Halutaan myydä
Tuottava ja helppohoitoinen verkkokauppa

Kohdenumero FK61919
Hintapyyntö 13 500
Liikevaihto 13156
Taseen loppusumma 8664
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myydään taideteoksiin keskittynyt verkkokauppa. Valikoimassa yksi tuote muutamalla eri variaatiolla. Tuotteet kustomoidaan jokaisen asiakkaan tilauksen mukaan.

Vuoden 2022 liikevaihto oli 13,156€. Vuoden 2021 liikevaihto oli 4,831€, joten sivusto on hurjassa nousukiidossa.

Tuotteiden katemarginaali on keskimäärin 65%

Tilauksia vuonna 2022 tuli 73 kpl (keskimäärin 6/kk) ja yhden tilauksen hoitamiseen tarvitsee kaikkiaan noin tunnin verran aikaa. Kyseessä siis todella pienihoitoinen verkkokauppa kovalla katemarginaalilla.

Taideteoksille löytyy ulkopuolinen tekijä (ulkomaalainen, puhuu englantia), jonka yhteystiedot luovutetaan uudelle ostajalle.

Verkkokaupan liikenne koostuu Googlen luonnollisten hakutulosten kautta saapuvista asiakkaista. Verkkokaupalle ei olla tehty lainkaan mainontaa, joten pienellä markkinointibudjetilla mahdollisuus kasvattaa myyntiä entisestään.

Autan tarvittaessa uutta yrittäjää pääsemään alkuun verkkokaupan hoidossa.

Kauppaan kuuluu verkkokauppa sekä verkkotunnus. Taiteilijan yhteystiedot luovutetaan ostajalle kaupan yhteydessä, ja taiteilijaa informoidaan omistajan vaihdoksesta.

Hintapyyntö 13,500€


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Saneerausprojektien ikkunoiden, ikkunakehysten ja ovien tuotantoon erikoistunut tehdas

Yhtiö harjoittaa puisten ikkunoiden ja ovien valmistusta ja myyntiä. Noin 70 % tuotannosta on remontoitavien kohteiden tuotteita ja erikoisratkaisuja, jotka eivät sovellu massatuotantoon. Yrityksen tuotteilla on CE-merkki. Tuotannosta 95 % menee vientiin Suomeen. Pääasiakkaita ovat rakennustarvikeliikkeet, lasitusyritykset, rakennusliikkeet, yksityiset rakentajat. Tuotantoa vielä lisäämällä sekä tehostamalla on tilojen puolesta mahdollisuus kasvattaa huomattavasti tuotantoa. Yhtiö omistaa tontin kooltaan 9,...

Katso lisätiedot

Voittoa tavoitteleva hammaslääketieteen yritys

Yhtiö on perustettu vuonna 2006 ja sen päätoimiala on hammaslääketieteen kokonaispalvelujen tuottaminen. Kokeneiden hammaslääkäreiden, potilasystävällisten hintojen ja keskeisen sijainnin ansiosta noussut yhdeksi suosituimmista hammasklinikoista, josta saa apua kaikkiin hammasongelmiin. Kaikki tilat, kalusteet ja koneet ovat tällä hetkellä moitteettomassa kunnossa ja niitä huolletaan jatkuvasti. Työntekijöiden keskuudessa vallitsee myönteinen asenne viime vuosien kehitykseen nähden (työolojen parantaminen s...

Katso lisätiedot

Myydään pitkän historian omaava lihanjalostusteollisuusyritys Pohjois-Italiasta

Yritys on keskittynyt salamin ja makkaran tuotantoon. Toinen tärkeä toimiala on tyypillisten italialaisten liha- ja kalaruokien tuotanto.Nykyään italialaiselle ruoalle ja "valmiille aterioille" on suuri kansainvälinen kysyntä.Vahvuudet:- Suuri tuotantokapasiteetti- Yrityksellä on pitkä historia (yli 50 vuotta)- Hyvä maine markkinoilla- Toimiva kokenut organisaatio...

Katso lisätiedot

Tunnetun kalajalosteita valmistavan yrityksen liiketoiminta

Yrityksellä on vuosikymmenten aikana vakiintunut tunnettavuus sen ydinmarkkina-alueella ja kysyntää on myös laajemmalti. Yrityksellä on oma brändi, jonka kalatuotteet omaavat laadukkaan ja maukkaan tuotteen imagon. Usein yrityksen tuotteita pidetään oman segmenttinsä parhaimpina. Laadukas raaka-aine, oma reseptiikka sekä keskittyminen ydinosaamiseen ja -tuotteisiin ovat taanneet yritykselle kasvavan markkinan, jota lähinnä yrityksen rajalliset resurssit rajoittavat....

Katso lisätiedot