Halutaan myydä
Myydään laadukas leluverkkokauppa

Kohdenumero FK63185
Hintapyyntö 49 900
Liikevaihto 100000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
- Myydään laadukas Lasten24.fi leluverkkokauppa. Omat käytettävissä olevat resurssit eivät juuri nyt riitä toiminnan laajentamiseen.
- Liiketoiminnan myyntihinta on yhteensä 49900€ + kaupanteon hetken varastoarvo.
Pyydettyyn hintaan sisältyy Lasten24.fi verkkokaupan liiketoiminta sekä siihen kuuluvan Shuriken ohjelmiston käyttöoikeuden siirto, tuotetiedot, asiakasluettelot, uutiskirjelista jossa on yli 2000 tilaajaa, Google tilit, some tilit (FB yli 1800 seuraajaa). Domain (ilman webhotellia).
- Varasto lasketaan kaupanteon yhteydessä ja myyntihinnan päälle lisätään varaston arvo.
- Liikevaihto vuodessa (veroton) on vaihdellut viimevuosina 99-150t välillä, kauppa on perustettu 2019.
- Varaston arvo on Ilmoituksen tekohetkellä on alle 30t.
- Google näkyvyyden kannalta tärkeä domainin auktoriteetti on 24-26, joka on parempi tai samalla tasolla kuin huomattavasti suurempien kotimaisten kilpailijoiden. Sivustoon on tehty paljon SEO-optimointia, se tuo liikennettä tulevaisuudessa.
- Verkkokaupan palautusprosentti on alhainen ja myynnissä on vain laadukkaita tuotemerkkejä.
- Kauppa on erikoistunut Ryhmä Hau tuotteisiin, 3-6 vuotiaiden lahjoihin.
- Sivusto sijoittuu Googlen tuloksissa hyvin tärkeillä hakusanoilla, esimerkiksi ”ryhmä hau lelut, gabbyn nukketalo lelut”.
- Google Ads ja Meta (Facebook) kampanjat ovat olleet aktiivisesti päällä ja niitä on helppo jatkaa.
- Kauppahintaan sisältyy tiedot tuotteiden parhaista hankintapaikoista.
- Voidaan sopia nykyisen kauppiaan toimimisesta määräajan neuvonantajana.
- Tilantarve noin 30-50 m2. Nyt toiminta on yrittäjän omissa tiloissa.
- Toiminta on helppo siirtää muualle, se on ollut sivutoimista.
- Kauppaan ei sisälly tietokoneita, puhelin tai tietoliikenneliittymää, muuta ohjelmistoa kuin Shurikenin siirrettävä käyttöoikeus, ajoneuvoa, kalusteita tai työvälineitä, työtiloja, vakuutuksia.
- Ostaja tekee omat sopimukset tavaran ja ohjelmisto toimittajien kanssa, hankkii tarvittavat laitteet, tilat ja kalusteet.

1. Olemassa olevien luotettavien toimittajien valikoimassa on paljon muita tuotteita, mitä ostaja voi tarjota asiakkaille.
2. Liikevaihdon kasvattamiseksi verkkokaupan kaveriksi sopisi hyvin myymälä, lastenvaatteet, lastentarvikkeet, muu lapsiin liittyvä liiketoiminta.
3. Käytössä on erinomaisen luotettava ja nopea kotimainen Shuriken, joka on erittäin tehokas ja monipuolinen verkkokauppa-alusta, jossa on sisäänrakennettuna kivijalkamyymälän kassa, toiminnanohjaus, varastonhallinta ja paljon muuta. Shuriken on selaimessa toimiva pilvipalvelu, jota voi käyttää turvallisesti vaikka kotisohvalla tabletilla. Päivitykset ja varmuuskopioinnit tapahtuvat automaattisesti. Raportit, varastosaldot, tuote-, tilaus-, ja asiakastiedot jne. ovat reaaliaikaisia.
4. Voit myös tarjota vaihdossa osana kauppahintaa jo toimivaa omaa verkkokauppaasi.

Ota rohkeasti yhteyttä, kaikesta voidaan neuvotella.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Voittoa tavoitteleva hammaslääketieteen yritys

Yhtiö on perustettu vuonna 2006 ja sen päätoimiala on hammaslääketieteen kokonaispalvelujen tuottaminen. Kokeneiden hammaslääkäreiden, potilasystävällisten hintojen ja keskeisen sijainnin ansiosta noussut yhdeksi suosituimmista hammasklinikoista, josta saa apua kaikkiin hammasongelmiin. Kaikki tilat, kalusteet ja koneet ovat tällä hetkellä moitteettomassa kunnossa ja niitä huolletaan jatkuvasti. Työntekijöiden keskuudessa vallitsee myönteinen asenne viime vuosien kehitykseen nähden (työolojen parantaminen s...

Katso lisätiedot

Kannattava ja maineikas hautaustoimisto ja kukkakauppa

Myytävänä alueellaan ainoa hautaustoimisto ja kukkakauppa. Yhtiön maine ja tunnettavuus paikkakunnalla on erinomainen. Kuljetuskalusto sisältää myös erikoisempia ajoneuvoja. Yritys hoitaa kaiken kuolemaan ja hautauksiin liittyvät rutiinit yhden luukun periaatteella ammattitaitoisesti ja hienovaraisesti. ...

Katso lisätiedot

Viherrakennusyritys, joka suunnittelee sekä rakentaa pihoja pääkaupunkiseudulla

Yhtiö on viherrakentamisen ammattilainen, joka suunnittelee sekä rakentaa piha-alueita pääkaupunkiseudulla. Palvelutarjontaan kuuluvat myös pihojen hoitotyöt.Asiakkaat ovat pääosin pääkaupunkiseudulla toimivia isompia rakennusliikkeitä. Asiakkaina on myös kaupunkien ja kuntien viheryksiköitä. Toimivat ja luottamukselliset suhteet asiakkaisiin sekä muihin yhteistyökumppaneihin ovat olleet tärkeä tekijä yhtiön menestystarinassa.Yhtiöllä on pitkä historia alan hyvämaineisena ja luotettavana toimijana, jota ei ...

Katso lisätiedot

Sähköasennukseen, -suunnitteluun, käyttöönottoon, huoltoon ja korjaukseen erikoistunut eteläisessä Suomessa

Sähköasennukseen, -suunnitteluun, käyttöönottoon, huoltoon ja korjaukseen erikoistunut vuosikymmenten toimintahistorian omaava yritys. Yritys toimittaa varaosia, sähkölaitteita ja -tarvikkeita kaikentyyppisille asiakkaille sekä tekee yhteistyötä useiden laitetoimittajien kanssa erilaisista sähkölaitteista, kuten ohjaus-, valvonta- ja kommunikointijärjestelmiä. Yrityksellä on vankka markkina-asema omassa segmentissään ja sen toiminta on vakiintunutta ja kannattavaa. Sen organisaatio on alansa osaavaa ja asia...

Katso lisätiedot