Halutaan myydä
Myynnissä hyvinvointialan liiketoiminta, Fysioacusa Oy

Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 30 000
Taseen loppusumma 13 100
Toimiala Terveydenhoito, sosiaaliala
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Henkilöluku 1
Nyt on mahdollisuus ostaa yli 25 vuotta samassa paikassa Helsingin Ruskeasuolla toiminut hieronta/hyvinvointialan liiketoiminta. Tiloissa on tehty hieronnan lisäksi, mobilisoivaa hierontaa, kalevalaista jäsenkorjausta, ja vyöhyketerapiaa sekä ohjattu meditaatiota, venyttelyä ja joogaa. Lisäksi tiloissa on pidetty monenlaisia viikonloppukursseja.
Myynnissä hyvämaineinen liiketoiminta, vakiintuneella asiakaskunnalla (yli 900 aiakkaan asiakasrekisteri) sekä liikehuoneistossa oleva kalusto, yrityksen nimi ja nettisivun osoite. Kalustoon kuuluu mm. sähköinen hierontapöytä, pyyhkeet, huovat, ja pesutorni.

Yritys toimii vuokrahuoneistossa (35 m2) ja vuokrasopimusta on mahdollisuus jatkaa. Lisäksi yrityksellä on kolme alivuokralaista, joiden kanssa voi neuvotella sopimuksen jatkamisesta.
Tilat on mahdollista jakaa kahteen osaan, jolloin tiloissa voi toimia samanaikaisesti kaksi hoitajaa. Tilat voi muuntaa helposti myös liikuntatilaksi. Ryhmäkoko liikuntatunneilla noin 5 hklö. Meditoimaan tilaan mahtuu mukavasti noin 20 hklö. Tilassa on myös pieni keittiö, jossa saa helposti tehtyä tee/kahvitarjoilut asiakkaille.

Liiketoiminta myydään, koska yrittäjä muuttaa pois paikkakunnalta.
Liiketila sijaitsee kadun varrella, jossa kiekolla toimivia parkkipaikkoja. Bussi ja raitiovaunupysäkit sijaitsevat lähellä.
Liikevaihto 2019 oli 43 000, joten koronan vaikutus näkyy, mutta vain kevään liikevaihdon osalta, syksyllä toiminta palautui lähes normaaliksi.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.