Halutaan myydä
Myydään tunnetun parturi-kampaamon liiketoiminta Haminan keskustassa

Hintapyyntö 25 000
Toimiala Parturi, kampaamo
Sijainti Kymenlaakso
EDULLISESSA VUORAHUONEISTOSSA SIJAITSEVA PARTURI-KAMPAAMO ETSII LIIKETOIMINNALLEEN JATKAJAA PIKAISESTI!!

Tässä sinulle täydellinen "Avaimet käteen" -valmispaketti laajalla asiakaskunnalla!!!

Parturiliike Satun Saximaa on vuonna 2014 Haminaan perustettu, jo paikallisille tunnetuksi muodostunut parturi-kampaamo Haminan keskustassa.
Vajaa 3 vuotta sitten Parturiliike muutti uusiin, avarampiin liiketiloihin Sibeliuskadulle. Tilat remontoitiin kauttaaltaan, ja koko kalustus uusittiin. Myös ilmastointi uusittiin. Liiketilassa on tällä hetkellä 4 asiakaspaikkaa ja kaksi pesupaikkaa, sekä liikehuoneiston alakerrassa erillinen, juuri remontoitu työhuone esim. muuhun kauneudenhoitoalan työskentelyyn.
Liikehuoneiston katutasossa sijaitsevat asiakaspaikat, wc, sekä keittiötilat, yhteensä 42 m2. Alakerrassa erillinen työhuone + odotustila, sekä avarat sosiaalitilat, yhteensä 70 m2.
Liiketila on taloyhtiön vuokratila.

Yrittäjä muuttaa yritystoimintansa sivutoimiseksi asuinkuntaansa Virolahdelle, jonka vuoksi tämä Haminan liiketoiminta nyt vapautuu. Liiketoiminta on nyt myynnissä täydellisenä kokonaisuutena, kaikkine kalusteineen. Kauppaan sisältyvät myös liikkeen aktiiviset facebook-sivut, sekä toimivat kotisivut.
OTA YHTEYTTÄ PIAN, SILLÄ TÄMÄ TARJOUS ON VOIMASSA 12.4.2021 ASTI, JONKA JÄLKEEN YRITTÄJÄN VUOKRASOPIMUKSEN PÄÄTTYESSÄ, KAMPAAMO PURETAAN KOKONAISUUDESSAAN POIS!!!

Kuvia liikkeestä ja sen toiminnasta löydät yrityksen facebook-sivuilta (Parturiliike Satun Saximaa), sekä yrityksen kotisivuilta: www.saximaa.com .
Ota rohkeasti yhteyttä, ja kysy lisää!!!


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.