Halutaan myydä
Vankan asiakaskunnan saavuttaneen perheyrityksen toimitusjohtaja haikailee eläkkeelle

Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Liikevaihto 450 000 - 500 000
Toimiala Tekninen kauppa
Sijainti Etelä-Savo
Henkilöluku 3 - 5
Pitkällä historialla varustettu toimistotekniikkaan erikoistunut yritys on saavuttanut vuosien saatossa vankan aseman luotettavana toimijana Savonlinnan seudulla. Yrityksellä on oma liiketila, sekä vakiintunut asiakaskunta, johon kuuluu niin yksityisyrittäjiä, julkishallintoa sekä tavallisia kuluttajia. Yrityksen palveluihin kuuluu laite- ja tarvikemyynti, sekä huolto ja se työllistää 3-5 henkilöä. Liikevaihto on 450 000-500 000 € / vuosi, toiminta on voitollista.

Yritys sijaitsee Savonlinnassa, keskellä Suomen parhaimmaksi äänestettyä kesäkaupunkia. Lounastauolla voit poiketa lörtsyllä kuuluisalla kauppatorilla ja työpäivän päätteeksi pulahtaa iltauinnille virkistävään saimaaseen. Miksi et siis vaihtaisi viiden ruuhkaa pikkukaupungin idylliin?

Tässä siis oiva mahdollisuus tehdä pitkä ura yrittäjänä; vuosikymmenten saatossa huolellisesti rakennetut perustukset kantavat pitkälle tulevaisuuteen.

Lisätietoja:
Itä-Savon Uusyrityskeskus, Katja Remes
044 417 4960/katja.remes@savonlinna.fi
Itä-Savon Uusyrityskeskus, Juhani Rouvinen
040 070 4624/juhani.rouvinen@savonlinna.fi


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.