Halutaan myydä
Kosmetiikkatuotteiden maahantuonti/myynti

Hintapyyntö 20 000
Toimiala Vähittäis- ja tukkukaupat, maahantuojat, edustukset
Sijainti Uusimaa
Hei,
Olen myymässä koko liiketoimintani. Yritykseni toimiala on kosmetiikkatuotteiden maahantuonti ja myynti. Olen harjoittanut liiketoimintaa samalla kaavalla jo kahdeksan vuotta erinomaisin tuloksin. Kuluvan vuoden elokuussa myin vanhan saman alan yritykseni Tampereella ja perustin lokakuussa uuden yrityksen Uudellamaalla. Elämäntilanteeni on nyt kuitenkin hyvin yllättäen muuttunut ja minulla on edessäni pikainen muutto ulkomaille. Tämän vuoksi joudun harmikseni luopumaan pääkaupunkiseudun hankkeestani ja etsin aktiivisesti yritykselleni ostajaa.
Yrityksellä on valmis myyntipiste (9m2) asiakkaiden lähestymisoikeudella varusteltuna ja toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella Iso-Omenan kauppakeskuksessa, jossa myymme Kuolleen meren kosmetiikkaa, ihonhoitolaitteita ja hiustuotteitta (hiustenmuotoilulaitteet mukaan lukien). Myyntipisteen vuokra on 3500e/kk.
Liiketoiminnan idea on myydä erinomaisella katteella laadukkaita tuotteita. Nämä tuotteet on tehty hyvin kutsuviksi ja houkutteleviksi, nimenomaan myytäviksi suoramyyntinä. Tuotteilla on helppo tehdä vaikutus. Työntekijät lähestyvät asiakkaita suoraan ja järjestävät myyntipisteessä tuotteista esittelyjä myynnin tehostamiseksi.
Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee 3 työntekijää, joista kahdella on erittäin vakuuttava kokemus juuri tällaisesta myyntityöstä + 3 työntekijää on tulossa töihin tammikuun aikana, joista jälleen kahdella erittäin kova tausta kyseisenkaltaisessa myynnissä. Myyntipisteessä voi helposti työskennellä samanaikaisesti 5 myyjää.
Yrityksellä on varastossa tuotteita n.10 000 euron edestä. Yritys on myynnissä turn-key- periaatteella. Mukana tulee kirjanpitäjä, valmiit sopimukset maahantuojien kanssa, valmis toimiva konsepti ja myyntipiste sekä kaikki muukin tarvittava työnteon aloittamiseksi.
Hintapyyntö 20 000e.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.