Halutaan myydä
Käsityöalan liiketoiminta, varastoineen, sekä toimiva verkkokauppa

Kohdenumero FK60202
Hintapyyntö 18 000
Toimiala Tekstiileiden tai vaatteiden valmistus
Sijainti Satakunta
Myynnissä käsityöalan liiketoiminta.
Tuotteiden valmistus käsin, jälkeeni jätän tekijänoikeudet nykyisiin ohjeisiin ja malleihin. Makrameen parissa työskentely on oltava ennestään tuttua.
Liiketoiminta on toimiva, ja täynnä potentiaalia. Some-kanavissa on hyvin seuraajia, liiketoiminnalla on nimeä ja on tunnettu.
Olen kirjoittanut kaksi kirjaa, niitä mahdollisuus tehdä lisää. Kontaktit levittää myyntiä myös Suomen ulkopuolelle, joka on paljon kysyttyä.
Yrityksessä on potenttiaalia kasvattaa ja levittäytyä. Tällä hetkellä toiminta ollut pientä, sillä työntekijöitä on ollut vain itse yrittäjä. Tässä olisi siis valmis paketti, vaikka useammalle ihmiselle!
Mukana varasto, jota on 1000-2000€ arvosta. Mukana tulee myös toimiva, täysin valmis verkkokauppa!
Mahdollisuuksia on monia, kontaktit on laajat ja verkostoa on. Kerron ja ideoin mielelläni sinun kanssasi lisää!
Mahdollisuus laajentaa myös valikoimaa, ja koneellistaa esimerkiksi tuotanto, mahdollista laajentaa vaikka sisustukseen.
Liiketoiminnalla ei ole velkaa.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Infrarakenteiden huolto- ja korjauspalvelut

Yritys tekee mm. väylähoitoa, ympäristönhoitoa, liikennejärjestelyjä, asfalttipaikkauksia. Sijainti sisäisessä Suomessa kasvukeskuksen talousalueella. Yritys tekee 1,2 miljoonan euron liikevaihdolla käyttökatetta noin 220 000 euroa. Yrityksellä suuria asiakkaita, joiden mukana kasvu uusille markkina-alueille on mahdollista. ...

Katso lisätiedot

Huonekaluliikkeen liiketoiminta hyvällä liikepaikalla ja monipuolisilla edustuksilla

Huonekalu-, valaisin- ja mattokauppaa harjoittava yritys. Tuotevalikoima on laaja. Yrityksellä on yhteistyötä kaikkien suomessa valmistavien toimijoiden kanssa, sijainnista johtuen eivät kilpaile muiden myymälöiden kanssa ja tämä mahdollistaa laajan malliston. Edustus mm. Tempur, Hilding Anders, Jensen, Rowico, Niemen tehtaat, Unico, Pohjanmaan Kaluste, Soft Kaluste, Noronen Finnsoffat yms. Yritys tunnetaan laajalla alueella pitkän iän ja eri liikepaikkojen ansioista. Hyvät ja pitkäaikaiset asiakassuhteet ...

Katso lisätiedot

Myydään Virossa toimivan yhtiön maantiekuljetusliiketoiminta ja yritysomaisuus

Yhtiön toiminta on kuljetus- ja logistiikkapalvelujen sekä lyhytaikaisten varastointipalvelujen tarjoaminen (tavarahotelli). Yhtiön vahvuuksia ovat pitkäaikainen ja korkea palvelukulttuuri ja joustavuus, mikä erottaa ne monista kuljetuspalvelun harjoittajista. Yhtiöllä on pitkäaikainen kokemus erikoiskäsittelyä vaativien lasituotteiden kuljettamisesta. Yritys työllistää 5 kuljettajaa, joilla on pitkäaikainen alan kokemus ja joista yksi hoitaa myös logistiikka-kuljetuspäällikön tehtäviä.  Kuljetusvälineet (r...

Katso lisätiedot

Astiastojen ja keittiötarvikkeiden tukku- ja vähittäismyynti

Yhtiö harjoittaa astiastojen ja keittiötarvikkeiden tukku- ja vähittäiskauppa ravitsemuspalveluille....

Katso lisätiedot