Halutaan myydä
Legendaarinen karaokebaari maakuntakeskuksessa

Kohdenumero FK59086
Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Etelä-Pohjanmaa
Henkilöluku 2
Laulajien rakastama karaokebaari, jossa kaikki muutkin viihtyvät pitkään. Ravintola on hyvin hoidettu ja yleisilmeeltään erittäin siisti. Ravintolaohjelmaan on kuulunut myös live-esiintyjiä kuukausittain. Nimensä mukaisesti ravintolassa on tunnelmaa laulajien esittäessä nostalgisia kappaleita, joita yleisökin rakastaa. Tilojensa puolesta ravintola tarjoaa mahdollisuudet myös muittenkin tilaisuuksien pitopaikaksi.

Ravintola sijaitsee vilkkaan väylän varrella katutasossa. Vuokra kohtuullinen, koska ei sijaitse aivan keskustassa. Näkyvyyden vuoksi paikka voisi houkutella myös lounasruokailijoita. Tällä hetkellä toimii ainoastaan iltaisin. Paikka antaa hyvän mahdollisuuden esiintymislavan johdosta elävän musiikin esittämiseen ja musiikkiklubitoimintaan.

Ravintolan keittiötä on myös juuri uusittu ja sieltä löytyvätkin mm. vetolaatikostot, pakastin, lämpötaso, rasvakeitin; ilmastointilaitteiden uusiminen käynnissä.

Ravintola toimii 80 m2 suuruisissa vuokratiloissa. Kauppaan kuuluu yrityksen nimi ja liiketoiminta logoineen ja muine tunnuksineen sekä kaikki laitteet, kalusto ja kalusteet. Karaokelaitteiden käytöstä sovitaan erikseen.

Lisäksi jatkaja saa luopuvan yrittäjän tuen ja avun sujuvan liikkellelähdön turvaamiseksi. Luopumisen syynä on nykyisen yrittäjän jääminen eläkkeelle.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Etelä-Suomen alueella toimiva asfaltti- ja kiinteistöalan erikoisosaaja

Kyseessä on nuorekas kasvuyritys, jolla on ainutlaatuinen palvelukokonaisuus. Yhtiö toimii samanaikaisesti useammalla toimialalla, mikä lisää sen kilpailuetua ja luo konkreettista lisäarvoa asiakkaille. Toimialoihin kuuluvat kiinteistöjen huolto-, asfaltti- sekä vesieristystyöt.Yhtiö on innovatiivinen uudistaja ja alan edelläkävijä, jonka tavoitteena on tuottaa asiakkaille merkittäviä kustannushyötyjä sekä mutkaton palvelukokonaisuus. Yhtiössä ollaan aina valmiita laittamaan tavoitetaso korkealle asiakkaide...

Katso lisätiedot

Kiinnitys- ja teknisten tarvikkeiden tukku- ja vähittäiskauppa Pirkanmaalla

Yhtiö tuo maahan ja markkinoi kiinnitystarvikkeita, työvälineitä, työsuojaimia ja teollisuustarvikkeita eri teollisuusalojen sekä yksityisten kuluttajien tarpeisiin. Käytössä kehittyneet toiminnanohjaus ja verkkokauppa järjestelmät....

Katso lisätiedot

Monipuoliset mahdollisuudet omaava tunnettu turkulainen lounas- ja tilausravintola

Ravintola harjoittaa lounas- ja tilausravintolatoimintaa ajanmukaisissa ravintolatiloissa. Sen toiminta perustuu oman valmistuskeittiön tuottamiin monipuolisiin ja aikaansa seuraaviin tuotteisiin. Omalla henkilöstöllä toimien se on suosittu lounaspaikka ja markkinoilla tunnettu ja hyvin arvostettu juhlien ja muiden tilaisuuksien pitopaikka....

Katso lisätiedot

Autojen huoltamoketju

Yritys toimii useammalla merkittävässä kaupungissa ja omaa huomattavat kasvumahdollisuudet. ...

Katso lisätiedot