Halutaan myydä
Myynnissä Oulun levy- ja kalustetyö oy

Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Palveluyritykset
Sijainti Pohjois-Pohjanmaa
Oululainen levy- ja kalustetyö hakee toiminnalleen jatkajaa. Vuonna 2004 perustettu yritys on saanut hyvän jalansijan omalla toimialallaan. Palveluihin kuuluu monipuolisesti niin kotitalouksien kalusteet kuin yritys- ja erikoiskalusteet. Yritys on saanut positiivista palautetta mittatilauspalvelustaan, tehokkuudesta ja laadukkaasta työstä.

Yritys toimii vuokratiloissa Oulun Ruskossa, yrityskauppa voidaan toteuttaa joko osakekauppana tai liiketoimintakauppana. Kaupan mukana siirtyy liiketoiminnan lisäksi tarvittavat koneet ja laitteet.

Mikäli haluat työn, jossa kädenjälki näkyy ja hyvän pohjan yritystoiminnalle niin ota yhteyttä. Annamme lisätietoja salassapitosopimuksen allekirjoittaneille.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Astiastojen ja keittiötarvikkeiden tukku- ja vähittäismyynti

Yhtiö harjoittaa astiastojen ja keittiötarvikkeiden tukku- ja vähittäiskauppa ravitsemuspalveluille....

Katso lisätiedot

Uudellamaalla toimineen ja menestyksekkäästi korjaus- ja uudisrakennuskohteissa erikoistuneen yhtiön koko osakekanta. Kauppaan kuuluu myös kokonaan omistettu tytäryhtiö, joka tarjoaa emoyhtiölle kaikki tarvitsemat henkilökuntapalvelut.

Yhtiö on tällä hetkellä keskittynyt pääkaupunkiseudulla vaativien kohteiden saneeraukseen. Yhtiöllä on myös urakoita pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Yhtiö suunnittelee ja toteuttaa urakat alusta loppuun saakka. Yhtiö on tunnettu ja luotettava korjausrakentamisen osaaja. Yrityksellä on toimintaansa varten vuokrattuna riittävät toimitilat Uudellamaalla. Henkilöstö on ammattitaitoinen ja kokenut. Yhtiö käyttää lisäksi vakiintuneita yhteistyökumppaneita. Pääsyy myyntiin on omistajan aikomus keskittyä toiseen yh...

Katso lisätiedot

Menestyvä yritys, jonka päätoimiala on kevytmetallirakenteiden projektikohtainen tuotanto ja asennus

Metallikaitoja, portaita, porraskaiteita, metalliaitoja yms. valmistuksessa yritys tarjoaa asiakkailleen ammattitaitoisen konsultointipalvelun, oikean kokonaisen projektiratkaisun sekä tarvittaessa kuljetuksen ja asennuksen. Pääasiakkaita ovat rakennusyritykset sekä jälleenrakennusyritykset, joille yritys teettää metallitöitä alihankintana. Yli 20 toimintavuoden aikana on Viron markkinoiden lisäksi tehty yksityisiä tilauksia ja välitetty valmiita tuotteita Slovakiassa, Saksassa, Norjassa, Turkissa, Ruotsis...

Katso lisätiedot

Menestynyt ja osaava pitkän historian omaava arkkitehtitoimisto

Yritys tarjoaa arkkitehti- ja sisustusarkkitehtipalveluita yrityksille, julkisille toimijoille ja yksityisille ihmisille.Arkkitehtisuunnittelupuolella tehdään korjausrakennussuunnittelua ja käyttötarkoituksen muutoksia vanhoihin rakennuksiin. Valtaosa kohteista on suojelukohteita. Lisäksi tehdään pienehköjä uudisrakennussuunnittelua yrityksille ja julkisille toimijoille.Yksityisille kuluttajille tehdään pientalo- ja loma-asuntosuunnittelua niin uudis- kuin korjauskohteisiin.Sisustussuunnittelupuolella suun...

Katso lisätiedot