Halutaan myydä
kuntoiluvälineiden verkkokauppa

Kohdenumero FK62235
Hintapyyntö 3 000
Liikevaihto 13000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myydään aluillaan oleva, mutta täysin valmis verkkokauppa FitBalance (fitbalance.fi) kokonaan. Sisältäen yrityksen, domainin sekä itse verkkokaupan. Kauppa on rakennettu MYCashFlow alustalle, joten se on hyvin helppo ja miellyttävä käyttää.

Verkkokaupan tilinhoito sekä varastointi on ulkoistettu, kaikki hyvin edullisin kustannuksin. Kauppa pyörii siis hyvin helposti ilman, että omaa aikaa siihen käyttää liikaa. Tämä sopii siis erinomaisesti vaikkapa sivubisnekseksi. Kaupalla on potentiaalia kasvaa kuitenkin selvästi ja sen näkee tämän hetkisten kuntoiluvälinekauppojen tuloksista.

Hintaan sisältyy myös varastosta löytyvät tuotteet, joiden arvo on noin 5000 euroa. Varaston pyörittäminen on ollut erittäin helppoa, sillä kaikkia tuotteita ei tarvitse varastosta edes löytyä, sillä maahantuojaan on erinomaiset kontaktit. Tämän ansiosta varastonarvoa ei tarvitse missään nimessä pitää mahdottoman korkeana.

Myyn verkkokaupan sen takia, että valitettavasti markkinointiin ei ole tällä hetkellä sellaisia resursseja kuin sen kasvattaminen vaatii muiden bisnesten takia. Kysymyksiä varmasti herää miksi näin alhainen hinta ja siihen vastaus on se, että haluan nähdä FitBalancen menestyvän seuraavan innokkaan verkkokauppahenkisen lisätienestiä haluavan henkilön käsissä!

Verkkokauppa pyörii siis erittäin edullisilla kustannuksilla ja kasvu potentiaalia on varmasti. Markkinointi olisi suurin kohde mihin aikaa täytyy käyttää enemmän, itsellä ei valitettavasti ole tähän löytynyt tarpeeksi resursseja.

Kysy rohkeasti lisätietoja, mikäli kiinnostuit tästä bisnesmallista.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Todella hyvin tuottava energiaratkaisujen myyntiin ja toteutukseen keskittyvän yrityksen liiketoiminta

Myydään Länsi-Suomessa toimivan todella hyvätuottoisen energiaratkaisujen myyntiin ja asennuksiin keskittyvän menestyksekkään yrityksen liiketoiminta tarjousten perusteella. Talotekniikka-alan yritys myy ja toteuttaa energiaratkaisuprojektit yksityishenkilöille, yrityksille ja taloyhtiöille eri toteutustavoilla niin lämmitykseen kuin viilennykseen liittyen. Yritys hyödyntää asentamissaan energiaratkaisuissaan yleisimpiä tunnettuja ja haluttuja ekologisia energiaratkaisuja. Yritys myös huoltaa laaja- alaise...

Katso lisätiedot

Teollisuuden huoltopalvelut

Yritys tuottaa teollisuuden huoltopalveluita pääasiassa suurille asiakkaille valikoiduilla erikoisalueilla....

Katso lisätiedot

Sähköasennukseen, -suunnitteluun, käyttöönottoon, huoltoon ja korjaukseen erikoistunut eteläisessä Suomessa

Sähköasennukseen, -suunnitteluun, käyttöönottoon, huoltoon ja korjaukseen erikoistunut vuosikymmenten toimintahistorian omaava yritys. Yritys toimittaa varaosia, sähkölaitteita ja -tarvikkeita kaikentyyppisille asiakkaille sekä tekee yhteistyötä useiden laitetoimittajien kanssa erilaisista sähkölaitteista, kuten ohjaus-, valvonta- ja kommunikointijärjestelmiä. Yrityksellä on vankka markkina-asema omassa segmentissään ja sen toiminta on vakiintunutta ja kannattavaa. Sen organisaatio on alansa osaavaa ja asia...

Katso lisätiedot

Monipuolinen ja arvostettu ikkuna- ja julkisivutuotteiden valmistaja

Yritys toimii monipuolisesti ikkuna- ja julkisivutuotteiden valmistajana. Päämyyntikohteena on yrityksen puuikkunatuotanto, mutta koko yrityksen kaupasta voidaan hyvin keskustella. Yrityksen toimitilat ovat myös myytävänä, mutta ne voidaan jättää kaupan ulkopuolellekin.Tuotteet ovat hyvin laadukkaita ja  niillä voidaan toteuttaa hyvin yksilöllisiä ja räätälöityjä ja monipuolisia ratkaisuja asiakkailleAsiakkaille toimitetaan tuotteet pääosin asennettuina. Vakiotuotteille on kehitetty verkkokauppa-alusta, mut...

Katso lisätiedot