Halutaan myydä
Myydään siivousalan liiketoiminta Pielavedellä.

Kohdenumero FK59465
Hintapyyntö 27 900
Toimiala Siivous, puhtaanapito
Sijainti Pohjois-Savo
Haluatko työskennellä ihmisten parissa ja tehdä työtä, joka ei maailmasta lopu?

Nyt siihen on loistava tilaisuus, sillä haemme jatkajaa vuodesta 2013 toimineelle kannattavalle ja hyvämaineiselle siivousalan liiketoiminnalle Pielavedellä eli Pielaveden siivouspalvelulle. Pielaveden siivouspalvelu on Sisustus korjaamo ky:n aputoiminimi ja kauppaan kuuluu Pielaveden siivouspalvelun liiketoiminta, tarvikkeet ja välineet.

Kaupassa saat itsellesi valmiin työpaikan, jossa on vakiintunut asiakaskunta ja loistavat työnäkymät. Suurin osa asiakkaista on vakituisilla sopimuksilla 1–4 krt / kk, mutta teemme myös paljon kertaluonteisia keikkoja, joita on sesongin mukaan välillä todella paljon. Potentiaalia olisi kasvattaa liiketoimintaa entistä isommaksi todella helposti.

Olemme rakentaneet valmiiksi hyvät ja toimivat kotisivut, selkeän hinnoittelun ja hyvän brändin, josta sinun on helppo jatkaa yrityksen toimintaa. Liiketoiminnan nimen ansiosta orgaaninen näkyvyys esimerkiksi Googlessa on todella hyvä, joten sinun ei välttämättä tarvitse käyttää suuria summia markkinointiin. Tarvittaessa autamme sinut alkuun ja neuvoteltavissa on myös nykyisen työntekijän jatkaminen palveluksessasi.

Kesäsesonki on jo alkamassa, joten toimimalla nopeasti, pääset hyödyntämään vuoden parhaan myyntiajan. Kerron mielelläni lisää, joten ota yhteyttä joko viestillä tai soittamalla.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Hieno pito- ja ruokapalveluyritys, jolla kahviloita/ravintola Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta ja luotettavuudesta. ...

Katso lisätiedot

Perustettava ESPRIT-myymälä Jyväskylän talousalueelle

JYVÄSKYLÄ: Haemme kauppiasta uuteen,  Jyväskylään perustettavaan ESPRIT-myymälään. Esprit on maailman ensimmäinen lifestyle-brändi. Meille kestävä kehitys on osa DNA:ta ja 1960-luvun Kaliforniaan ulottuvaa historiaa. Pääset työskentelemään kansainvälisen merkin parissa innostunut ja asiantunteva tiimi tukenasi.  Esprit-yrittäjän rooli ja osaaminen? Oma roolisi yrittäjänä muotoutuu myymälätoimintojen ja myyntihenkilökunnan johtamisesta. Pidät taloudelliset tunnusluvut luontevasti  osana toiminnan ohjausta. T...

Katso lisätiedot

Perustettava ESPRIT-myymälä Oulun talousalueelle.

OULU:Haemme kauppiasta uuteen, Oulun talousalueelle perustettavaan uuteen ESPRIT-myymälään.  Esprit on maailman ensimmäinen lifestyle-brändi. Meille kestävä kehitys on osa DNA:ta ja 1960-luvun Kaliforniaan ulottuvaa historiaa. Pääset työskentelemään kansainvälisen merkin parissa; innostunut ja asiantunteva tiimi tukenasi.   Esprit-yrittäjän rooli ja osaaminen?  Oma roolisi yrittäjänä muotoutuu myymälätoimintojen ja myyntihenkilökunnan johtamisesta. Pidät taloudelliset tunnusluvut luontevasti  osana toiminna...

Katso lisätiedot

Koneurakointi- ja maanrakennusyritys Varsinais-Suomessa

Aliurakointia harjoittava koneurakointi yritys jolla kaksi kaivinkonetta. Isot verkkoyhtiö kontaktit ja valmiit sopimukset tulevista urakoista.Mahdollisuus laajentaa viher- ja piharakentamiseen. Työtilanne erinomainen, tilauksia enempi kuin ehditään tekemään. Työtilanne on hyvä ja uusi sopimuksia sovittavissa välittömästi. Myydään yrittäjän alanvaihdon takia. Myyjä opastaa ja on mukana tarvittavan ajan uuden omistajan apuna. ...

Katso lisätiedot