Halutaan myydä
Myydään Vaalan tekstiili

Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Vaatteiden, tekstiilien myynti
Sijainti Pohjois-Pohjanmaa
Henkilöluku 2
Monipuolinen Vaalan tekstiili on myynnissä Vaalan keskustassa eläköitymisen vuoksi. Liike on toiminut 62 vuotta ja on erittäin tunnettu laajasti lähialueella. Asiakaskunta tuleekin paikkakuntalaisten lisäksi lähikunnista ja kauempaakin. Asiakaspalaute on ollut niin palvelun kuin tarjonnan osalta erittäin hyvä. Valikoimassa on laadukkaita naisten vaatteita ja kenkiä sekä pieni mallisto miesten ja lasten vaatteita, Myyjä voi auttaa jatkajaa omien kontaktien kautta uusissa hankinnoissa. Vaalan tekstiili tarjoaa asiakkailleen myös pesulavälitystä ja peräkärryn vuokrausta.

Liike toimii myyjän omistamissa tiloissa ja vuokrasta sovitaan erikseen, tilaa on 150 neliötä ja se sopii monipuoliseen palveluun. Vaatemyynnin lisäksi tila tarjoaa oivat mahdollisuudet esim. ompelupalvelun tarjontaan. Lisäksi Rokuan läheisyys tuo erilaisia mahdollisuuksia, jossa vain mielikuvitus on rajana.

Kiinnostuitko Vuoden 2018 retkikohteen vaateliikkeestä? Ole yhteydessä, niin annamme lisätietoja.

https://www.facebook.com/Vaalan-Tekstiili-Ky-299233660226825/


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.