Halutaan myydä
For Sale: Running Franchise Restaurant Business In Jyväskylä, kauppakatu/City center

Kohdenumero FK60053
Hintapyyntö 120 000
Liikevaihto 500,000
Taseen loppusumma 80,000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Keski-Suomi
Henkilöluku 4
Turnover: 500,000 euros Approx. Yearly.

Operations: Easy to manage (will teach you the operation which includes food handing and menu prep. Around 10 days would be enough to learn)

Profitability: profitable business since the start.

Staff: Loyal and efficient staff with more than 3 years of same restaurant experience.

Brand Image: One of the fastest-growing and well-reputed brands in Finland.

Operational Language: Finnish and English. (Basic Finnish level is also fine. As the whole brand concept developed in English)

Sales price: 120,000 euros

Income possibilities: Could earn 50,000 euros a year if you work alone and with spouse/wife/partner could easily get an income of up to 90,000 together. The plus business profit of 15,000 to 20,000 euros in between.

Call: 0465658715
Email: [email protected]
Please note I am traveling abroad so I am not available via phone but can be reachable via email between 13.04.2022 to 29.04.2022.

Thanks,
Sachin


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Saneerausprojekteiden ikkunoiden, ikkunakehysten ja ovien tuotantoon erikoistunut tehdas.

Yhtiö harjoittaa puisten ikkunoiden ja ovien valmistusta ja myyntiä. Noin 70 % tuotannosta on remontoitavien kohteiden tuotteita ja erikoisratkaisuja, jotka eivät sovellu massatuotantoon. Yrityksen tuotteilla on CE-merkki. Tuotannosta 95 % menee vientiin Suomeen. Pääasiakkaita ovat rakennustarvikeliikkeet, lasitusyritykset, rakennusliikkeet, yksityiset rakentajat. Tuotantoa vielä lisäämällä sekä tehostamalla on tilojen puolesta mahdollisuus kasvattaa huomattavasti tuotantoa. Yhtiö omistaa tontin kooltaan 9,...

Katso lisätiedot

Puusepänteollisuuden tuotteiden valmistaja

Yritys on erikoistunut puusepäntuotteiden valmistukseen. Päätuotteita ovat huonekalut, portaat, ovet. Yhtiö asettuu erikoistuottaja, joka voi olla joustava asiakkaan toiveiden mukaan. Tavoitteena ei ole ollut kasvaa, sen sijaan taitojen kehittäminen ja parhaan laadun varmistaminen ovat tärkeitä. Yhtiö tuottaa pääasiassa yksityisasiakkaille. Yhtiö harjoittaa vain projektipohjaista tuotantoa, yritys ei harjoita muotoilua eikä sillä ole omaa näyttelytilaa. Viennin osuus koko tuotannosta on noin 10%. Yhtiöllä o...

Katso lisätiedot

Tunnettu ja menestyksekäs kaihdinalan myyntiyhtiö Kaihdin Sampo Oy Tampereella

Tunnetut tuotemerkit, myös suunnittelu ja asennus....

Katso lisätiedot

Kannattava ovivalmistaja kiinteistöineen

Yritys valmistaa korkeatasoisia ovia pääasiassa yritysasiakkaille. Yrityksellä omat toimitilat, joiden arvo arviokirjan mukaan 570 000 euroa....

Katso lisätiedot