Halutaan myydä
Naisten alusasujen erikoisliike

Kohdenumero FK59909
Hintapyyntö 75 000
Liikevaihto 87500
Taseen loppusumma 140000
Toimiala Vaatteiden, tekstiilien myynti
Sijainti Pirkanmaa
Henkilöluku 1
Paikkakunnan ainoa naisten alusasujen erikoisliike.

Valikoimiimme kuuluvat naisten alusasujen lisäksi uimapuvut ja bikinit, yöasut, aamu- ja kylpytakit sekä sukat ja sukkahousut. Meiltä löytyy myös erikoisliivejä, kuten urheilu-, proteesi- ja imetysliivejä sekä raskausajan tukituotteita.

Edustamiimme laadukkaisiin tuotemerkkeihin lukeutuvat mm. Anita, Damella, Falke, Felina, Kunert, Marie Jo, Mey, Miss Mary of Sweden, Primadonna, Ringella, Rosa Faia, Sloggi, Sunflair, Sunmarin, Tesema, Triumph, Trofé, Vogue. Kaikki edustussopimukset voidaan lähtökohtaisesti siirtää uudelle omistajalle.

Myynnissä on toimivan yrityksen koko liiketoiminta, johon kuuluu varasto, jonka arvo viimeisimmässä tilinpäätöksessä 30.9.2021 oli 112.500 €, sekä mm. kassakone ja kaikki myymälä- ja varastokalusteet.

Liike toimii tehokkaissa n. 65 m2 vuokratiloissa Sastamalan vilkkaan pääkadun varrella, jossa on toiminut lähes koko olemassaolonsa ajan, yli 36 vuotta.

Liikkeelle on muodostunut vakituinen asiakaskunta, joka koostuu sekä paikkakuntalaisista että naapurikuntien naisista ja kesäasukkaista.

Hyvän palvelun, laadukkaiden edustusten ja henkilökohtaisen neuvonnan vuoksi meillä käydään ostoksilla kauempaakin ja usein naisporukoilla.

Toimi nopeasti, niin ehdit mukaan ensi kevään myyntisesonkiin.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään henkilöliikenteeseen erikoistunut yritys

Jo 25 vuotta toiminut yritys joka on aina panostanut turvalliseen ja mukavaan matkustamiseen, ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja laadukkaaseen kalustoon. Hoitavat sekä tilaus että linja- ja palveluliikennettä, heillä on sopimuksia esim. koulukyydeistä.  Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta toimii omatoimisesti ja tarjoavat korkeatasoisen asiakaspalvelun, jolla erottautuu kilpailijoista sekä varmistaa uusia tilauksia. Hyvä ja tähän toimintaa soveltuva kalusto, sekä isoa että pienempää autoa. Yritys on ...

Katso lisätiedot

Kannattava sähköalan yritys Länsi-Suomessa

Sähkökeskuksia, testauslaitteita, tehovastuselementtejä ja ohjauspaneeleja valmistava yritys....

Katso lisätiedot

Suomen johtava perinteikäs ja alallaan tunnettu lihankäsittely- ja teurastamolinjojen valmistaja

Erikoistunut kuljettimien ja kuljetinjärjestelmien, sekä elintarviketeollisuuden koneiden ja laitteiden valmistukseen. Tekee myös erilaisia alihankintatöitä ja myy varaosia ja tarvikkeita.Yritys omistaa myös tytäryhtiön, jolla patentteja ja oikeuksia erilaisten teollisuuden myllyjen ja sekoittimien valmistukseen....

Katso lisätiedot

Yksi johtavista isojen teknisten tuotantovälineiden tukkukaupoista

Yritys on luotettava ja hyvämaineinen sekä toimialallaan tunnettu ja yksi johtavista  tukkukaupoista.Toiminta käsittää laitemyynnin, asennukset ja huollon, tarvikekaupan sekä käytettyjen koneiden välitystoiminnan.  Asiakaskunta on erittäin laaja....

Katso lisätiedot