Halutaan myydä
Etsimme Suomessa ja Yhdysvalloissa vakiintuneelle brändille jatkajaa!

Kohdenumero FK65041
Hintapyyntö 79 500
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Oletko kiinnostunut omistamaan laadukkaan kotimaisen brändin tai haluat laajentaa liiketoimintaasi?

Tarjoamme ainutlaatuinen mahdollisuuden, sillä haemme Rohjeelle uutta omistajaa jolta löytyy intohimoa lähteä viemään menestystarinaa seuraavalle tasolle!

Ammattitaitoinen tiimimme pitää huolen, että pääset alkuun ja saat tarvittavan tiedon liiketoiminnan pyörittämistä varten. Toivomme kuitenkin, että sinulta tai tiimiltäsi löytyy kiinnostusta markkinoinnista, myynnistä sekä verkkokaupan pyörittämisestä.

—-----
Rohje tulee sanasta rohjeta, eli uskaltaa tehdä ja tarttua tilaisuuteen. Rohje on suomalainen rannekellobrändi. Kellot on suunniteltu ajatonta tyyliä arvostaville rohkeille ihmisille. Ihmisille, jotka uskaltavat nauttia elämästä ja tykkäävät toisinaan koetella omia rajojaan.
—-----

Rohje on tunnettu laadusta ja meillä on vahva asiakaskunta niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Asiakaslähtöinen palvelu ja tyytyväiset asiakkaat ovat olleet alusta alkaen yrityksen kehityksen kulmakivenä.

Tuotevalikoimaamme kuuluu kolme rannekellomallistoa sekä mesh-, teräs- ja poronnahkarannekkeet. Tuotteet ovat huolella suunniteltuja ja yhtiön omaa muotoilua, eivät white-label tai kopiotuotteita. Lisämyyntiä kasvattaa malliston laajuus, tuotteita on saatavilla useissa eri väreissä ja rannekkeet ovat helposti vaihdettavissa keskenään.

Tuotteitamme myydään oman verkkokaupan lisäksi useilla jälleenmyyjillä Suomessa että kansainvälisesti (Stockmann, Zalando, Verkkokauppa.com...). Nykyään noin kolmannes myynnistämme tulee Yhdysvalloista ja tuotteitamme on myyty ympäri maailman yli 20 maahan.

Resurssit
Yrityksellä on SEO optimoitu verkkokauppa (vinkki: Googlaa "suomalainen rannekello"), erinomaiset domainit (rohje.fi, rohje.com, rohjewatches.com), maksuliikennepalvelut sekä ulkoistettu logistiikka (varastointi, pakkaus ja toimitus) Raisiossa, joka kykenee toimittamaan paketit kaikkialle maailmaan nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Yrityksellä on valmiit kasvavat some kanavat; Instagram (1,6K), Facebook (1,2K), TikTok, YouTube sekä LinkedIn. Lisäksi markkinointiin on valmiina sadoittain vaikuttajien ja ammattivalokuvaajien tuottamia kuva- sekä videomateriaaleja. Lisäksi Rohjeella on kattava uutiskirjeen tilaajalista.

Liiketoiminnan taustalla toimii Rohje Oy, joka on vuonna 2017 perustettu suomalainen osake-yhtiö (2826568-4). Yrityksellä ei ole varsinaista palkallista henkilöstöä, vaan yritys on pyörinyt neljän yrittäjän voimin. Rohje-brändin liiketoiminta on tehnyt toimintansa aikana kumulatiivista liikevaihtoa yli 300 000 euroa.

Yhtiöllä on hyvä valikoima tuotteita valmiina varastossa, sekä laadukkaat ja luotettavat tuotantoketjut varastontäydennystä varten. Varastoarvon Suomessa tällä hetkellä on noin 23 000 euroa. Lisäksi on yli 6000 euron edestä puolivalmiita tuotteita odottamassa viimeistelyä alihankkijoillamme. Mahdolliselle jatkajalle kuuluvat myös oikeudet tuotteiden suunnitteluun, valmistukseen sekä yhtiön muut olemassaolevat IPR-oikeudet joihin lukeutuvat yhtiölle rekisteröity tavara- ja liikemerkki Suomessa ja EU-alueella.

Mikäli kiinnostuit ja haluat saada lisätietoa yrityksestä, lähetä meille yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Huom. Hintapyyntö liiketoimintakauppana sisältäen varastonarvon. Myös osakekauppa on täysin mahdollinen. Laita viestiä niin keskustellaan.

sessions.png
Rohjeen verkkokaupan kävijätilastot (10/2018 - 02/2023)

returning.png
Palaavien asiakkaiden osuus vierailijoista (10/2018 - 02/2023)

average.png
Tilauksen keskiarvo on pysynyt melko korkealla, eikä myyntiä ole tehty suurilla alennusmyynti kampanjoilla


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Piharakennuksia myyvä yhtiö

Erilaisia piharakennuksia myyvä yhtiö, joka on jo kaksi vuosikymmentä tehnyt erinomaista tulosta.Hyvät näyttelytilat, laaja tuotevalikoima ja ammattimainen henkilökunta....

Katso lisätiedot

Hyvämaineinen, vintage-henkinen toimiva 100-paikkainen lounasravintola, jolla hyvät pysäköintipaikat

Samalla paikalla on ollut lounasravintola toimintaa jo vuodesta 1978. Eli paikka on toimiva ja hyväksi todettu. Puitteet ovat mukavat vintage henkiset ja avarat. Ruoka on erinomaista perus kotiruoka tyyppistä ruokaa. Liiketoimintakauppaan kuuluu toimivat mutta hieman iäkkäät laitteet, ruuanlaitto välineet ja lounasastiasto.Hyvä vakiintunut asiakaskunta ja kasvavalla kehittyvällä alueella....

Katso lisätiedot

7,14 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta sekä luonnonkaunis leirintäalue. Paljon rakennusoikeutta jäljellä!

7,14 hehtaaria upeata rantatonttia. Degersand Resort, Suomen upein hiekkaranta jossa on luonnonkaunis leirintäalue....

Katso lisätiedot

Ikiruusujen tuonti- ja jakeluyhtiö

Brändin ovat luoneet kaksi yrityksen päivittäistä työtä tekevää sisarusta. Kaikki ruusulaatikot ja koostumukset ovat ainutlaatuisia ja käsintehtyjä. Tuotteiden pääraaka-aineena olevat ruusut tulevat Ecuadorista ja ne on jo käsitelty niin, että ne säilyvät olosuhteista riippuen 1-3 vuotta. Asiakkaita on kaiken ikäisiä, pääkohderyhmänä ovat 20-60-vuotiaat, sekä miehet että naiset, jotka haluavat lahjoittaa kauniita kukkia itselleen tai läheisilleen. Tuotteita myyvät myös Prisma-ketjun myymälät, ja tämän ketj...

Katso lisätiedot