Halutaan myydä
Cafe Bar Fuengirolassa Espanjan Aurinkorannikolla

Hintapyyntö 29 900
Liikevaihto 200.000
Toimiala Ravintolat, kahvilat
Sijainti Costa del Sol
Henkilöluku 2
Cafe Bar Duuni sijaitsee Aurinkorannikolla Fuengirolan Los Bolichessa joka alueen huomattava keskus.

Los Boliches on merenranta-alue Fuengirolan keskustan itäpuolelle. Sinne pääsee A-7-moottoritieltä (vanha N-340) tai bussilla tai junalla.
Los Bolichesissa on eräiden parhaiden baarien ja ravintoloiden lisäksi myös Fuengirolan hienoimpia rantoja.
Vaikka Los Boliches onkin hyvin suosittu rantalomakohde, sillä on myös rauhoittava pysyvyyden tunne. Siellä asuu hyvin integroituneet ympärivuotiset asukkaat - sekä espanjalaiset että ulkomaiset - joista monet alun perin tulivat kerralla lomalle eivätkä löytäneet mitään syytä lähteä.
Sen historia juontaa juurensa foinikialaisiin ja roomalaisiin aikoihin, ja se on monien vuosien ajan ollut kalastajakylä ja on edelleen vahvasti kiinni kalastusperinteistään. Monet ulkomaalaiset ja espanjalaiset suosivat aluetta. Vaikka Los Bolichesin tilojen ja yleisen infrastruktuurin parantamiseen on käytetty paljon investointeja, se on säilyttänyt suuren osan alkuperäisestä viehätyksestään, eikä sitä hallitse korkeat kerrostalot, kuten joissakin muissa osissa Fuengirolaa ja rannikkoa.
Los Bolichesin kestävin perintö on perinteet kalastajista, jotka ovat asuneet siellä sukupolvien ajan. Vielä tänään kalastajat saavat ihanaa tuoretta kalaa, jota tarjoillaan tyypillisissä rantabaareissa ja ravintoloissa. Pääkadun ja meren välissä on ihania pieniä kapeita katuja, jotka vilisevät vilkkaasta andalusialaisesta ilmapiiristä ja joista voi valita upeita paikallisia äyriäisiä ja tuoreita kalaruokia.

Liiketoiminnasta

Tässä liiketilassa joka on noin 80m2 on toiminut ravintola jo yli kymmenen vuotta. Duuni Bar nimellä nyt kolmatta vuotta. Ravintola on suosittu niin suomalaisten kuin englantilaisten ja muiden kansalaisuuksien parissa. Tällä hetkellä etusijalla on oluet, kahvit ja drinkit. Ravintolassa on ns. lämmityskeittiö. Tilassa ei voi valmistaa ruokaa, mutta tarjoilla kyllä. Ravintola löytyy googlen palveluista, kuten kartoista ja yritysesittelystä. Samoin se on kaikissa sosiaalisen median kanavissa ja osallisen kaikkia alueen esim. facebook ryhmiä. Nämä ovatkin pääasialliset markkinointi kanavat.

Toimintaa varten on perustettu noin vuosi sitten oma erillinen yritys joka hallistee koko toimintaa. Yrityksellä ei muita toimintoja tai vastuita ja oikeuksia kuin tämä toiminta.

Kalusto ja laitteet kaikki omia.

Vuokra 1.377€/kk. Sopimusta jäljellä 9 vuotta.
Mahdollista ostaa liiketila hintaan 150.000€

Ravintola avoinna joka päivä ja toimii kahdella työntekijällä sekä omistajan panoksella. Loistava tilaisuus yrittäjälle tai yrittäjä pariskunnalle jolloin ulkopuolisten palkkaaminen tarpeetonta.

Vuoteen 2020 alkuvuoteen asti liikevaihto ollut keskimäärin 15.000€/kk tällä myynnillä pääsee noin 5-8.000€ tulokseen kuukausi tasolla. Tällä hetkellä myynti on n. 5.000 €/kk jolloin mennään +-0 tuloksella.

Katso lisää www.duuni.bar


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.