Halutaan myydä
Kannattava naisten vaateliike Helsingin ydinkeskustassa

Hintapyyntö 12 000
Liikevaihto 110 000-140 000
Toimiala Vaatteiden, tekstiilien myynti
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1
Olen jäämässä eläkkeelle vuoden 2022 aikana, joten nyt tarjoutuu hieno mahdollisuus toteuttaa unelma omasta vaateliikkeestä.

Liikkeen sijainti Helsingin ydinkeskustassa on erinomainen hyvien asiakasvirtojen ja liikenneyhteyksien keskellä. Yritykseni myy naisten farkkuja ja niihin sopivia yläosia sekä asusteita. Olen toiminut menestyksekkäästi samassa osoitteessa jo reilut 11 vuotta.

Minulla on laaja ja uskollinen kanta-asiakaskunta, ja läheltä löytyy toimintaani hyvin täydentäviä kauneuden/hyvinvoinnin- ja kulttuurialan toimijoita. Liikkeeni tunnetaan erinomaisesta palvelusta ja laadukkaasta tuotevalikoimasta. Tavarantoimittajiin on erinomaiset ja pitkäaikaiset suhteet.

Toimin taloyhtiön omistamassa n. 25 neliön vuokratilassa, jossa on iso näyteikkuna. Vuokra on edullinen. Liiketoimintaa voi kasvattaa esimerkiksi panostamalla verkkokauppaan.

Kauppaan sisältyy liiketoiminta, varasto, kalusteet, asiakasrekisteri ja suhteet tavarantoimittajiin. Olen mielelläni apuna ylimenokauden ajan. Minulla on vankka, lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus taloushallinnon puolelta, joten voin olla avuksi myös niihin kuuluvissa asioissa.

Tässä on toimiva kokonaisuus, jossa on kaikki valmiina. Voit jatkaa tästä tai toteuttaa oman visiosi.

Ota yhteyttä! Hanne Renholm 045-318 88 88 tai hanne.renholm@gmail.com
Yhteydenotot sähköpostitse ovat valitettavasti menneet roskapostiin. Asia korjattu! Eli jos en ole vastannut yhteydenottoosi, niin uusi yritys, kiitos.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.