Halutaan myydä
Myydään leluverkkokauppa

Kohdenumero FK63185
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto ollut 90-150t
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Miksi ostaisit juuri Lasten24.fi verkkokaupan. Kaupat voidaan sopia heti kun asiallinen tarjous on saatu ja luovutus ostajan aikataulun mukaan.

1. Säästät helposti pari vuotta aikaa verrattuna aivan uuden kaupan perustamiseen. Tässä ovat sisältö, hyvät tuotteet sekä asiakkaat valmiina.
2. Myyntihinta perustuu osin kaupan kehittämiseen käytettyyn aikaan ja rahaan sekä kertyneen tiedon siirtymiseen.
3. Kaupan tekniseen laatuun on panostettu aikaa ja rahaa. Se on nopea, toimii mobiilissa erinomaisesti, suomenkielistä tukea on saatavana tosi hyvin, et tarvitse ulkopuolisia koodareita tai digitoimistoja. Potentiaalia löytyy vaikka myymälän ylläpitoon sekä ulkomaan kauppaan.
4. Kaupan ylläpitokustannukset muuttuvat hyvin liikevaihdon mukaan.
5. Valmista markkinointimateriaalia on hyvin, kuvia, videoita sekä valmiit digikampanjat.

- Omat käytettävissä olevat resurssit eivät juuri nyt riitä toiminnan laajentamiseen.
- Liiketoiminnan myyntihinta on neuvoteltavissa + luovutus hetken varastoarvo.
Hintaan sisältyy Lasten24.fi verkkokaupan liiketoiminta sekä siihen kuuluvan Shuriken ohjelmiston käyttöoikeuden siirto, tuotetiedot, asiakasluettelot, uutiskirjelista jossa on yli 2300 tilaajaa, Google tilit, some tilit (FB yli 1800 seuraajaa). Domain (ilman webhotellia).
- Varasto lasketaan kaupanteon yhteydessä ja myyntihinnan päälle lisätään varaston arvo.
- Liikevaihto vuodessa (veroton) on vaihdellut viimevuosina 90-150t välillä, kauppa on perustettu 2018. Toiminta on ollut voitollista.
- Varaston arvo on joulun jälkeen on arviolta alle 10t.
- Google näkyvyyden kannalta tärkeä domainin auktoriteetti on 24-26, joka on parempi tai samalla tasolla kuin huomattavasti suurempien kotimaisten kilpailijoiden. Sivustoon on tehty SEO-optimointia huippuammattilaisen toimesta, se tuo liikennettä tulevaisuudessa.
- Verkkokaupan palautusprosentti on alhainen ja myynnissä on vain laadukkaita tuotemerkkejä, jotka hankitaan Euroopasta.
- Kauppa on nyt erikoistunut Ryhmä Hau ja nukke leluihin, eli pääasiassa 3-6 vuotiaiden lahjoihin.
- Sivusto sijoittuu Googlen tuloksissa hyvin tärkeillä hakusanoilla.
- Kauppahintaan sisältyy tiedot tuotteiden parhaista hankintapaikoista.
- Voidaan sopia nykyisen kauppiaan toimimisesta määräajan neuvonantajana.
- Tilantarve noin 30-40 m2. Nyt toiminta on yrittäjän omissa tiloissa.
- Toiminta on helppo siirtää muualle, se on ollut sivutoimista.
- Kauppaan ei sisälly tietokoneita, puhelin tai tietoliikenneliittymää, muuta ohjelmistoa kuin Shurikenin siirrettävä käyttöoikeus, ajoneuvoa, kalusteita tai työvälineitä, työtiloja, vakuutuksia.
- Ostaja tekee omat sopimukset tavaran ja ohjelmisto toimittajien kanssa, hankkii tarvittavat laitteet, tilat ja kalusteet.

Huomioi myös nämä

1. Olemassa olevien luotettavien toimittajien valikoimassa on paljon muita tuotteita, mitä ostaja voi tarjota asiakkaille. Kymmeniä hyviä brändejä voi liittää nopeasti valikoimaan.
2. Liikevaihdon kasvattamiseksi verkkokaupan kaveriksi sopisi hyvin, myymälä vaikka sisähuvipuiston tai kirppiksen yhteyteen. Lastenvaatteet, lastentarvikkeet, muu lapsiin liittyvä liiketoiminta.
3. Käytössä on erinomaisen luotettava ja nopea kotimainen Shuriken, joka on erittäin tehokas ja monipuolinen verkkokauppa-alusta, jossa on sisäänrakennettuna myös kivijalkamyymälän kassa, toiminnanohjaus, varastonhallinta ja paljon muuta. Myös monikielinen ulkomaankauppa kuljetussopimuksineen on helposti käyttöönotettavissa.
4. Voit myös ehdottaa yhteistoimintaa, jos sinulla on jo ennestään tähän sopiva myymälä, verkkokauppa tai muu liiketoiminta.
5. Voin myös lähteä osakkaaksi tai työsuhteeseen, mielenkiintoiseen uuteen tai jo olemassa olevaan yritykseen.

Ota rohkeasti yhteyttä, kaikesta voidaan neuvotella.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Yksi viron vanhimmista ja tunnetuimmista vaatetusyhtiöistä

Yhtiön liikevaihto on yli 3 milj € vuodessa. Viime vuosina on uusittu lähes kaikki koneet ja laitteet. Tuoteiden laatu vastaa EU vaatimuksille – yli puolet tuotannosta myydään Pohjoismaissa ja muissa Euroopan maissa. Mahdolliset uudet asiakkaat ulkomailla: Japani, Espanja, Venäjä, Amerikka. Kotimarkkinoilla sopimukset kaikkien suurten kauppaketjujen kanssa.  ...

Katso lisätiedot

Omien tuotesuojattujen design-kaappien myyjä ja kehittäjä etsii uutta omistajaa liiketoiminnalle

Omat kansainvälisesti palkitut hyväkatteiset design-tuotteet odottavat valmiina uutta omistajaa, joka aktiivisella ja osaavalla myyntityöllä kykenisi kasvattamaan nykyisen liiketoiminnan seuraavalle tasolle. Nykyinen yksinyrittäjä on itse suunnitteluun keskittyvä toimija, joten itse myynti ja markkinointipuoli on jäänyt taka-alalle ja tämä on syynä liiketoiminnan nykyiseen potentiaaliin nähden liian pieneen myyntivolyymiin.Tuotevalikoimissa on useita erilaisia modulaarisia design tuotteita, lähinnä erilaisi...

Katso lisätiedot

Oikeudellinen konsultointi- ja tilitoimisto, joka on keskittynyt Viron e-asukkaille

Yritys on toiminut Virossa vuodesta 2017 ja on kasvattanut asiakaskuntaansa joka tilikausi ja säilyttänyt vahvan aseman markkinoilla. Tärkein kilpailuetu on henkilökohtainen lähestymistapa ja kyky tarjota yksilöllistä konsultaatiota jokaiselle asiakkaalle.Yrityksellä on kaksi päätoimialaa: Lakipalvelut / Yrityspalvelut; Kirjanpito.Tiimi työskentelee hybriditilassa - etätyötä ja tarvittaessa toimistossa.Yhtiö käyttää nykyaikaisia ​​projektinhallinnan työkaluja sisäiseen viestintään/tiedonjakoalustaan ​​ja we...

Katso lisätiedot

Chicagowood - Kannattava puunjalostuskoneita myyvä yritys Pohjanmaalla (toiminta siirrettävissä minne tahansa)

- Yritys on erikoistunut puuntyöstökoneiden ja -linjojen hankintaan (esim. huutokauppojen kautta), niiden kunnostamiseen ja myyntiin.- Koneet myydään erittäin hyvällä voittomarginaalilla eri Internet-portaalien kautta....

Katso lisätiedot