Halutaan myydä
Siivousliiketoiminta

Hintapyyntö 80 000
Liikevaihto 300 000
Taseen loppusumma 32700
Toimiala Siivous, puhtaanapito
Sijainti Keski-Suomi
Henkilöluku 12
Myydään kasvuhalukkaalle yritykselle huippulaadukas siivousliiketoiminta! Kauppaan kuuluu kaksi myyvää aputoiminimeä sekä niiden domainit. Tästä on helppo jatkaa valmiilla, ihanalla asiakaskunnalla, upealla henkilöstöllä sekä korkealaatuisilla puitteilla. Puhtausala on itsessään voimakkaassa kasvussa ja ensi vuonna tuleva korotus kotitalousvähennykseen lisännee kysyntää entisestään!
Yrityksen toiminta on aloitettu vuonna 2016 ja liikevaihto on kasvanut tasaisesti vuosittain. Kaikki pohjatyöt on tehty äärimmäisellä huolellisuudella. Digiloikka otettiin syksyllä 2020 ja helpot työajanseurantajärjestelmät on koeajettu. Yrityksellä on toimipisteet Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa. Liiketoiminta on vakiintunutta ja kysyntä on ollut alusta saakka kovaa. Yrityksellä on informatiiviset ja kehutut nettisivut ja sivujen löydettävyys on hyvällä tasolla. Yrittäjän resurssien vuoksi markkinointityötä ei ole tänä vuonna tehty, mutta tämä ei ole vaikuttanut kysyntään. Markkinointia virkistämällä tämän saa erittäin voimakkaaseen ja nopeaan kasvuun valtakunnallisesti. Myös kansainvälistymistä on suunniteltu samalla kasvusuunnitelmalla.
Yrityksellä on työntekijöitä sekä omilla palkkalistoilla, että henkilöstövuokrayritysten kautta. Työntekijöistä viisi on kokoaikaisia ja seitsemän osa-aikaisia. Työntekijöiden työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia. Koko henkilöstö on erittäin ammattitaitoista ja suurimmalla osalla on puhtausalan ammattitutkinto. Myös perehdytysjärjestelmä on laadittu ja koko henkilöstösuhteiden elinkaari on laadittu järjestelmällisesti. Palkanlaskenta on ulkoistettu.
Asiakaskunta koostuu kuluttaja- ja yritysasiakkaista. Kaikki sopimukset on tehty kirjallisina ja sopimuspohjat ja -ehdot on laadittu huolella. Kuluttaja-asiakkaista osa on ns. tukipalveluasiakkaita ja luvat tukipalveluiden tuot-tamiseen on hoidettu. (Jos ostavalla yrityksellä/yrittäjällä ei ole näitä oikeuksia, voi myyjäyrittäjä tarvittaessa auttaa tässä prosessissa.) Kotisiivousasiakkuudet ovat yhden, kahden tai neljän viikon välein tapahtuvia säännöllisiä siivouksia. Yrityssiivoukset ovat päivittäin, kerran viikossa tai joka toinen viikko tapahtuvia siivouksia. Lisäksi tarjotaan muutto- ja kertasiivouksia sekä ikkunoidenpesuja. Myös muita erikoispalveluita on tarjolla, jotka tuovat lisäkatetta myyntiin. Näitä ovat mm. pinnoitukset, vahaukset, höyrypesut ja mattojenpesupalvelu.
Tarkempia lisätietoja annetaan mielellään salassapitosopimuksen allekirjoituksen jälkeen. Liiketoiminta voi-daan myydä myös osissa. Tästä saa aidosti hyvän liiketoiminnan, joko aloittava yrittäjä tai jo puhtausalalla toimiva kasvuhaluinen yritys.

Yrityksen siivousliiketoiminta myydään haikein mielin yrittäjän terveydellisistä syistä johtuvan alanvaihdon vuoksi.

HUOM! MUOKKAUS 1.11.2021 Pirkanmaan osalta neuvottelut jo loppusuoralla. Nyt kaupan Keski-Suomen liiketoiminnot hintaan 50 000€. Tarkempia tietoja salassapitosopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Tosi tilaisuus nopealle maanrakennusalalta!

Nyt tilaisuus nopealle sijoittajalle tai kasvuhakuiselle maanrakentajalle / infrarakentajalle. Pahassa likviditeettikriisissä oleva tunnettu useita kymmeniä vuosia toiminut infrarakentamisen ammattilainen Lounais-Suomesta etsii uutta omistajaa, joka pystyisi auttamaan nykyisessä kassakriisissä ja varmentamaan yritystoiminnan jatkuvuuden. Yrityksen hinta on vain symbolinen. Yrityksen oikaistu tasearvo on positiivinen. Pikainen käyttöpääoman tarve on kuitenkin merkittävä tällä hetkellä. Eli nyt mahdollisuu...

Katso lisätiedot

Erinomaisen tuottava ja hyvin hoidettu muovituotteiden valmistaja Pirkanmaalla

Yritys on tunnettu hyvästä laadusta, nopeasta toiminnasta, joustavuudesta ja luotettavuudesta....

Katso lisätiedot

Kehitä toimiva liikelahjayritys verkkokaupaksi

Pitkään toiminut liikelahjayritys etsii jatkajaa. Yritys on toiminut viime vuodet verkkokatalogien avulla myyden mainoslahjoja, yrityslahjoja ja työvaatteita. Uusi yrittäjä voi lähteä kehittämään yrityksen toiminnan moderniksi verkkokaupaksi ja kasvattaa liikevaihtoa tekemällä aktiivisesti myyntityötä. Liiketoimintakauppaan sisältyvät nykyiset asiakassuhteet, hyvät suhteet sekä ulkomaisiin että kotimaisiin tavarantoimittajiin, laaja asiakasreksiteri ja logo-pankki, kotisivut ja domain. Liiketoimintaa on mah...

Katso lisätiedot

Ilmansuojelualan osaava laite- ja järjestelmätoimittaja, jolla erinomainen osaaminen ja hyvät omat tuotteet

Yritys suunnittelee, valmistaa ja toimittaa asiakkaan tunnistamaan tarpeeseen suunniteltuja laitteistoja ja järjestelmiä. Lisäksi tarjotaan huolto- ja varaosapalvelut sekä koneistus- ja kokoonpanopalveluja valikoiduille asiakkaille....

Katso lisätiedot