Halutaan myydä
Myydään parturi-kampaamon liiketoiminta

Kohdenumero FK58457
Hintapyyntö 2 500
Toimiala Parturi, kampaamo
Sijainti Päijät-Häme
Myydään parturi-kampaamon liiketoiminta.
Lahden keskustan tuntumasta, Vesijärvenkatu 19.
Nykyinen omistaja toiminut tiloissa vuodesta 2010 alkaen.
Liiketoiminnan myyntihintaan kuuluvat
parturi-kampaamo toimintaan liittyvät kalusteet sekä tarvikkeet. Uusi yrittäjä hankkii itselleen muut tarvitsemansa koneet, aineet ja liittymät.
( esim.maksupääte, käyttöliittymät, puhelin, kotisivut, nettiajanvaraus yms.)

Liiketila on n. 49 neliötä ja se on Luhta Oy;n vuokrakiinteistö.
Huoneisto on katutasossa, omalla sisäänkäynnillä ja tällä hetkellä tiloissa on kaksi asiakaspaikkaa, yksi pesupaikka, wc-tila sekä takahuone.

Vuokranantaja tarkistaa uuden vuokralaisen luottotiedot ja ostaja neuvottelee itse vuokrasopimuksen.

Liikehuoneisto on siisti ja pinnoilta remontoitua, mutta muuten rakenteiltaan alkuperäinen. Toki mahdollisuus sopia vuokranantajan kanssa esim.pintaremonteista.
Tulevaisuudessa (ajankohdasta ei tietoa) liikehuoneisto mahdollisesti puretaan uuden keskustahankkeen rakentamisen tieltä.
Siksi myyntihinta alhainen.

Tässä mahdollisuus suht pienellä investoinnilla aloittaa vaikka uutena yrittäjänä tai muokata liiketoimintaa parhaaksi katsomallaan tavalla.

Lisätietoja voi kysellä sähköpostilla ja sopia ajan, jos haluaa käydä paikan päällä katsomassa liiketilaa.

Liiketoiminta myydään 31.5.2022 mennessä.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Menestyksekäs pitkän historian omaava tekstiiliteollisuuden ja käsityöalan tarvikkeiden maahantuoja

Yritys on pitkään tuottoisasti toiminut, tekstiiliteollisuuden ja käsityöalan tarvikkeiden maahantuoja, joka omaa asiakkaiden luottamuksen ja arvostuksen. Yritys tarjoaa teollisuus- ja yritysasiakkailleen ammattilaiskäyttöön soveltuvia laadukkaita tekstiiliteollisuustuotteita ja -tarvikkeita sekä käsityöpuolelle laadukkaita käsityötarvikkeita. Yrityksellä on pitkän historiansa ansiosta hyvä tunnettavuus ja pitkäaikaiset asiakassuhteet sekä valmistajien edustukset.Nopea ammattimainen palvelu ja laadukkaat t...

Katso lisätiedot

Voittoa tavoitteleva hammaslääketieteen yritys

Yhtiö on perustettu vuonna 2006 ja sen päätoimiala on hammaslääketieteen kokonaispalvelujen tuottaminen. Kokeneiden hammaslääkäreiden, potilasystävällisten hintojen ja keskeisen sijainnin ansiosta noussut yhdeksi suosituimmista hammasklinikoista, josta saa apua kaikkiin hammasongelmiin. Kaikki tilat, kalusteet ja koneet ovat tällä hetkellä moitteettomassa kunnossa ja niitä huolletaan jatkuvasti. Työntekijöiden keskuudessa vallitsee myönteinen asenne viime vuosien kehitykseen nähden (työolojen parantaminen s...

Katso lisätiedot

Hyvää oloa herkuttelulla Bistro!

Bistro tarjoaa monenlaiseen hyvää oloa lisäävään ruokavalioon sopivaa ruokaa ja herkkuja; vegaanista, kasvispainotteista, gluteenitonta, ketogeenistä ja keveyttä. Puhtaasti ja asiakkaan toiveita kuunnellen....

Katso lisätiedot

Kotipizza -ravintola Rovaniemen ydinkeskustassa

Tämä tilaisuus tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden hankkia suosittu ja tunnettu ravintola, joka sijaitsee Rovaniemen ytimessä. Ravintolalla on vakiintunut asiakaskunta ja se hyötyy alueen vilkkaasta liikenteestä sekä matkailijoiden suosiosta. Konseptiravintola tarjoaa laajan valikoiman herkullisia pizza- ja muuntyyppisiä ruokalajeja, ja sillä on myös mahdollisuus tarjoilla ruokaa paikan päällä sekä toteuttaa nouto- ja kotiinkuljetuspalveluita. Ravintola tarjoaa erinomaisen tilaisuuden yrittäjälle, joka ha...

Katso lisätiedot