Halutaan myydä
Legendaarinen karaokebaari maakuntakeskuksessa

Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Henkilöluku 2
Laulajien rakastama karaokebaari, jossa kaikki muutkin viihtyvät pitkään. Ravintola on hyvin hoidettu ja yleisilmeeltään erittäin siisti. Ravintolaohjelmaan on kuulunut myös live-esiintyjiä kuukausittain. Nimensä mukaisesti ravintolassa on tunnelmaa laulajien esittäessä nostalgisia kappaleita, joita yleisökin rakastaa. Tilojensa puolesta ravintola tarjoaa mahdollisuudet myös muittenkin tilaisuuksien pitopaikaksi.

Ravintola sijaitsee vilkkaan väylän varrella katutasossa. Vuokra kohtuullinen, koska ei sijaitse aivan keskustassa. Näkyvyyden vuoksi paikka voisi houkutella myös lounasruokailijoita. Tällä hetkellä toimii ainoastaan iltaisin. Paikka antaa hyvän mahdollisuuden esiintymislavan johdosta elävän musiikin esittämiseen ja musiikkiklubitoimintaan.

Ravintolan keittiötä on myös juuri uusittu ja sieltä löytyvätkin mm. vetolaatikostot, pakastin, lämpötaso, rasvakeitin; ilmastointilaitteiden uusiminen käynnissä.

Ravintola toimii 80 m2 suuruisissa vuokratiloissa. Kauppaan kuuluu yrityksen nimi ja liiketoiminta logoineen ja muine tunnuksineen sekä kaikki laitteet, kalusto ja kalusteet. Karaokelaitteiden käytöstä sovitaan erikseen.

Lisäksi jatkaja saa luopuvan yrittäjän tuen ja avun sujuvan liikkellelähdön turvaamiseksi. Luopumisen syynä on nykyisen yrittäjän jääminen eläkkeelle.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Yritys, joka tarjoaa ompeluteollisuudelle kankaiden erikoiskäsittely-, värjäys- ja viimeistelypalveluja

Yritys tarjoaa kahta erityyppistä palvelua: Pesupalvelut- entsyymipesu, kivipesu, pehmennyspesu, valkaisu (ei tavallisia pesulapalveluita).Värjäyspalvelut - vaatteiden ja tekstiilituotteiden värjääminen, erikoistehosteiden käyttö ja farkkutuotteiden sävyttäminen. Pääasiakkaat ovat Skandinavian tekstiilituotteiden valmistajia, jotka käyttävät Virossa olevia ompeluyhtiöitä. Yritys pystyy laajentamaan toimintaansa tarjoamalla palveluja myös yksityisille asiakkaille. Yhtiöllä ei ole kilpailijoita Virossa eikä S...

Katso lisätiedot

Myydään Oulun keskustan uudessa tapahtumapuistossa Kino Grilli.

Kino Grilli on uniikki, Oulun keskustan paras grillikioski. Se on ruoka- ja grillikioski (puhekielessä grilli, nakkikioski, snagari ja snägäri), jossa myydään valmistettua pikaruokaa. Grilli sijaitsee Oulun keskustassa olevan uuden tapahtumapuiston laidalla, uuden Rotuaarin päässä. Se on yksityisomisteinen, omalla konseptillaan ja nimellään toimiva, vastakohta hampurilais-ravintoloissa ja pizzerioissa yleisemmälle ravintolaketju- tai franchising -toiminnalle....

Katso lisätiedot

Tunnetun, menestyvän brändin maahantuonti ja myyntiyritys

Loistava mahdollisuus brändipohjaista liiketoimintaa hakevalle ostajalle. Tarjolla oman alansa ykkönen, joka kuitenkin vasta menestyksensä alkumetreillä.   Yritys on rakentanut omalla alallaan tunnetun brändin, joka tunnetaan korkeasta laadusta, innovatiivisista tuotteistaan ja ensiluokkaisesta palvelutasosta. Liiketoiminta on selkeässä kasvussa mutta valitettavasti omistajien terveydentilanne pakottaa nyt luopumaan tästä lupaavasta tulevaisuuden kasvuliiketoiminnasta aivan liian aikaisin. Yritys on pitkäjä...

Katso lisätiedot

Pitkän historian omaava metallirakenteiden valmistaja kaupan!

Hyvämaineinen yritys tekee vaativia hitsattuja putki- ja levyrakenteita Länsi-Suomessa. Yrityksellä on hyvät asiakassuhteet pääasiakkaisiinsa yrityksen pitkän historian, ammattitaitoisen henkilöstön ja laadukkaan toiminnan vuoksi. Asiakkaat ovat ilmaisseet myös halunsa tilata enemmän töitä, jos kapasiteettia olisi tarjolla.Yrittäjät ovat valmiit kilpailukieltoon sekä auttamaan uutta yrittäjää tarpeen mukaan pidemmän tai lyhyemmän siirtymäajan.Tässä siis loistava mahdollisuus uudelle yrittäjälle tai kasvuhak...

Katso lisätiedot