Halutaan myydä
Tuottava ja helppohoitoinen verkkokauppa

Kohdenumero FK61919
Hintapyyntö 13 500
Liikevaihto 13156
Taseen loppusumma 8664
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myydään taideteoksiin keskittynyt verkkokauppa. Valikoimassa yksi tuote muutamalla eri variaatiolla. Tuotteet kustomoidaan jokaisen asiakkaan tilauksen mukaan.

Vuoden 2022 liikevaihto oli 13,156€. Vuoden 2021 liikevaihto oli 4,831€, joten sivusto on hurjassa nousukiidossa.

Tuotteiden katemarginaali on keskimäärin 65%

Tilauksia vuonna 2022 tuli 73 kpl (keskimäärin 6/kk) ja yhden tilauksen hoitamiseen tarvitsee kaikkiaan noin tunnin verran aikaa. Kyseessä siis todella pienihoitoinen verkkokauppa kovalla katemarginaalilla.

Taideteoksille löytyy ulkopuolinen tekijä (ulkomaalainen, puhuu englantia), jonka yhteystiedot luovutetaan uudelle ostajalle.

Verkkokaupan liikenne koostuu Googlen luonnollisten hakutulosten kautta saapuvista asiakkaista. Verkkokaupalle ei olla tehty lainkaan mainontaa, joten pienellä markkinointibudjetilla mahdollisuus kasvattaa myyntiä entisestään.

Autan tarvittaessa uutta yrittäjää pääsemään alkuun verkkokaupan hoidossa.

Kauppaan kuuluu verkkokauppa sekä verkkotunnus. Taiteilijan yhteystiedot luovutetaan ostajalle kaupan yhteydessä, ja taiteilijaa informoidaan omistajan vaihdoksesta.

Hintapyyntö 13,500€


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Euroopassa ja muuallakin tunnettu laadukkaiden puutarhamökkien valmistaja

Yhtiö on vakaa, toimialansa keskitasoa paremmalla kannattavuudella toimiva puutarhamökkien valmistaja. Yhtiö kehittää, valmistaa ja markkinoi tuotteita omalla tavaramerkillä. Yhtiö valmistaa 28 mm, 40 mm ja 70 mm jyrsinpalkeista puutarhamökkejä, saunoja ja kylpytynnyreitä, Yritys on viime vuosina sijoittanut valmistustehon parantamiseen ja siirtynyt uusille markkinoille (Kanada). Valmistusprosessit on järjestetty lähinnä yhdessä vuorossa. Joissakin työvaiheissa toimitaan huippukausina 1,5 vuorossa. Työvoi...

Katso lisätiedot

Saneerausprojektien ikkunoiden, ikkunakehysten ja ovien tuotantoon erikoistunut tehdas

Yhtiö harjoittaa puisten ikkunoiden ja ovien valmistusta ja myyntiä. Noin 70 % tuotannosta on remontoitavien kohteiden tuotteita ja erikoisratkaisuja, jotka eivät sovellu massatuotantoon. Yrityksen tuotteilla on CE-merkki. Tuotannosta 95 % menee vientiin Suomeen. Pääasiakkaita ovat rakennustarvikeliikkeet, lasitusyritykset, rakennusliikkeet, yksityiset rakentajat. Tuotantoa vielä lisäämällä sekä tehostamalla on tilojen puolesta mahdollisuus kasvattaa huomattavasti tuotantoa. Yhtiö omistaa tontin kooltaan 9,...

Katso lisätiedot

Vapaa-ajan merkkivaatteita ja -jalkineita myyvän yhtiön liiketoiminta

Yhtiö myy ajattomia ja laadukkaita aikuisille suunnattuja vapaa-ajan merkkivaatteita sekä -jalkineita. Liikebrändi on huolella rakennettu ja erittäin vahva sekä arvostettu.Valikoimassa on yhdysvaltalaisia, eurooppalaisia ja pohjoismaisia brändejä. Tuotetarjonnassa ovat erikseen kevät-, kesä-, syys- ja talvimallistot.Tuotteista valtaosa on itse maahantuotuja.Asiakaskunta on merkkitietoista sekä ostovoimaista. Suuri osa yhtiön asiakkaista harrastaa veneilyä, liikuntaa ja matkailua.Kivijalkaliikkeet ovat hyvil...

Katso lisätiedot

Galdotieva -tunturikeskus, joka sijaitsee havupuurajan yläpuolella Hetasta pohjoiseen kohti Norjaa ja Kautokeinoa

Galdotieva on Norjan rajan välittömässä läheisyydessä, Tunturi-Lapin Enontekiöllä, havupuurajan yläpuolella sijaitseva, monipuolisia palveluita matkailijoille tarjoava liiketoimintakokonaisuus. Galdotieva tarjoaa matkailijoille ammattimaista palvelua konstailemattomalla tavalla ympäristönäkökohdat huomioiden. Majoituksen lisäksi Galdotievasta löydät rajakaupan sekä ravintolapalvelut, jotka tarjoavat täytettä niin vatsalle, kuin ostoskassille. Tämä yritys on loistava mahdollisuus laajentaa olemassa olevan yr...

Katso lisätiedot