Halutaan myydä
Myydään baarilaiva

Kohdenumero FK61290
Hintapyyntö 60 000
Liikevaihto 5000
Taseen loppusumma 50000
Toimiala Ravitsemus- ja majoitusala
Sijainti Varsinais-Suomi
Meillä olisi myynnissä pieni ravintolalaiva. Myynnin syy on, että kapteeni, jonka ympärille konsepti rakennettiin, lähti takaisin kotimaahansa henk.koht. syistä. Hänen piti työskennellä osakkeiden eteen (20%, nyt yrityksen omistuksessa) sekä baarimikkona että kapteenina, ja muut olemme lähinnä rahoittajina.
Laiva on remontoitu sellaiseen kuntoon, että tänä kesänä saatiin toiminta käyntiin ennen kapteenin lähtöä, toki laivassa edelleen on laittamista. Laiva on katsastettu ja asiakaspaikoja on 48. Tällä hetkellä laiva sijaitsee Turussa, vanha matkustajatroolari, ja on ajokunnossa eli voidaan siirtää, kunhan on luvat omava kapteeni.

Oma ajatuksemme oli kesäisin kuljettaa ihmisiä saaristoon alkoholiluvin ja myydä myös rannassa, ja talvella pyörittää pientä baaria, koska laivassa on öljykeskuslämmitys.

Vaihtoehtoina on koko yrityksen myynti tai vaihtoehtoisesti sellaisen persoonan löytäminen, joka on valmis työskentelemään ja kehittämään liiketoimintaa.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Ulkokasvien maahantuontia, viljelyä ja myyntiä sekä puutarhojen perustamista ja hoitoa harjoittava yritys

Yrityksellä on puutarha, toimiva verkkokauppa ja vakituinen asiakaskunta. Yritys työllistää sesongista riippuen 6-9 henkilöä, henkilökunta on osaavaa. Yritys tuo kasveja suoraan kasvattajilta, ostokanavia on kehitetty ja yhteistyötä tehdään erilaisten eurooppalaisten taimitarhojen ja puutarhojen kanssa. Lisäksi yritys harjoittaa puutarha- ja maisemasuunnittelutöitä, tarjoaa istutus- ja kunnossapitopalveluita. Yhtiön taloudellinen tilanne on hyvä, asiakaskunta on suuri, yhtiön kotisivut ovat saavuttaneet ri...

Katso lisätiedot

Pellettien polttokattiloiden suunnittelu ja valmistus

Yritys suunnittelee, valmistaa ja myy 5KW-30KW pellettiuuneja. Yrityksen tuotanto tapahtuu Bulgariassa....

Katso lisätiedot

Yritys, joka tarjoaa ompeluteollisuudelle kankaiden erikoiskäsittely-, värjäys- ja viimeistelypalveluja

Yritys tarjoaa kahta erityyppistä palvelua: Pesupalvelut- entsyymipesu, kivipesu, pehmennyspesu, valkaisu (ei tavallisia pesulapalveluita).Värjäyspalvelut - vaatteiden ja tekstiilituotteiden värjääminen, erikoistehosteiden käyttö ja farkkutuotteiden sävyttäminen. Pääasiakkaat ovat Skandinavian tekstiilituotteiden valmistajia, jotka käyttävät Virossa olevia ompeluyhtiöitä. Yritys pystyy laajentamaan toimintaansa tarjoamalla palveluja myös yksityisille asiakkaille. Yhtiöllä ei ole kilpailijoita Virossa eikä S...

Katso lisätiedot

ICT-palveluiden integrointi

IT-palvelujen tarjoaja. Pääasiassa ICT-ratkaisujen integrointiin ja liiketoiminnan muutokseen liittyvien palvelujen alalla...

Katso lisätiedot