Verkkoalusta koirien omistajille (ajanvaraus ja verkkokauppa)

Kohdenumero FK61384
Hintapyyntö 10 000
Liikevaihto 8900
Taseen loppusumma -21000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Kyseessä on koira-alan palveluntarjoajien verkkoalusta, missä on verkkokauppa ja ajanvarausjärjestelmä maksuominaisuudella.
Mukaan on saatu jo useita alalla toimivia sekä palveluntarjoajaksi että yhteistyökumppaniksi. Liikevaihdon kasvattaminen ja yrityksen pyörittäminen on jäänyt muiden töiden jalkoihin, joten lähteäkseen lentoon, vaatii yritys täysipäiväisen työpanoksen. Yrityksen brändi ja tunnettuus on positiivisessa valossa eri kanavissa.
Kauppaan kuuluu myös yrityksen oma patentoima koirien varustebrändi kierrätysmateriaalista. Tuotteen kehitys on ollut jäissä tuotannollisten haasteiden takia, vaikka kysyntä olisi ollut erittäin positiivinen.
Varsinainen bisnes tapahtuu verkossa, joten investoinnit liittyvät verkon kehitykseen sekä mahdollisiin markkinointipanoksiin. Markkinointia ei ole tähän mennessä tehty.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Hää- ja juhlapukujen erikoisliikkeet Tartossa ja Tallinnassa

Viron laajin juhlapukujen ja häävaatteiden salonki avattiin vuonna 2007. Yhtiö tarjoa erinomaisen valikoiman morsiuspukuja ja juhla-asuja sekä naisille että miehille. Yhtiöllä on 2 näyttelytilaa vuokratiloissa - Tartossa ja Tallinnassa. Salongit on sisustettu viihtyisästi ja tyylikkäästi. Asiakkaat - enimmäkseen paikalliset hääparit, mutta merkittävä osa asiakkaista on myös suomalaiset. Salonkien markkinaosuus Virossa on 25%. Myynnissä on salonkien liiketoiminta, sekä varasto (ostohinnan ollessa noin 250 0...

Katso lisätiedot

Uudellamaalla hautausalalle maahantuoja ja tukkukauppa

Yhtiön päätoiminta on maahantuoda ja myydä tuotteita hautausalan yrityksille. Asiakkaina ovat lähes kaikki alan tuotteita myyvät yhtiöt. Asiakkaita on onnistuttu palvelemaan erittäin kilpailukykyisesti ja yhtiön asiakassuhteet ovat todella vahvalla pohjalla. Yhtiön myynnistä jopa 90 % tapahtuu nykyasiakkaiden kanssa. Yhtiön käytössä on vuokratila, jossa sijaitsevat yhtiön varasto, toimisto sekä näyttelytilat. Tilat ovat kaikilta osin riittävät ja erinomaisesti yhtiön käyttötarkoitukseen sopivat sekä logis...

Katso lisätiedot

Piharakennuksia myyvä yhtiö

Erilaisia piharakennuksia myyvä yhtiö, joka on jo kaksi vuosikymmentä tehnyt erinomaista tulosta.Hyvät näyttelytilat, laaja tuotevalikoima ja ammattimainen henkilökunta....

Katso lisätiedot

Teollisuuden huoltopalvelut

Yritys tuottaa teollisuuden huoltopalveluita pääasiassa suurille asiakkaille valikoiduilla erikoisalueilla....

Katso lisätiedot