Halutaan myydä
Maahantuonti ja verkkokauppaliiketoiminta

Kohdenumero FK63554
Hintapyyntö 25 000
Liikevaihto 100000
Toimiala Verkkokauppa
Sijainti Koko Suomi
Henkilöluku 1
Myydään useita vuosia toiminut maahantuonti, tukkukauppa ja verkkokauppaliiketoiminta, trendikkäällä kotona ja mökillä viihtymisen toimialla.

Oma maantuonti erittäin luotettavalta päämieheltä Euroopasta, josta logistiikkaketju toimii hyvin. Tuote on laadukas ja lähes ainutlaatuinen markkinoilla, sillä on valtava potentiaali ja kilpailua erittäin vähän. Jälleenmyyjiä on valmiina muutamia kymmeniä ympäri Suomen. Erittäin hyvä kontaktiverkosto eri yhteistyötahoihin.

Kuluttajille Shopify-verkkokauppa, jossa myydään muitakin alan tuotteita eri päämiehiltä ja tukkureilta. Verkkokauppa on lähiaikoina uudistettu ja toimivuutta paranneltu. Sitä on helppo itse päivittää, ei tarvitse erityisosaamista.

Toimivat ja aktiiviset some-tilit, Instassa kahdella tilillä yli 2000 seuraajaa molemmilla. Google- ja Some-mainostilit kunnossa ja aktiivisessa käytössä. Erittäin hyvä graafiset materiaalit, kuvapankit ja esitteet.

Tässä on erittäin hyvä pohja kehittää ja laajentaa toimintaa. Sopii mainiosti sivutoimiseksi tai täydentäväksi jonkin toisen liiketoiminnan rinnalle.
Vaihto-omaisuuden arvo on tällä hetkellä n. 24000€.
Hintapyyntö 25000€ + kaupantekohetken vaihto-omaisuus.


Viesti lähetetty

Kysy lisätietoja kohteesta

Jos olet kiinnostunut tästä kohteesta saat siitä lisätietoja jättämällä yhteystietosi tähän. Kaikki tiedot ovat pakollisia.
Katso myös nämä myytävät yritykset Suomen suurimmalta yritysvälittäjältä - Suomen Yrityskaupat

Myydään erikoistuneen kuljetusliikkeen liiketoiminta, liikeomaisuus ja kalusto

Yritys tarjoaa kuljetuspalveluita tilauksesta yksityisille asiakkaille, yrityksille ja julkisille toimijoille. Yrityksellä on toimipiste kahdella paikkakunnalla toimialueena koko Suomi - eikä ulkomaan keikatkaan tuntemattomia ole.Tavaraa liikutellaan kahdella kuorma- sekä yhdellä pakettiautolla. Ajoneuvot ovat varusteltu toimialan erityisluonne huomioiden sekä toiminnassa hyödynnetään sähköisiä järjestelmiä.Yritys tunnetaan ammattitaitoisesta palvelustaan asiakkaiden toiveet huomioiden! ...

Katso lisätiedot

Premium-brändi omine sisustustuoteratkaisuineen myytävänä

Loistava mahdollisuus laadukasta brändiin pohjautuvaa liiketoimintaa hakevalle ostajalle. Tarjolla oman alansa tunnettu ykkönen, jonka tuotteet tunnetaan jo vuosikymmenten takaa.Yrityksen itse valmistamat tuotteet ovat pitkäikäisiä, helposti yli 50 vuotta kestäviä, korjattavia, huollettavia ja luonnon materiaaleista käsin tehtyjä. Osat voidaan pitkänkin käytön jälkeen kierrättää.Yritys on rakentanut omalla alallaan tunnetun brändin, joka tunnetaan korkeasta laadusta, innovatiivisista tyylikkäistä tuotteista...

Katso lisätiedot

Myytävänä pitkän historian omaava menestynyt koneiden ja työlaitteiden myyntiin erikoistunut tukkukauppa

Myytävänä pitkän historian omaava menestynyt maanrakennuskoneiden ja työlaitteiden myyntiin erikoistunut vakavarainen koneliike Etelä-Suomesta. Menestyksekkäiden vuosiemme ansiosta meillä on todella laaja asiakaspohja, joka kattaa koko Suomen.Yrityksen toiminta pohjautuu osaavaan ja motivoituneeseen henkilökuntaan sekä hyvään erikoisalan osaamiseen. Yritys pystyy auttamaan asiakkaitaan teknisesti sekä toimittamaan parhaimmat työkoneet ja laitteet asiakkailleen nopeasti ja luotettavasti. Myynnin lisäksi pal...

Katso lisätiedot

Alajärven Teboil - täyden palvelun ja pitkään toiminut huoltoasema Etelä-Pohjanmaalla

Huoltoasema tarjoaa asiakkailleen kaikki tarvittavat palvelut, mm. alueen ainut autonpesuautomaatti, joka on erittäin kannattava. Myös ravintolan tulos on ollut hyvä, ja tässä voi nauttia maukkaan lounasbuffetin lisäksi Koti-Pizzan tai Rollsin annoksista. ...

Katso lisätiedot