Halutaan myydä
Etsimme Pyhäsalmelle matkakahvion (Antintie 1-3) yrittäjää ja siinä toimivan matkahuollon toimipisteen asiamiesyrittäjä.

Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Palveluyritykset
Sijainti Pohjois-Pohjanmaa
Henkilöluku 2
Asiamiehenä toimiva yrittäjä tarjoaa Matkahuollon pakettipalveluita osana yrityksensä palvelukokonaisuutta. Nykyisen asiamiesyrittäjän toiminta on päättymässä, joten uudelle yrittäjälle on mahdollista olemassa olevan yritystoimintansa (esimerkiksi etä- ja verkkokauppa) ja Matkahuollon palveluiden yhdistäminen myös nykyisessä asiamiespaikassa. Tila siis vapautuu uuteen yrityskäyttöön ja Matkahuollon palvelut voidaan ottaa siellä uudenlaisen yritystoiminnan yhteyteen.

Matkahuollon palvelut toimipisteissä ja verkossa mahdollistavat asiakkaille helpon ja nopean tavan lähettää lähetyksiä ympäri Suomea ja myös ulkomaille. Asiamiesyrittäjän luona asioivat yritysasiakkaat ja entistä enemmän myös internetin kautta palvelumme löytäneet yksityiset asiakkaat. Yrittäjälle toiminta luo mahdollisuuksia myös tämän uuden asiakasvirran myötä.

Asiamiestoiminnan ylläpitoa varten yrittäjä tarvitsee oman tietokoneen, internetyhteyden, tulostimen ja Android-puhelimen. Pakettien säilytykseen tarvitaan myös siihen soveltuva tila. Edellä mainitut tekniset laitteet ovat yrityksissä useimmiten jo käytössä, joten toiminta ei vaadi mittavia teknisiä sijoituksia. Matkahuollon ohjelmia päästään käyttämään yleisimmillä koti- ja yritystietokoneilla, joista on pääsy internetiin ja sen myötä Matkahuollon verkkopalveluihin. Laitteiden on hyvä olla käytettävissä asiakaspalvelutilassa.

Toiminnan palkkioihin ja sopimuksiin liittyvät asiat käydään läpi yhdessä heti aluksi. Asiamiestoiminnasta tehdään ja allekirjoitetaan tarvittavat sopimukset ja yrittäjä järjestää toiminnalle vakuuden (2 500€). Vakuussumma palautuu yrittäjälle toiminnan loppuessa, kun toimintaan liittyvät sitoumukset on hoidettu. Lähetyksien bussiennakkosummien automaattista rahaliikennettä varten yrittäjä tekee pankkinsa kanssa suoramaksusopimuksen. Suoramaksun avulla bussiennakot välittyvät automaattisesti Matkahuollon kautta lähetysten lähettäjille.

Kannattava yritystoiminta kyseisessä paikassa perustuu monipuolisen liiketoiminnan ja palvelutarjonnan harjoittamiseen.

Veikkauspelien ja matkahuoltopalveluiden lisäksi tilasta voisi myydä terveysturvallisesti ruokaa rakennuksen ulkoseinään helposti rakennettavalta luukulta, myydä kaasupulloja sekä täyttöjä nestekaasupulloihin, yms. eli tiloihin tarvitaan idearikas yrittäjä ja toiminnalle asiakkaita palvelevia aukioloaikoja.

Kiinteitä kuluja:
Vuokra 590 €/kk+ alv (matkakahvion pinta-ala 273 m2)
Matkahuollon vakuus 2500€
Veikkauspelien vakuus 12 000 €

Lähtevän yrittäjän omistama ja tiloissa oleva irtaimisto on myynnissä (kalusteluettelo saatavilla). Tiloissa toimiva ja päättyvä yritys on myös mahdollista ostaa.

Tarjoamme mielellämme tarkempia tietoja, jos olette kiinnostuneita toiminnan aloituksesta. Voitte olla yhteydessä aivan alustavienkin kysymysten merkeissä.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.