Halutaan myydä
Myydään parturi-kampaamon liiketoiminta

Kohdenumero FK58457
Hintapyyntö 2 500
Toimiala Parturi, kampaamo
Sijainti Päijät-Häme
Myydään parturi-kampaamon liiketoiminta.
Lahden keskustan tuntumasta, Vesijärvenkatu 19.
Nykyinen omistaja toiminut tiloissa vuodesta 2010 alkaen.
Liiketoiminnan myyntihintaan kuuluvat
parturi-kampaamo toimintaan liittyvät kalusteet sekä tarvikkeet. Uusi yrittäjä hankkii itselleen muut tarvitsemansa koneet, aineet ja liittymät.
( esim.maksupääte, käyttöliittymät, puhelin, kotisivut, nettiajanvaraus yms.)

Liiketila on n. 49 neliötä ja se on Luhta Oy;n vuokrakiinteistö.
Huoneisto on katutasossa, omalla sisäänkäynnillä ja tällä hetkellä tiloissa on kaksi asiakaspaikkaa, yksi pesupaikka, wc-tila sekä takahuone.

Vuokranantaja tarkistaa uuden vuokralaisen luottotiedot ja ostaja neuvottelee itse vuokrasopimuksen.

Liikehuoneisto on siisti ja pinnoilta remontoitua, mutta muuten rakenteiltaan alkuperäinen. Toki mahdollisuus sopia vuokranantajan kanssa esim.pintaremonteista.
Tulevaisuudessa (ajankohdasta ei tietoa) liikehuoneisto mahdollisesti puretaan uuden keskustahankkeen rakentamisen tieltä.
Siksi myyntihinta alhainen.

Tässä mahdollisuus suht pienellä investoinnilla aloittaa vaikka uutena yrittäjänä tai muokata liiketoimintaa parhaaksi katsomallaan tavalla.

Lisätietoja voi kysellä sähköpostilla ja sopia ajan, jos haluaa käydä paikan päällä katsomassa liiketilaa.

Liiketoiminta myydään 31.5.2022 mennessä.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Huonekalutehdas Etelä-Virossa

Vuonna 1996 perustettu yritys. Yrityksen toimialana on huonekalujen valmistus: massiivipuuhuonekalut, pehmeät huonekalut. Tuotannossa käytettävät perusmateriaalit ovat mänty, kaski, pyökki, tammi ja saari. Suurin osa tuotannosta realisoituu Virossa. Tuotantoon samassa osoitteessa on kauppa, jossa oman tuotannon lisäksi myydään ostostavaraa. Liikevaihto 1,2 M €....

Katso lisätiedot

Menestyvä konepaja, jolla myös omaa suoraa vientiä

Yrityksellä on pitkä historia ja sillä on vuosien mittaan kertynyt vakaa ja kasvava kanta-asiakasryhmä, jonka varaan toimintaa ollaan voitu luotettavasti rakentaa. Sen liikevaihto asettuu vuosittain 3-4 miljoonan euron tasolle. Asiakkaat ovat erilaisia ja yritys ei ole riippuvainen yksittäisen markkinan kehityksestä. Yrityksellä on toimintaan soveltuvat toimitilat, asianmukaiset koneet ja laitteet sekä sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö. Yrityksellä on suoraa vientiä, mutta merkittävästi myös välilli...

Katso lisätiedot

Tunnettu pitkään toiminut puurakenteiden valmistaja, jolla kattava asiakasverkosto ja tehokas tuotanto

Myydään yli 30 vuotta toimineen omalla alallaan tunnetun yrityksen liiketoiminta ja liikeomaisuus tai vaihtoehtoisesti koko osakekanta. Menestyksekkäiden vuosien ansiosta yrityksellä on todella pitkiä asiakassuhteita, joiden pohjalta liiketoimintaa on hyvä kasvattaa ja kehittää edelleen.Yritys on Etelä-Suomessa hyvien kulkuyhteyksien äärellä sijaitseva B2B-markkinoilla toimiva puurakenteisten tuotteiden valmistukseen keskittynyt yritys. CNC-työstö ja korkealaatuinen pintakäsittelyosaaminen ovat yrityksen er...

Katso lisätiedot

Perustettava ESPRIT-myymälä Jyväskylän talousalueelle

JYVÄSKYLÄ: Haemme kauppiasta uuteen,  Jyväskylään perustettavaan ESPRIT-myymälään. Esprit on maailman ensimmäinen lifestyle-brändi. Meille kestävä kehitys on osa DNA:ta ja 1960-luvun Kaliforniaan ulottuvaa historiaa. Pääset työskentelemään kansainvälisen merkin parissa innostunut ja asiantunteva tiimi tukenasi.  Esprit-yrittäjän rooli ja osaaminen? Oma roolisi yrittäjänä muotoutuu myymälätoimintojen ja myyntihenkilökunnan johtamisesta. Pidät taloudelliset tunnusluvut luontevasti  osana toiminnan ohjausta. T...

Katso lisätiedot