Halutaan myydä
Myydään lahjatavaraliike Pyhätunturin parhaalta paikalta

Hintapyyntö Neuvotellaan / Tee tarjous
Toimiala Muut tukku- ja vähittäiskaupat
Sijainti Lappi
Lettovilla on Pyhätunturilla sijaitseva laajan valikoiman liike, josta löytyy erilaisia tuotteita omaan käyttöön tai tuliaiseksi. Liikkeessä on kattava, yli kolmen tuhannen eri artikkelin valikoima. Yrityksen liiketoiminta on myynnissä, ja kauppa sisältää yhdessä tai erikseen varaston, kaluston, kauppakeskuksen osakesalkun sekä vuosien saatossa kertyneen tiedon myynnin järjestelmästä.

Pyhätunturin alue kokee voimakasta nousukautta. Alueella on käynnistynyt isoja investointeja, ja alueen asiakasmäärien uskotaan kasvavan tulevina vuosina merkittävästi. Tässä loistava kohde johon pääset käsiksi pienellä summalla ja voit kehittää itsellesi menestyvän työpaikan kasvavan matkailukeskuksen parhaalla paikalla.

Mikäli kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä Johanneskseen! Autamme sinua kohteen oston rahoituksen järjestämisessä, uuden liiketoimintasi kehittämisessä sekä mahdollisen starttirahan hakemisessa että kehittämiseen liittyvän avustusmuotoisen rahoituksen hankinnassa.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.