Halutaan myydä
Vakiintunut kellobrändi (verkkokauppa ja jälleenmyyjäverkosto)

Kohdenumero FK62205
Hintapyyntö 75 000
Liikevaihto 87000
Taseen loppusumma 51 156,05€ (11/2022)
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Keski-Suomi
Tarjoamme välittömästi myytäväksi menestyksekkään ja rannekelloja valmistavan yrityksen. Yrityksemme on tunnettu erinomaisesta laadustaan ja ainutlaatuisista mallistostaan, ja sillä on laaja jälleenmyyjäverkosto sekä vilkas verkkokauppa, joka takaa vakaan myynnin ja kasvun. Kelloja on myyty +1000 kappaletta vuosien varrella, päämarkkina Suomi ja toinen iso markkina Yhdysvallat.

Yrityksemme on toiminut alallaan jo usean vuoden ajan ja on saavuttanut merkittävän markkinaosuuden. Meillä on loistava asiakaskunta ja uskomme, että yrityksellä on vielä paljon kasvupotentiaalia.

Yritys sisältää kaikki tarvittavat toimintaa varten tarvittavat tilat, laitteet ja koneet sekä ammattitaitoisen ja luotettavan kumppaniverkoston (mm. logistiikka), joka jatkaa yrityksen toimintaa uuden omistajan kanssa. Yrityksellä ei ole varsinaista palkallista henkilöstöä, vaan yritys on pyörinyt neljän yrittäjän voimin.

Olemme valmiit keskustelemaan yrityksen myynnistä kiinnostuneiden kanssa. Lähetä meille yhteystietosi ja kerro meille, minkälaista yritystä olet etsimässä, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Kannattava autokorjaamo Varsinais-Suomessa

Myydään kannattava ja pitkään toiminut autokorjaamo Varsinais-Suomalaisessa pikkukaupungissa. Vakiintunut asiakaskunta ja erinomainen liikepaikka. Myydään eläköitymisen takia....

Katso lisätiedot

Menestynyt kuljetusliike, jolla pitkä historia ja hyvä tuloksentekokyky

Yrityksellä on vuosikymmenten vakiintunut markkina-asema ja useita kanta-asiakkaita, joille tarjottavat palvelut antavat yritykselle hyvän tuloksentekokyvyn.Sopimusasiakkaiden lisäksi yrityksellä on luonnollisesti myös muita asiakkuuksia.Yritys tuottaa palvelut asiakkailleen omalla kalustolla on omalla henkilöstöllään. Henkilökunta on sitoutunut voimakkaasti yritykseen ja sen osaaminen ja palveluote on asiakkaita tyydyttävä.Yrityksen toiminnan volyymi on pitkään ollut nykyisellä tasollaan eikä yrittäjä ole ...

Katso lisätiedot

Itä-Suomessa pitkään toiminut tuottava IV-yritys kaupan

Vuosikymmeniä toiminut hyvämaineinen yritys tekee IV-asennuksia ja -urakointia saneerauskohteissa sekä uudisrakentamisen puolella Itä-Suomessa. Lisäksi yritys tekee IV huoltotöitä sekä valmistaa omalla verstaalla tarvittavia osia kohteisiin. Osavalmistusta myydään myös muille alan toimijoille. Suurin osa asiakkaista on yrityksiä mutta jonkin verran töitä tehdään myös taloyhtiöille ja yksityishenkilöille sekä kaupungeille ja kunnille. Asiakasrekisteri on yrityksen pitkän historian, ammattitaitoisen henkilöst...

Katso lisätiedot

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta.

Myynnissä on viljanviljelyyn ja metsäalan palveluita tuottavan yrityksen 49% osakepääomasta....

Katso lisätiedot