Halutaan myydä
Ravintola Vantaan, Tikkurilan priima paikalla

Kohdenumero FK62148
Hintapyyntö 60 000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Uusimaa - Pääkaupunkiseutu
Myydään intialainen ravintola Vantaan, Tikkurilan ytimessä priima sijainnilla. Tila sopii kaikenlaisille ravintoloille ja erityisesti pilvikeittiötä varten aivan täydellinen valinta. Tila on hyvässä kunnossa ja remontoitu, keittiö on remontoitu ihan nollasta ja putket ovat aivan uusia ja saa ilman muuta muokata omien tarpeiden mukaan. Lisäksi tilaan saa mahtumaan noin 12-16 asiakasta.

Vuokra on todella halpa sijaintia nähden ja alv 0, lisäksi sisältäen veden sekä jätehuollon. Eikä aukioloajoille ole mitään rajoitteita!

Kauppahintaan kuuluu kaikki laitteet, jotka ovat hyvässä kunnossa ja täysin uusia (6-7kk) sisällä ostettuja.

HUOM. Hinnassa on täysin neuvottelu varaa, jonka takia otamme vastaan vain ja ainoastaan järkeviä tarjouksia sekä  teemme kaupat aidosti kiinnostuneita olevien kanssa, jotta vältytään ajan hukkaa molemmin puolin!

Lisää infoa saa soittamalla numeroon: 050 512 3573 tai 040 523 6791

In English:

Selling Indian restaurent at prime location in the heart of Vantaa, Tikkurila. Premises is suitable for any kind of concept specially best for the mordern cloud kitchen / online restaurent. Estate has been renovated aswell as the kitchen  top to bottom. Kitchens pipe lines and all the equipments are new and bought in 6-7 months. There is also a sitting capacity for 12-16 customer.

Rent is very cheap compare to the location vat 0 aswell as water and waste care included. Also there is no limitation for the opening hours.

NOTE. Price is absolutely negotiable thats why we only take and accept serious offers and do the deal with whom are really intrested to do business with us. Lets just not waste each others time!

For further information contact us: 050 512 3573 or 040 523 6791


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Pitkän historian omaava menestyvä LVI yritys kaupan!

Hyvämaineinen yritys tekee vaativia LVI-asennuksia ja -urakointia saneerauskohteissa sekä uudisrakentamisen puolella Länsi-Suomessa. Suurin osa asiakkaista on yrityksiä mutta jonkin verran töitä tehdään myös taloyhtiöille ja yksityishenkilöille. Asiakasrekisteri on yrityksen pitkän historian, ammattitaitoisen henkilöstön ja laadukkaan toiminnan vuoksi varsin laaja ja monipuolinen. Yleisempien putkitöiden lisäksi osaaminen kattaa myös mm. jäähdytysputkistot, kaukolämpötyöt sekä sprinklerijärjestelmät. Olemas...

Katso lisätiedot

Pieni kuljetusliike

Vakituisesti ajaa yhtiö yhdellä puoliperävaunu yhdistelmällä pääasiassa Suomi-Ruotsi välillä ja satunnaisesti myös muita kuljetuksia lähinnä huolintaliikkeille. 100 % yritysasiakkaita. Ei kiireellisiä investointi tarpeita. Hyvät kuljettajat ja erittäin hyvä maine työn luotettavuudessa. Markkinointia ei tehdä koska kysyntää paljon enemmän kun yritys pysty tarjoamaan. Tällä hetkellä heti saisi 10 autoa lisää töihin jos haluaisi....

Katso lisätiedot

Kiinteistöalan palvelut

Yritys aloitti liiketoimintansa siivouspalvelujen tarjoajana. Myöhemmin, liiketoiminnan kehittyessä, yritys alkoi laajentaa palveluvalikoimaansa ja tarjoaa nyt laajan valikoiman toimintoja kiinteistönhallinnasta lumenpoistopalveluihin sekä viheralueiden suunnitteluun ja ylläpitoon. Yhtiö toimii kansallisella tasolla ja asiakasportfolioon kuuluu yrityksiä kaikista suurimmista alueellisista keskuksista. Tavalliset asiakkaat ovat suuryrityksiä....

Katso lisätiedot

Menestyvä metallituotteiden valmistaja, jolla pitkäaikainen kannattava liiketoiminta.

Yrityksellä on tooimivat tuotantotilat ja osaava henkilöstö.Sen toiminta on kannattavaa ja sillä on pitkä menestyksekäs historia.Yritys on omalla markkina-alueellaan tunnettu ja sen imago markkinoilla on hyvä.Tuotantokapasiteetti mahdollistaa ilman lisäinvestointeja vähintäänkin tuplaamaan toiminnan volyymin....

Katso lisätiedot