Halutaan myydä
Yhtiökumppaniksi hyvinvointialan verkkokauppaan

Kohdenumero FK61450
Hintapyyntö 3 000
Toimiala Terveydenhoito, sosiaaliala
Sijainti Koko Suomi
Toivoisitko itsellesi passiivisen tulonlähteen? Oletko kenties terveydenhuollon-, sosiaalialan-, seksuaaliterveyden- tai kasvatusalan osaaja ja/ tai kiinnostunut tulemaan yhtiökumppaniksi hyvinvointiin keskittyvään verkkokauppaan? Yrityksellä on omia mm. mielen ja parisuhteen hyvinvointiin liittyviä tuotteita ja kenties olet kiinnostunut kehittämään uusia. Sosiaalinen media on sinulle tuttu ja olet kiinnostunut digitaalisesta markkinoinnista.

Etsin yritykseeni yhtiökumppania, hyvää tyyppiä, jolla on halua yhdessä kehittää ja markkinoida ihania mielen hyvinvoinnin tuotteita,koska oma aika ei riitä kaiken pyörittämiseen. Ole rohkeasti yhteydessä. Kaikki yhteydenotot ovat luottamuksellisia.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Heti markkinajohtajaksi? Kasvava ja kannattava ruotsalainen verkkokauppa myynnissä

Nopeasti kasvava ja kannattava ruotsalainen verkkokauppa etsii ostajaa Suomesta tai muualta Euroopasta. Laajentuminen on onnistuneesti tehty Tanskaan ja kun yhtiön omat resurssit eivät ole riittäviä Suomen markkinoille, tämä kasvuyritys hakee apua Suomeen laajentumiselle. Suomen lisäksi myös ,uut Euroopan maat kiinnostavat. Kyseeseen voi tulla suomalainen tai kansainvälinen strateginen tai operatiivinen osakkuus tai omistajuus....

Katso lisätiedot

Aktiivisten ja passiivisten RFID järjestelmien valmistus

....

Katso lisätiedot

Tunnettu ja menestyksekäs kaihdinalan myyntiyhtiö Kaihdin Sampo Oy Tampereella

Tunnetut tuotemerkit, myös suunnittelu ja asennus....

Katso lisätiedot

Monipuoliset mahdollisuudet omaava tunnettu turkulainen lounas- ja tilausravintola

Ravintola harjoittaa lounas- ja tilausravintolatoimintaa ajanmukaisissa ravintolatiloissa. Sen toiminta perustuu oman valmistuskeittiön tuottamiin monipuolisiin ja aikaansa seuraaviin tuotteisiin. Omalla henkilöstöllä toimien se on suosittu lounaspaikka ja markkinoilla tunnettu ja hyvin arvostettu juhlien ja muiden tilaisuuksien pitopaikka....

Katso lisätiedot